Νέα Σελήνη στον Ζυγό, αλλάζει ο καμβάς των σχέσεων!

 

Πραγματοποιείται στις 9 Οκτωβρίου 2018, στις 6:46πμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο αρμονικό, διπλωματικό και φιλήσυχο ζώδιο του Ζυγού. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και η παρούσα συμβολίζει μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου λαμβάνει χώρα.

Λόγω ζωδίου, η καινούργια αυτή αρχή σχετίζεται σαφώς με ζητήματα συνεργασιών, σχέσεων και γάμων. Καθώς και με ζητήματα αρμονίας, διπλωματίας και εξεύρεσης συμβιβαστικών λύσεων. Επιπλέον, το νέο αυτό ξεκίνημα κάνει ευθεία αναφορά στην πρόσφατη ορθοδρόμηση του Πλούτωνα (1 Οκτωβρίου 2018). Όχι μόνο γιατί η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον ίδιο. Αλλά και γιατί τότε ο Ερμής βρισκόταν στην ίδια μοίρα όπου πραγματοποιείται τώρα η Νέα Σελήνη.

 

Ριζικές αλλαγές, λοιπόν, που μπορεί να είχαν μπει στον πάγο τους πέντε προηγούμενους μήνες αρχίζουν πλέον να τίθενται σε τροχιά εφαρμογής. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται κανείς να αλλάξει. Το ίδιο ριζικά, τον τρόπο που σκεφτόταν για τις μέχρι τώρα συνεργασίες και σχέσεις του ή ακόμα και τον γάμο του.

Μάλιστα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού τονίζει την ξαφνική αλλαγή σκέψης και νοοτροπίας. Ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα φέρνοντας ενδεχόμενες διακοπές συνεργασιών ή σχέσεων. (τετράγωνα Ερμή-Ουρανού με Δεσμούς Σελήνης)

Άλλωστε, η χορηγός της Νέας Σελήνης, Αφροδίτη, έχει ήδη αναδρομήσει στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει ανάδρομη έως μέσα Νοεμβρίου. Με τον τρόπο αυτό σηματοδοτείται μια περίοδος βαθιάς αναθεώρησης σε αξίες, σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικές δοσοληψίες. Αυτή η περίοδος θα ολοκληρωθεί μέσα Δεκεμβρίου 2018 όταν η Αφροδίτη θα έχει πλέον απελευθερωθεί από τη σκιά της.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η ίδια με τον Άρη στον Υδροχόο συνεπάγεται κάποιες ιδεολογικές διαφωνίες με αφορμή τα παραπάνω. Ωστόσο, νέα τροχιά στην οποία τίθενται  συνεργασίες και σχέσεις επιτρέπει εν τέλει το άγγιγμα του ιδανικού (Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας).

Σε κάθε περίπτωση, εμείς σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή και μεταμορφωτική Νέα Σελήνη!

vpetritsis

Ως Διδάκτωρ Ψυχολογίας, πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής και βραβευμένος αστρολόγος από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας, ο Βαγγέλης Πετρίτσης παρέχει συνεδρίες ψυχολογικές, αστρολογικές και ανθοθεραπευτικές με βασικό γνώμονα τη διεύρυνση της αυτογνωσίας των πελατών του και την απαλλαγή τους από αρνητικές ψυχολογικές και νοητικές καταστάσεις.
Παραδίδει επίσης μαθήματα αστρολογίας διά ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.
Διατελεί Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που στοχεύει στη διάδοση της αστρολογικής παιδείας και έρευνας στην Ελλάδα.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Βαγγέλη Πετρίτση
vpetritsis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας