Πραγματοποιείται στις 5 Απριλίου 2019, στις 11:50πμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο ενθουσιώδες, αυθόρμητο και ανεξάρτητο ζώδιο του Κριού.

 

οπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου η παρούσα Νέα Σελήνη σχετίζεται με θέματα πρωτοπορίας και αυτενέργειας προκαλώντας ενθουσιασμό και φέρνοντας περισσότερη ανεξαρτησία.

Μας θυμίζει, ωστόσο, ότι, για να προχωρήσουμε μπροστά, θα χρειαστεί να αναλάβουμε δράση για να απαλλαγούμε από κανόνες, υποχρεώσεις, καθήκοντα και εμμονές του παρελθόντος που πλέον δεν έχουν λόγο ύπαρξης (τετράγωνο Νέας Σελήνης με Κρόνο-Πλούτωνα-Νότιο Δεσμό Σελήνης).

Μάλιστα, ο Άρης, χορηγός της Νέας Σελήνης, σε κρίσιμη μοίρα Αφροδίτης και σε ενάμισι τετράγωνο με Κρόνο είναι αποκαλυπτικός του ενδεχομένου οικειοθελών αποχωρήσεων ή παραιτήσεων παρά την οικονομική ανασφάλεια και την έλλειψη προβλεψιμότητας (έλλειψη σταθερής ποιότητας από το ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης). Την ανάγκη παραίτησης και διαφυγής τονίζει ακόμη περισσότερο η πολυαστρία στους Ιχθύς (Αφροδίτη, Ποσειδώνας, Ερμής).

Έχει, επίσης, ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τη μοίρα της τελευταίας ηλιακής έκλειψης (6/1/2019), η οποία μιλούσε για συσσωρευμένη καταπίεση αυτοέκφρασης φυτεύοντας έτσι τον σπόρο για οριστικές διακοπές σε σχέσεις και συνεργασίες. Με την παρούσα Νέα Σελήνη να σχηματίζει αύξον τετράγωνο με την ηλιακή έκλειψη του Ιανουαρίου, ο σπόρος έχει πια βλαστήσει. Και με τον Δία να αναδρομεί μερικές ημέρες μετά τη Νέα Σελήνη (10 Απριλίου), δίνεται η ευκαιρία για περισσότερη εσωτερική ελευθερία και αυτοπεποίθηση η οποία καλλιεργούνταν ήδη από τις 14 Ιανουαρίου, λίγες ημέρες μετά την ηλιακή έκλειψη, οπότε ο Δίας έμπαινε σε σκιά.

Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή και δυναμική Νέα Σελήνη!

 

 

Newsletter εγγραφή

 

vpetritsis

Ως Διδάκτωρ Ψυχολογίας, πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής και βραβευμένος αστρολόγος από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας, ο Βαγγέλης Πετρίτσης παρέχει συνεδρίες ψυχολογικές, αστρολογικές και ανθοθεραπευτικές με βασικό γνώμονα τη διεύρυνση της αυτογνωσίας των πελατών του και την απαλλαγή τους από αρνητικές ψυχολογικές και νοητικές καταστάσεις.
Παραδίδει επίσης μαθήματα αστρολογίας διά ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.
Διατελεί Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που στοχεύει στη διάδοση της αστρολογικής παιδείας και έρευνας στην Ελλάδα.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Βαγγέλη Πετρίτση
vpetritsis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας