Νέα Σελήνη στο Ζυγό Οκτώβριος 2018 | Τελετουργία

0
1361

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα φέρει καινούρια ξεκινήματα στη ζωή σας. Αυτή η τελετουργία μπορεί να σας βοηθήσει να συντονιστείτε με τις μεγάλες αλλαγές.

 

ηΝέα Σελήνη στο Ζυγό στις 9 Οκτωβρίου αποτελεί την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να γεμίσετε τη ζωή σας με θετική ενέργεια.

Η ανάδρομη Αφροδίτη συνδέεται σημαντικά με αυτή τη Νέα Σελήνη. Έτσι θέματα της καρδιάς και καταστάσεις από το παρελθόν σας ίσως να αναδυθούν στην επιφάνεια για να καθαριστούν και να ακουστούν.

Ότι και αν έρχεται για εσάς, αυτή η Νέα Σελήνη θα φέρει μεγάλη αλλαγή ώστε να μπορείτε να γυρίσετε νέα σελίδα και να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο, είτε πρόκειται στον επαγγελματικό τομέα, στις σχέσεις σας είτε στη ζωή σας γενικότερα.

Για να συντονιστείτε καλύτερα με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης στο Ζυγό μπορείτε να κάνετε την παρακάτω Τελετουργία.

Η Τελετουργία της Νέας Σελήνης στο Ζυγό γίνεται καλύτερα από τις 9 έως τις 19 Οκτωβρίου, αλλά μπορείτε να την κάνετε και οποιαδήποτε άλλη στιγμή.
Θα χρειαστείτε:
  • Φασκόμηλο ή αρωματικό στικ για καθαρισμό
  • Ρεσώ
  • Στυλό και χαρτί
  • Κρύσταλλο της επιλογής σας (επιλέξτε ό, τι αισθάνεστε)
  • Μικρό μπολ με νερό

1) Ξεκινήστε με τον καθαρισμό της αύρας σας και μετά με το χώρο σας. Για συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο καθαρισμού διαβάστε Πως να καθαρίσετε τον χώρο σας με φασκόμηλο | Τελετουργία .

Καθώς εξαγνίζετε την αύρα σας, μπορείτε να λέτε το παρακάτω μάντρα:

“Καθαρίζω και απελευθερώνω το βαρύ φορτίο του παρελθόντος. Δεν χρειάζεται πια να μεταφέρω όλο αυτό το βάρος στους ώμους μου. Αναπνέω και απελευθερώνω. Αναπνέω και απελευθερώνω. Είμαι τώρα καθαρός.”

Καθώς εξαγνίζετε το χώρο σας, πείτε το ακόλουθο μάντρα. Μπορείτε να επαναλάβετε το μάντρα μερικές φορές καθώς κινείστε μέσα στο χώρο:

“Καθαρίζω αυτό το χώρο με φως και αγάπη. Μόνο φως και αγάπη μπορούν να εισέλθουν. Καθαρίζω αυτόν τον χώρο με χαρά και αφθονία και γεμίζω τον χώρο μου με όλα όσα με κάνουν ευτυχισμένο και ελεύθερο”.

2) Τοποθετήστε όλα τα τελετουργικά σας υλικά μπροστά σας. Εάν έχετε έναν καθαρό και καλά οργανωμένο τελετουργικό χώρο (σημείο), βοηθάει την ενέργεια να ρέει ακόμα καλύτερα. Οπότε τοποθετήστε τα υλικά έτσι ώστε να φαίνονται αισθητικά ευχάριστα σε εσάς. Μπορείτε επίσης να έχετε και μια απαλή χαλαρωτική μουσική.

3.) Ανάψτε το ρεσώ σας και κρατήστε τον κρύσταλλο στο αριστερό σας χέρι. Κλείστε τα μάτια σας και τρίψτε απαλά τον κρύσταλλο στο αριστερό σας χέρι. Φανταστείτε ότι εισάγετε την ενέργεια σας στον κρύσταλλο. Πάρτε 3-5 βαθιές αναπνοές με το δεξί σας χέρι πάνω στο κέντρο της καρδιάς σας.

4.) Στην επόμενη αναπνοή σας, εκπνέετε και στη συνέχεια λέτε το ακόλουθο μάντρα:

“Είμαι ανοιχτός στη μεταμόρφωση, έτσι μπορώ να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου. Είμαι ανοιχτός στην αλλαγή, είμαι ανοιχτός να ευθυγραμμιστώ με τον ανώτερο σκοπό μου. Είμαι ανοιχτός στην αγάπη για να μπορέσει η καρδιά μου να ανθίσει. Με ανοιχτή καρδιά ζητάω από τη Μητέρα Σελήνη – παρακαλώ καθοδήγησε με καθώς περπατώ στο μονοπάτι μου, παρακαλώ καθοδήγησε με έτσι ώστε να έχω καλύτερες μέρες. Παρακαλώ καθοδήγησε με στο αληθινό μου μονοπάτι, παρακαλώ καθοδήγησε με να κρατάω την καρδιά μου ανοιχτή. Σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ, στέλνω τις ευχές μου απόψε έξω στο Σύμπαν “.

5) Πάρτε το στυλό και το χαρτί σας και αρχίστε να γράφετε σε ποιο τομέα της ζωής σας επιθυμείτε στήριξη και καθοδήγηση αυτή τη στιγμή. Για παράδειγμα: “Θα ήθελα βοήθεια και υποστήριξη στο …..”.

6) Μόλις τελειώσετε με το γράψιμο, τοποθετήστε τα χέρια σας σε θέση προσευχής, κλείστε τα μάτια σας και απλά αφιερώστε λίγα λεπτά για να αφομοιώσετε αυτά που γράψατε. Πάρτε 10 βαθιές αναπνοές.

7) Σε ένα άλλο φύλλο χαρτί γράψτε μόνο μία λέξη. Αυτή η λέξη είναι κάτι που θέλετε να αισθανθείτε ή να φέρετε στη ζωή σας. Απλά επιλέξτε την πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό σας. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος εδώ. Απλά ακολουθήστε το ένστικτό σας.

8) Πάρτε το χαρτί με τη λέξη σας και ρίξτε το στο μπολ με το νερό. Σηκώστε το μπολ με τα δύο χέρια και αισθανθείτε τη λέξη “ενστάλαξη” μέσα στο νερό. Μπορείτε να πάρετε 3 βαθιές αναπνοές καθώς το οραματίζεστε.

9) Πάρτε το μπολ με το νερό και σταθείτε έξω ή μπροστά από έναν νεροχύτη. Βρέξτε τα δάχτυλά σας με το νερό του μπολ και στη συνέχεια ακουμπήστε (τρίψτε) τα πάνω στο τρίτο σας μάτι και στο κέντρο της καρδιάς. Τώρα, βγάλτε το χαρτί και απαλά ρίξτε το νερό σαν να το προσφέρετε στη Μητέρα Γη. Πείτε “ευχαριστώ” καθώς το κάνετε.

10) Κοιμηθείτε με τον κρύσταλλο δίπλα στο κομοδίνο σας ως υπενθύμιση για την προσφορά σας και το αίτημα σας για καθοδήγηση. Μπορείτε να κρατήσετε τα χαρτιά που γράψατε για να ανατρέξετε μελλοντικά, ή μπορείτε να τα κάψετε.

Να έχετε μια όμορφη Νέα Σελήνη!

Άντζελα Κρητικού

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας