Νέα περίοδος – Νέα Φροντίδα

0
258

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι γεια σας,

Αυτό το καλοκαίρι ήρθε σα σίφουνας να αφήσει σημάδια σ’ ολόκληρη την ανθρωπότητα, στη φύση, στον πλανήτη. Δεν θα αναφερθώ σε αυτά… όλοι λίγο-πολύ τα βιώσαμε κι ακόμα οι πληγές είναι ανοιχτές. Κι όπως σε κάθε πληγή, χρειάζεται ο απαιτούμενος χρόνος επούλωσης. Το ζώο, όταν πληγώνεται αποτραβιέται και γλύφει την πληγή του. Αυτή είναι η φύση μας.

Αυτό που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και μάλιστα στο β’ ενικό, είναι τα εξής:

Σήκω και πάλι, τίναξε την σκόνη από πάνω σου και βάδισε καμαρωτός/ή, μέσα από την αληθινή σου φύση. Μην επηρεάζεσαι από τα λόγια που κυκλοφορούν, τα γεμάτα αυτό-λύπηση «Πώς καταντήσαμε;» Ανασκουμπώσου… Διεκδίκησε την ενστικτώδη γνώση σου. Δεν χρειάζεται να αναλωθείς στον θυμό. Αλλά, πάρε δύναμη από αυτόν. Είναι καιρός να μας επανεφεύρουμε, να γίνουμε πολυμήχανοι όπως ο Οδυσσέας.
Να θυμηθούμε εκείνα τα ένστικτα, τις αρετές μας που κάθονται σιμά στην πολυπόθητη αγάπη. Πού κάθονται όλα αυτά; Μέσα μας…. Μέσα στο κέντρο μας, όλα εκεί. Σηκώνοντας το κεφάλι πιο πολύ, ξεχειλίζοντας από τον εαυτό μας πιο πολύ, σκαλίζοντας τα πράγματα με μεγαλύτερη διαίσθηση, τώρα, βάζουμε τα θεμέλια για μια πιο δημιουργική ζωή.

Δεν το χάσαμε φίλες και φίλοι…. Επιλέγουμε να ξαναμπούμε στα «ρούχα» μας, στην καθημερινότητα μας, μέσα από το κέντρο μας…. Μην αναλογίζεστε αν είναι εύκολο ή δύσκολο, απλά μπείτε μέσα από αυτό…

Ναι, να επιδιώκουμε να απομονωθούμε όταν το θέλουμε, για να μας ξαναβρούμε, να επιδιώκουμε να μοιραστούμε επίσης, συντροφιά, φροντίδα, περισσότερη καλοσύνη προς όλους.

Περισσότερη καλοσύνη προς τους άνδρες, γυναίκες!
Περισσότερη καλοσύνη προς τις γυναίκες, άνδρες!

Πάμε να δείξουμε τον εαυτό μας ολόκληρο, να φανερωθούμε προς τα έξω, να αφήσουμε τα χνάρια μας στη Γη. Μπορούμε…

Ξεκινάμε από το να συγχωρούμε και να δρούμε πιο συνειδητά, έχοντας κατά νου, ότι ό,τι κάνουμε σήμερα το αφήνουμε παρακαταθήκη στους απογόνους μας. Οι Κινέζοι δάσκαλοι μου μάς λένε συνεχώς «Ό, τι σκεφτείς θα το έχεις»

Μη ρωτάτε από πού θα ξεκινήσετε…

Ο τρόπος και τα μέσα της ζωής είναι πολλά και να έχετε κατά νου, όποιες απαντήσεις και να έχετε λάβει, και αυτές αλλάζουν και στις μέρες μας αλλάζουν ακόμη πιο γρήγορα…. Τα πάντα ρέουν. Σήμερα, κανείς δεν μπορεί να σου πει κάνε αυτό ή το άλλο κι όλα θα πάνε καλά. Χρειάζεται να αφουγκραστείς στο τώρα σου, προς τα πού επιλέγεις να βαδίσεις.

ΥΓ: Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,

Το φετινό πρόγραμμα ξεκινά από Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα οι ατομικές συνεδρίες ξεκινούν από 6/9. Όποιες υπηρεσίες του Be Fluid επιλέξετε θα βρείτε πληροφορίες για αυτές στην ιστοσελίδα μου www.berou.gr, συγκεκριμένα στο Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων 2021-2022 ή στα Events/ Workshops.

Αν σας συνηχεί κάτι από αυτά και μπορώ να βοηθήσω, θα χαρώ να δημιουργήσουμε και φέτος μια μεγάλη αγκαλιά στήριξης και συμπόνιας.

Μέχρι να συναντηθούμε και πάλι,

Να μας παρατηρούμε,
Να μας φροντίζουμε,
Να μας χαλαρώνουμε.
Να έχετε τις ευλογίες της Χάρης και της Χαράς!

Με σεβασμό,
Χρυσή Χαντζαρίδου-Μπέρου

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις
της Χρυσής Μπέρου>>

Αναλυτικά στοιχεία: Χρυσή Μπέρου
Site: http://www.berou.gr
Email: [email protected]

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας