Πραγματοποιείται στις 26 Νοεμβρίου 2019 στις 5:05μμ με συντεταγμένες Αθήνας Νέα Σελήνη στο αισιόδοξο, φιλελεύθερο και ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη.

 

οπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή μας καλεί να κάνουμε μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου η αρχή αυτή αφορά σε ζητήματα ανάπτυξης, επέκτασης, ελευθερίας και διάνοιξης καινούργιων οριζόντων στη ζωή καθώς και σε ζητήματα νόμου, ηθικής, ανώτερης εκπαίδευσης, ταξιδιών και εκδόσεων. Με δεδομένη την εξαιρετικά τονισμένη παρουσία του Ποσειδώνα μιας και είναι έτοιμος να ορθοδρομήσει, φαίνεται ότι η καινούργια αρχή αναφέρεται σε όνειρα και ιδανικά ανάπτυξης, ελευθερίας, εκπαίδευσης και ταξιδιών που ίσως να είχαν μπει στον πάγο από τον περασμένο Ιούνιο όταν ο Ποσειδώνας αναδρομούσε.

Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε δευτερεύον μεγάλο τρίγωνο με Ερμή και Κρόνο βοηθά στον σχεδιασμό, την οργάνωση και τη διεκπεραίωση επικοινωνιών, συμφωνιών, μετακινήσεων και ταξιδιών με τρόπο σχεδόν ιδανικό και ονειρεμένο. Λέμε «σχεδόν» γιατί ο Ποσειδώνας βρίσκεται στην απόλυτη πτώση του Ερμή, ενώ από το ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης λείπει το στοιχείο του αέρα. Άρα, είναι αναμενόμενο να υπάρξουν κάποιες επικοινωνιακές αστοχίες και παρανοήσεις καθώς και δυσκολίες στις μετακινήσεις που μπορεί να οφείλονται σε ελλιπή έλεγχο των λεπτομερειών ή στην υπερβολική πίστη ότι όλα θα πάνε καλά.

Πιο συγκεκριμένα, η θέση του Ερμή κάνει αναφορά σε επικοινωνίες, συμφωνίες και μετακινήσεις που μπορεί να εκκρεμούν από την Πανσέληνο του Οκτωβρίου (14 του μηνός).

Επιπλέον, το γεγονός ότι η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε κρίσιμη μοίρα Αφροδίτης με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να είναι εκτός ορίων, σε κρίσιμη μοίρα Ήλιου και σε τετράγωνο με Χείρωνα αποκαλύπτει την πιθανότητα κρίσης σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικές δοσοληψίες. Η κρίση αυτή μας υπενθυμίζει ότι η ανάπτυξη που επιδιώκει η τρέχουσα Νέα Σελήνη δεν θα έρθει εάν δεν συνοδευτεί από περισσότερο χώρο στις σχέσεις, από πρωτοποριακές συνεργασίες ή από εφευρετικούς τρόπους εξεύρεσης οικονομικών πόρων.

Τουλάχιστον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό λειτουργεί σαν «από μηχανής θεός» φέρνοντας ξαφνικές και αναπάντεχες λύσεις παρά τους ταυτόχρονους εκνευρισμούς που δημιουργούν τυχόν απελευθερωτικές ή απρόβλεπτες δράσεις (αντίθεση Άρη-Ουρανού σε ημιεξάγωνο/χιαστό με Νέα Σελήνη).

Τέλος, η τρέχουσα Νέα Σελήνη είναι η τελευταία που γίνεται με τον χορηγό της, τον Δία, στον Τοξότη αφού στις 2 Δεκεμβρίου ο πλανήτης της εύνοιας και της επέκτασης μπαίνει στον Αιγόκερω. Είναι πιθανές, λοιπόν, οι υπερβολές και οι σπατάλες διότι θα υπάρχει η αίσθηση ότι δεν μένουν πολλά περιθώρια ακόμα για τέτοιες κινήσεις, κάτι που άλλωστε συνάδει με το ότι η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί στενά το μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα.

Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Νέα Σελήνη!

 

Newsletter εγγραφή

 

vpetritsis

Ως Διδάκτωρ Ψυχολογίας, πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής και βραβευμένος αστρολόγος από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας, ο Βαγγέλης Πετρίτσης παρέχει συνεδρίες ψυχολογικές, αστρολογικές και ανθοθεραπευτικές με βασικό γνώμονα τη διεύρυνση της αυτογνωσίας των πελατών του και την απαλλαγή τους από αρνητικές ψυχολογικές και νοητικές καταστάσεις.
Παραδίδει επίσης μαθήματα αστρολογίας διά ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.
Διατελεί Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που στοχεύει στη διάδοση της αστρολογικής παιδείας και έρευνας στην Ελλάδα.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Βαγγέλη Πετρίτση
vpetritsis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας