Όσοι παρευρεθήκαμε στο βιωματικό εργαστήριο “Υλοποίηση Ονείρων – Αφύπνιση Άπειρου Δυναμικού”, που διοργάνωσε και παρουσίασε η Λιάνα Τελειώνη κι ο Γεράσιμος Βλάχος, βιώσαμε μια εξαιρετική εμπειρία!

Η κα Λιάνα Τελειώνη, Life Coach, NLP Master, συγγραφέας, εκπαιδεύτρια σαμάνικων τεχνικών και εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, δασκάλα γιόγκα, μου είναι γνώριμη από το κανάλι της στο youtube αρχικά και από το facebook.

Προσωπικά τη γνώρισα πολύ πρόσφατα. Με εντυπωσίαζε πάντα η σταθερότητα των συναισθημάτων της, το γλυκό μόνιμο χαμόγελό της και το φως που εκπέμπει. Επίσης το μοίρασμα όλου του εσωτερικού της πλούτου στο διαδίκτυο. Γνωρίζοντας ότι μέχρι να φτάσει κάποιος να μεταδίδει με επιτυχία, την χαρά της ζωής, θέλει πολύ κόπο και προσπάθεια, είναι πολύ σημαντικό η ίδια να προσφέρει ανιδιοτελώς αυτή την «έτοιμη τροφή» αν μπορούμε να την πούμε έτσι.

Και φτάνοντας στη μέρα του θερινού ηλιοστασίου, θεώρησα καλό για μένα να βρεθώ στο βιωματικό εργαστήρι της κι ανάμεσα σε ανθρώπους που θέλουν να τιμήσουν τη μέρα αυτή προσφέροντας κάτι διαφορετικό στον εαυτό τους.

Λιάνα Τελειώνη | «Μέσα μας υπάρχει μια τεράστια δύναμη ικανή να κινήσει βουνά, ένα Άπειρο Δυναμικό ικανοτήτων, ταλέντων και χαρισμάτων»

Γνωρίζουμε ότι η ενέργεια λειτουργεί εξατομικευμένα στον κάθε άνθρωπο ακόμη κι αν η διαδικασία είναι ομαδική.

Όμως η ενέργεια της ομάδας βοηθά πάντα στο να έχουμε καλύτερο και αμεσότερο αποτέλεσμα.

Ημέρα ενότητας θα την έλεγα, τελικά, γιατί αυτό ήταν το κοινώς ομολογούμενο συναίσθημα το όποιο μας κατέκλυσε.

Λιάνα Τελειώνη | «Μέσα μας υπάρχει μια τεράστια δύναμη ικανή να κινήσει βουνά, ένα Άπειρο Δυναμικό ικανοτήτων, ταλέντων και χαρισμάτων»

Υλοποίηση Ονείρων σημαίνει να ονειρευτούμε από το μέρος όλων των πιθανοτήτων, από την εσωτερική εκείνη κατάσταση που μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση στις απεριόριστες δυνάμεις και δυνατότητες μας, ώστε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας. Μέσα μας υπάρχει μια τεράστια δύναμη ικανή να κινήσει βουνά, ένα Άπειρο Δυναμικό ικανοτήτων, ταλέντων και χαρισμάτων, όμως κάποια από αυτά ίσως και τα περισσότερα συχνά παραμένουν στην σκιά σαν σε ύπνωση.

Ανέφερε η κα Τελειώνη κι η αλήθεια είναι πως γνώριζα για την τεράστια δύναμή μας, αλλά ο τρόπος και η τεχνική για να ενεργοποιηθεί, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Ή μήπως όχι;

Αφυπνίσαμε κομμάτια του απείρου δυναμικού μας μέσα από τεχνικές ευγνωμοσύνης στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, κάτι που έχει σχέση με τις θεραπευτικές τεχνικές της Σαμάνικης γνώσης και εκεί κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς μυημένος για να το καταφέρει. Αρκεί και μόνο να θέλει και να έχει ορθή καθοδήγηση. Αν θέλω σημαίνει ότι είμαι έτοιμη.

Ενώσαμε αυτό το δυναμικό στην ομάδα και κατευθυνθήκαμε στην υλοποίηση του ονείρου του ο καθένας.

Λένε ότι στο Θερινό Ηλιοστάσιο ανοίγουν οι αιθερικές πύλες και πιάνουν οι ευχές!

Λιάνα Τελειώνη | «Μέσα μας υπάρχει μια τεράστια δύναμη ικανή να κινήσει βουνά, ένα Άπειρο Δυναμικό ικανοτήτων, ταλέντων και χαρισμάτων»

Με μουσική ρυθμική από τα σείστρα του Χρήστου Κιτσινάμα και καθοδήγηση, ενεργοποιήσαμε το ιερό κέντρο της καρδίας μας για να μπορούμε να υλοποιούμε με αγάπη και σοφία.

«Ο μονότονος ή ρυθμικός τυμπανισμός μας βοηθά να περάσουμε σε διαφορετικές καταστάσεις συνείδησης και να χαλαρώσουμε λόγω του ότι δημιουργείται επιβράδυνση των εγκεφαλικών κυμάτων. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να αφήσουμε τις αντιστάσεις του νου που προκαλούν την αντίσταση της θεραπείας ή της υλοποίησης και επίσης να συντονιστούμε σε ένα πιο υψηλό επίπεδο αντίληψης και δημιουργίας.» μας εξήγησε.

Και πολύ σύντομα μπήκα σ αυτό το πεδίο. Η θεραπευτική επίδραση της μουσικής είναι πλέον γνωστή σε όλους μας.

Η αγάπη που απλώθηκε στο χώρο ήταν μαγική. Συγκίνηση, ρυθμός, ομοιογένεια. Κι ο καθένας έκανε το δικό του σχέδιο ζωής και την προσωπική του προσευχή για την επίτευξη. Κι αυτή η αγάπη είναι κι η θεραπεία που προσέλαβα. Και περνάει απ την καρδιά. Η καρδιά πραγματικά γνωρίζει και αν την ακούμε… μπορεί να μας οδηγήσει στα πιο υπέροχα μονοπάτια!

Σε εκείνα μας οδήγησε για αρκετή ώρα με τη δική του καθοδήγηση ο κος Γεράσιμος Βλάχος. Και στην ενότητα ξανά. Στην αγάπη για το διπλανό μας και από τον διπλανό μας. Σε μερικούς ξένους μεταξύ τους οι οποίοι βρέθηκαν στον ίδιο χώρο μια τόσο σημαντική μέρα για να ανταλλάξουν αγάπη και βιώματα. Είναι σπουδαίο πλάσμα ο άνθρωπος τελικά…

Ο πρώτος σπόρος φυτεύτηκε και το ταξίδι άρχισε μόλις για πολλούς από εμάς. Ένα ταξίδι διαφορετικό.

Ένα ακόμη ταξίδι από αυτά της ζωής που σε κάνουν να συνειδητοποιείς πράγματα και καταστάσεις μα κυρίως ποιος είσαι και προς τα πού πορεύεσαι. Και ναι. Κι ένα δικό μου ακόμη ταξίδι που θα συνεχίσω, μέχρι να φτάσω … δεν ξέρω που, αλλά θάναι όμορφα!

Για την Όμορφη Ζωή,
Κατερίνα Μαγουνάκη

Λιάνα Τελειώνη, θερινό ηλιοστάσιο, προσευχή

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.