ΝεοΓήινη Κβαντική Ύπαρξη!

0
257

Αυτή τη στιγμή κατανοείτε πια, και στο φυσικό σας επίπεδο, ότι καλούμαστε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε σε μία συνεχόμενη αναβάθμιση, συνειδητά και με επίγνωση. Τώρα κανείς δεν μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια και να πει πως δεν τον αφορά.

 

Αφορά τους πάντες και αφορά και σας που γνωρίζετε. Υπάρχουν αυτοί που δεν γνωρίζουν και υπάρχουμε κι εμείς που γνωρίζουμε. Οπότε δες το έτσι. Η συλλογική χωματερή. Όλοι βγάλαμε τα σκουπίδια μας έξω. Κάποτε κάποια πράγματα μπορούσαν να μείνουν κάτω από το τραπέζι τώρα όχι.

Οπότε, δες το έτσι, όταν εσύ αφήνεσαι πολύ και σε πιάνει ο πανικός, η αμφιβολία, ο φόβος, και μπαίνεις στη διαδικασία να ακούς συνέχεια τι είπε ο ένας, τι λέει ο άλλος. Φαντάσου τον εαυτό σου ακριβώς στο κέντρο, στη μέση της χωματερής.

Τι μυρωδιά! Πόσο σε ρουφάει αυτή η ενέργεια!

Πόσο ανθυγιεινό! Δες όλη την εικόνα για να σου βγει μία και καλή.

Είσαι στη μέση της χωματερής. Δες τα ερπετά που περπατάνε γύρω-γύρω, τα ζουζούνια, όλο αυτό το χάος που δημιουργείται. Δεν είναι σε ένα σημείο τώρα στη χωματερή είναι σε όλο τον πλανήτη.

Αυτή τη στιγμή σου λέω, σου το μεταφράζω σαν εικόνα αλλά δες το ενεργειακά.

Πάντα έχεις την επιλογή, να θυμάσαι, έχεις την επιλογή να διαλέξεις της την Νέα Γη μέσα σου.

Κάποιος λέει, Βικτώρια όμως είναι πάρα πολύ αυτό που συμβαίνει. Συμφωνώ, από τη μία πλευρά, από την άλλη όμως σου λέω ότι έχεις τη δυνατότητα και ειδικά τώρα που είσαι εδώ, έχεις τη δυνατότητα, έχεις την καθοδήγηση, έχεις τους τρόπους να κάνεις έξοδο από αυτή τη χωματερή.

Από πού ξεκινήσεις?

Από το «ξέρω που είμαι τώρα», ΣΤΟΠ, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αν έχουν λάθος, αν έχουν σωστό.

Αυτό που ξέρω είναι πως αυτή τη στιγμή με ρουφάνε. Αυτή τη στιγμή πάλι με απορροφά αυτό που δεν μπορεί να με βοηθήσει, μα και αυτούς τους ίδιους δεν βοηθάει. Φεύγω, όχι από το γήπεδο και κάθομαι στις κερκίδες. Φεύγω ολοκληρωτικά. Γιατί πρόσεξε! Δεν φεύγεις 1 μέτρο, δεν φεύγεις 2 μέτρα, ενώ δεν είσαι μέσα εκεί νιώθεις να θες να ακούσεις, σα να χρειάζεσαι να ξέρεις τι γίνεται!

Ξεκινά να ακούς για δέκα λεπτά και παρατηρείς ότι είσαι τρεις ώρες στην τηλεόραση, στο Internet ή στο Facebook. Ένα φαύλος κύκλος χωρίς σταματημό! Ένας μιλάει για τη λύση, αναφέρατε σ’ αυτούς και σε εκείνους, που κάνανε αυτό και κάνανε εκείνο…

Ενημερώσου, απλά για να γνωρίζεις κάποια δεδομένα και μετά φύγε. Θέλω να αρχίζετε πραγματικά να καταλαβαίνετε ότι όλα είναι ενέργεια, όλα είναι συχνότητες. Υπάρχουν συχνότητες που σας κατεβάζουν κάτω, που ρουφάνε από σας και υπάρχουν συχνότητες οι οποίες σε προάγουν, σε προοδεύουν, σε πάνε προς τα εκεί που όλα ανθίζουν. Έτσι μπορούν και οι υπόλοιποι μέσα στη χωματερή σιγά-σιγά να μεταλλάσσονται, να μετασχηματίζονται, να θεραπεύονται.

Όσο είσαι και εσύ εκεί ούτε εσένα πας μπροστά ούτε εκείνους. Γιατί σας το είπα, σε κάθε διάσταση, δομή ο καθένας για τα δικά του δεδομένα έχει δίκιο. Λειτουργεί μέσα από το δικό του σύστημα πεποιθήσεων, φόβων, ανασφαλειών, έχει δική του αλήθεια.

Εσύ πρέπει να βρεις τη δική σου, ώστε να πεις μετά «να σου πω κάτι Βικτώρια, τώρα εμένα αυτό μου συνηχεί και τώρα και εγώ θέλω εκεί να μείνω».

Είναι εντάξει, ο καθένας έχει στ΄ αλήθεια τη δική του επιλογή. Εμείς εδώ μιλάμε για την νέα γη για την Κβαντικότητά σου.

Μιλάμε για σένα που ως Κβαντικό ΟΝ έχεις στα χέρια σου όλα τα εργαλεία, να κάνεις Focus και να πας εκεί που σε πάει ο ανώτερος εαυτός σου και σίγουρα δεν σε πάει στη χωματερή.

Ο ανώτερος εαυτός σου σε πάει εκεί που ενδυναμώνεσαι, σε πάει εκεί που νιώθεις τη γεύση της νέας ΓΑΙΑΣ, εκεί που η καρδιά σου είναι ανοικτή, εκεί που γελάς, εκεί που χορεύεις εκεί που επιτρέπεις στον εαυτό σου να είσαι αυτή που είσαι.

Γιατί η δική σου αλήθεια τώρα, η αλήθεια όλων μας, είναι ότι είμαστε σε Ανάληψη.

Είμαστε στο χρονοδιάγραμμα και μεταλλασσόμαστε ως προς το νέο πεδίο της ύπαρξής μας. Τώρα έρχεται αυτή η φωνούλα, σε όλους σας αυτή την περίοδο, και λέει «Ναι αλλά εσύ ακόμα τρως κρέας, εσύ ακόμα πίνεις κρασί, εσύ ακόμα καπνίζεις, εσύ ακόμα δεν είσαι αρκετή, δεν μπορείς, δεν έκανες τίποτα ακόμα…»

Αυτό είναι το σύστημα πεποιθήσεων από την προηγούμενη κατάσταση. Μην το αφήσετε αυτό να σας πάει κάτω. Πάντα θα λες στον εαυτό σου «εγώ κάνω αυτό που μπορώ και ξέρω ότι αυτό που κάνω, με κάθε δύναμη, αποδεικνύει πως όλο και περισσότερο βγαίνω πιο γρήγορα από την κατάσταση ύπνωσης».

Αναγνωρίζω πιο γρήγορα τις ενέργειές.
Αναγνωρίζω και ακούω το «ΣΤΟΠ» που μου λέει πάρτο αλλιώς!
Για έλα από δω!

Και όλο και πιο γρήγορα επιστρέφω και όταν επιστρέφω και μου επιτρέπω να ξαπλώσω, να ξεκουραστώ, να μιλήσω με τη φίλη μου, να είμαι κακόκεφη.

Μου επιτρέπω γιατί καταλαβαίνω ότι με πήρε λίγο από κάτω, κάνω τις ανάσες μου και ξέρω ότι ένα κομμάτι μέσα μου θρηνεί.

Ένα κομμάτι μου ήτανε εγκλιματισμένο στη φυλακή, ήταν εγκλιματισμένο στο πριν. Οπότε σε παίρνεις από κει και σε πας στην κατάσταση όπου γίνεται η εξέλιξη.

Όταν όμως δεν είσαι στην κατάσταση Ένωσης Μέσα ΣΟυ εκεί είναι που αρχίζει ουσιαστικά το πισωγύρισμα «έλα να σου πω, έλα να πάμε με αυτούς που κλαίνε, με αυτούς που επίσης μισούν τους εαυτούς τους αλλά προσπαθούν να δείξουν ότι κάτι άλλο γίνεται, έλα να πάμε από κει που ξέρουμε, που δίνουμε θυμό, παίρνουμε θυμό. Εκεί που ζούμε στη θυματική επαφή και κατάσταση…

Αυτός είναι ο τρόπος. Αυτός είναι ο συνδετικός τρόπος που οι παλιές πεποιθήσεις σε έλκουν να σε πάνε πίσω…

Οπότε, κατάλαβε το. Πες «σε ακούω αλλά δεν σου δίνω σημασία, σε ακούω καταλαβαίνω ότι υποφέρεις, εγώ όμως η συνειδητότητα επιτρέπω αλλά δεν επιστρέφω». Από εκεί που έφυγα φεύγω και κει που πάω Κοιτώ.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να νιώθω ότι τρέμουν τα πόδια μου, ότι δεν έχω να φάω, εγώ όμως εκεί δεν ξαναμπαίνω, στη φυλακή δεν ξαναμπαίνω, στη χωματερή δεν θέλω να ξαναγυρίσω, δεν είμαι πια έρμαιο αυτού του κόσμου.

Ναι, το ξέρω δίνω τη μάχη. Ο καθένας δίνει μάχη στο δικό του επίπεδο, αλλά ξέρετε πια τους μηχανισμούς. Αφήστε τα τραύματα και δείτε τα θαύματα. Θα το κάνουμε σλόγκαν. Επιτρέπω αλλά δεν επιστρέφω. Γιατί δεν θέλουμε το φαύλο κύκλο. Τα πάτε τέλεια, πιστέψτε με, Νοιώθουμε κάθε ψυχή αυτή τη στιγμή που συνδέεται με αυτό το πεδίο. Μιλάμε σε ένα ζωντανό πεδίο… Σας νιώθω.

Σας αγκαλιάζω, σας αγαπάμε, σας αγκαλιάζουμε, δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ μας και επειδή όλο και περισσότερο καταλαβαίνουμε πώς λειτουργεί η ενέργεια είστε μέσα στη δομή την Κβαντική μου δομή και είμαι μέσα στη δική σου δομή.

Με κάποιο τρόπο είμαστε συγκοινωνούντα δοχεία. Δεν είμαι έξω από τον κόσμο σας ούτε εσείς είστε έξω από μένα. Ξέρω τι περνάτε, το νιώθω, αναγνωρίστε όμως μέσα σε όλο αυτό το θαύμα και σ΄όλη την αμφιβολία πως τολμάμε! Δες πόσο υπέροχο πλάσμα είσαι, πόσο μακριά έχεις φτάσει, πόσο μακριά έχει φτάσει η Ανθρωπινότητά σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχουμε ήδη αναληφθεί.

Σας το λέω, μέχρι να φύγω από αυτή την ενσάρκωση, θα σας το λέω μέχρι την τελευταία μου πνοή, είσαι ήδη φωτισμένη. Είσαι ήδη φωτισμένος/η.

Αυτό που κάνουμε εδώ είναι να το αναγνωρίσουμε, μέσα από τις δομές, μέσα από τις τεχνολογίες, μέσα από τις εμπειρίες που μας βοηθούν.

Άλλος γίνεται Vegan και μετά τρέφεται με τον αέρα και αυτό είναι δικό του μονοπάτι και είναι η δική του αλήθεια.

Κάποιος μέσα από το χορό, κάποιος μέσα από την κολύμβηση, κάποιος μέσα από το διαλογισμό, άλλος επιτρέποντας, εξασκόμενος επιτρέπω, να επιτρέπει τα πάντα.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να νιώσουμε τι είναι για μας.

Πού είσαι εσύ, που είναι η δική σου αλήθεια. Μπορεί να μη μοιάζει με κανενός άλλου. Ποιος λέει αλήθεια ποιος δεν λέει…θα σου πω κάτι στην Πέμπτη διάσταση αυτό το κομμάτι είναι η δική σου αλήθεια, η αλήθεια της 5ης διάστασης. Είμαι το σύμπαν. Ο Θεός, η πηγή με αγαπάει. Ότι κι αν γίνεται εξωτερικά είναι τα απομεινάρια της παλιάς γης, της παλιάς μου προσωπικότητας. Αυτά θα διαλυθούν, όμως γνωρίζω ότι ως παιδί του σύμπαντος, ως το μέρος της πηγής, ως η πηγή που είμαι, ανά πάσα στιγμή, ότι χρειάζομαι, μου δίνεται. Μου αποκαλύπτεται. Καθοδηγούμαι. Αυτό όμως όσο περισσότερο το εξασκείς, γιατί αυτή είναι η ποιότητα της Πέμπτης διάστασης, δεν έχει ανησυχία αν θα γίνει αυτό, αν θα φέρουν τις μάσκες, αν, αν…

Ο Ανώτερος Εαυτός σου ,πάντα κάνει μία πλοήγηση για να μη βρεθείς σε δύσκολες εμπειρίες, το πνεύμα πάντα φροντίζει για σένα πριν από σένα. Όταν το εμπιστεύεσαι, με κάποιο τρόπο θα σε πάει. Κάπως με κάποιο τρόπο, κάτι θα ακούσεις, κάτι θα σε οδηγήσει.

Σε φροντίζει το πνεύμα όταν εσύ του το ζητάς και του λες «γνωρίζω ότι εσύ είσαι εδώ και με φροντίζεις, είμαι εδώ και με φροντίζεις και όταν χρειάζεται να γνωρίζω κάτι έρχεται την κατάλληλη στιγμή η ενημέρωση». Το κατανοείτε αυτό?

Αυτό πραγματικά που νιώθω και που θέλω τόσο να σας μεταφέρω, κατανοώντας όμως και με σεβασμό στους δικούς σας ρυθμούς και στη δική σας εμπειρία, είναι να μοιραστώ μαζί σας το δικό μου πάθος.

Με τη δική μου δύναμη, με το δικό μου ελιξίριο, με το δικό μου φάρμακο, θεραπεία, που έχω σαν Ον, και αυτό είναι «ΠΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ», «ΣΥΝΕΧΙΖΩ», «ΕΣΤΙΑΖΟΜΑΙ» και εσείς θα το κάνετε στο βαθμό που μπορείτε.

Σας είπα όχι καταναγκαστικά, όχι με το ζόρι, όχι συγκρίνοντας τον εαυτό μου με τους άλλους … πραγματικά, παρακαλώ τιμήστε την δική σας διαδρομή.

Απολαύστε τη ζωή , κάθε στιγμή.

Αγάπη, εστίασε στην αγάπη. Επιλέγω με εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ότι κάνει κλικ μέσα σας, κλείστε για λίγο τα πάντα, τίποτα «δεν πρέπει» να είναι τώρα στον δρόμο του ανοίγματος της καρδιάς. Είσαι ένας Way shower. Είστε όλοι σας με τον δικό σας τρόπο. Δείχνε τε τον δρόμο. Ο δικός σου ο δρόμος είναι μοναδικός. Περπάτα τον όσο πιο αυθεντικά μοναδικά μπορείς

Είσαι λατρεμένη ύπαρξη!

Είμαι η Νέα Γη! Είμαι η ανάληψή μου, είμαι το φως, είμαι η φωτισμένη εκδοχή μου, έχω διαύγεια εμπιστεύομαι, ακούω, βλέπω διαισθάνομαι Εγώ Ειμί Αυτό που ΕΓΩ ΕΙΜΙ!

Για την Θεϊκή Ανθρωπότητα που Αναδύεται ΤΩΡΑ!

Βικτώρια Anagenis

Newsletter εγγραφή

 

Βικτώρια Καρυπίδου
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Βικτώρια Καρυπίδου (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας