Ένας υγιής άντρας είναι ένα δώρο για το πλανήτη! Υγιής είναι ο άντρας που έχει θεραπεύσει τα τέσσερα βασικά αρχέτυπα της Ψυχής του: τον Βασιλιά, τον Εραστή, τον Πολεμιστή και τον Μάγο.

Όταν αυτά τα αρχέτυπα είναι υγιή μέσα στον άντρα, μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του και να ζήσει τη ζωή με τους δικούς του όρους!

 

Δυστυχώς, ο τρόπος που μεγαλώνουμε και οι πληροφορίες που κληρονομούμε από το οικογενειακό μας δέντρο δεν βοηθάνε στο να διατηρήσουμε αυτά τα αρχέτυπα στην καλύτερή τους μορφή. Αντιθέτως, είμαστε γεμάτοι τραύματα, προγράμματα και πεποιθήσεις που διεστραβλώνουν αυτά τα αρχέτυπα.

Ευτυχώς όμως αυτό σιγά σιγά αρχίζει σήμερα να αλλάζει!

Ο Σημερινός άντρας βρίσκεται ανάμεσα από δυο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Τον παλιό κόσμο όπου του ανήκει αποκλειστικά η εξουσία, όπου δεν έχει το δικαίωμα να εκφράσει τα συναισθήματά του, όπου παίρνει όλη την ευθύνη της οικονομικής στήριξης της οικογένειας πάνω του και όπου είναι αναγκασμένος να πάει στον πόλεμο και να σκοτώσει τον συνάνθρωπό του χωρίς να ακούσει καν τι λέει η καρδιά του!

Ο καινούργιος κόσμος που ανοίγεται τώρα μπροστά του είναι ένας κόσμος στον οποίο μπορεί να χαλαρώσει, να αποδεχτεί τα συναισθήματά του και να τα εκφράσει, μπορεί να μοιραστεί την οικονομική στήριξη με την γυναίκα και να έχει άποψη στο αν είναι απαραίτητος ένας πόλεμος ή όχι.

Αυτός ο κόσμος δίνει την ευκαιρία στον άντρα να αντικαταστήσει τον Αυταρχισμό με την Παρουσία, την Αδυναμία με την Ευαισθησία και τον Φανατισμό με την Συνείδηση.

Το πέρασμα από τον έναν κόσμο στον άλλον είναι σαν μια Γέφυρα. Η Γέφυρα αυτή έχει διάφορα εμπόδια αλλά και δώρα. Έχει άγρια χόρτα με αγκάθια, έχει τέρατα του παρελθόντος, διάφορες φωνές του παλιού κόσμου, έχει όμως και όμορφα τριαντάφυλλα, διαμάντια και έναν άνεμο που σπρώχνει στη σωστή κατεύθυνση.

Το πιο σημαντικό όμως που κάνει εφικτό το ταξίδι στην γέφυρα είναι η παρουσία ενός λαμπρού Ήλιου που ακολουθεί κάθε βήμα του άντρα, που αποφασίζει να την περάσει, και του υπενθυμίζει σε κάθε του βήμα ότι δεν είναι μόνος του.

Ο ήλιος είναι ένας από τους σημαντικούς πλανήτες που επηρεάζουν την ιδιοσυγκρασία ενός άντρα αν και δεν είναι ο μόνος. Ο άντρας δέχεται ως επι τον πλείστον την ενέργεια του ήλιου καθώς και άλλων πλανητών και αστέρων, όπως ο Σείριος, ο αστερισμός του Ορίωνα και άλλους.

Με τον ίδιο τρόπο που η γυναίκα είναι περισσότερο συνδεδεμένη με την σελήνη και ακολουθεί τον κύκλο της έτσι και το αντρικό σώμα ακολουθεί τους κύκλους του Ήλιου (τον ημερίσιο κύκλο και τον ετήσιο κύκλο). Ανάλογα με την φάση του ήλιου ο άντρας έχει ευκολότερη πρόσβαση σε κάποιο αρχέτυπο ή σε άλλο.

Για να καταφέρει όμως ο άντρας να βρίσκεται σε πλήρη συντονία με τον ήλιο θα πρέπει να περάσει την γέφυρα που ενώνει δύο εντελώς διαφορετικούς τρόπους ζωής και ύπαρξης.

Θα πρέπει από Κανονικός άντρας να γίνει Φυσιολογικός. Κανονικός είναι ο άντρας που ακολουθεί συνειδητά και υποσυνείδητα κανόνες που του έχουν επιβληθεί σε νεαρή ηλικία, του έχουν περαστεί μέσα από τα γονιδια και μέσα από την κοινωνία.

Φυσιολογικός είναι ο ελευθερος άντρας που ακολουθεί την φύση του.

Η φύση του άντρα είναι η σύνδεσή του με τον ήλιο και ιδιαίτερα με τους υπόλοιπους πλανήτες που ανέφερα πιο πάνω. Δεν υπλαρχουν λόγια να περιγράψω πως νιώθει ένας φυσιολογικός άντρας γιατί είναι ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος ζωής από όλα όσα γνωρίζουμε. Κάτι όμως που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι ζει σε έναν εσωτερικό κόσμο που είναι αυθεντικός, αληθινός και σε απόλυτη συντονία με το Πνεύμα.

Είναι ένας άντρας που πατάει την γη με απόλυτο σεβασμό αναγνωρίζοντας ότι πατάει ένα έμβυο πλανήτη που του δίνει οτιδήποτε ζητήσει και ακόμα πιο πολλά. Ενας άντρας που δεν προσπαθεί να υποτάξει την γυναικα αλλά να την καταλάβει και να γιορτάσει μαζί της την πολικότητα που βγαίνει από την διαφορετική τους ύπαρξη. Ενας άντρας που δεν στοχεύει στο να καταστρέψει τον πλανήτη αλλά στο να δημιουργήσει μία καλύτερη ποιοτητα ζωής πάνω σε αυτόν, αφήνοντας απογονους οι οποιοι έχουν ακόμα μεγαλύτερη συνείδηση από αυτόν!

Τα τέσσερα Αρχέτυπα αυτού του άντρα είναι:

Υγιής Βασιλιάς:

Ο άντρας που παίρνει αποφάσεις σε σύνδεση με τον Ανώτερο του Εαυτό και όχι με το Εγώ του, που ακολουθεί την αποστολή που έχει σχεδιάσει για αυτόν πριν την ενσάρκωσή του, που μπορεί μέσα από την σωστή δράση στην σωστή στιγμή να δημιουργήσει αφθονία, που έχει αγκαλιάσει την υπερηφάνεια που βγαίνει από την αλιθηνή του ‘Υπαρξη και έχει κερδίσει την μάχη με την αλαζονεία που βγαίνει από το Εγώ του….

Υγιής Εραστής:

Ο άντρας που απολαμβάνει όλες τις πτυχές της ζωής, που ρέει όποτε χρειάζεται να ρέει, που αγκαλιάζει τα συναισθήματά του, που μπορεί να συνδεθεί εις βάθος με μια γυναίκα καθώς και με την γη, ο άντρας που επιτρέπει στον εαυτό του να απολαμβάνει χωρίς όμως να χάνεται στην απόλαυση, που μέσα από τον έρωτα συναντά τον Εσωτερικό του Θεό, που φέρεται στο σώμα του σαν τον πιο ιερό Ναό του κόσμου….

Υγιής Μάγος:

Ο άντρας που έχει την δυνατότητα μέσα από την δύναμη της πρόθεσης να δημιουργήσει αλχημεία, ο άντρας που υπηρετεί το Πνεύμα υλοποιώντας τις επιθυμίες Του, που γνωρίζει την δύναμη της μεταμόρφωσης, που καταστρέφει το παλιό και έχει την δύναμη και την ενέργεια να γεννήσει το καινούργιο, ο άντρας που δημιουργεί πραγματικότητες μέσα από την υψηλή του δόνηση και όχι μέσα από τις επιθυμίες του Εγώ του…

Υγιής πολεμιστής:

Ο άντρας που έχει το θάρρος να δει μέσα του, που μπορεί να αγκαλιάσει και να μεταμορφώσει το σκοτάδι του, που δεν χρειάζεται να πολεμίσει για να κατακτήσει και να εξαπλωθεί, ο άντρας που δεν χρησιμοποιεί το σπαθί του για να πάει στην μάχη αλλά για να δει σε αυτό την αντανάκλαση του μεγαλείου του, ο άντρας που ξέρει να βάζει όρια, ο άντρας που κάνει όλα τα παραπάνω με τον πιο ήρεμο και σταθερό τρόπο.

Ο «Νέος άντρας» πατάει την γη με απόλυτο σεβασμό αναγνωρίζοντας ότι πατάει ένα έμβυο πλανήτη που του δίνει οτιδήποτε ζητήσει και ακόμα πιο πολλά.

Ο «Νέος άντρας» δεν προσπαθεί να υποτάξει την γυναίκα αλλά να την καταλάβει και να γιορτάσει μαζί της την πολικότητα που βγαίνει από την διαφορετική τους ύπαρξη. Ο «Νέος άντρας» δεν στοχεύει στο να καταστρέψει τον πλανήτη, αλλά στο να δημιουργήσει μία καλύτερη ποιοτητα ζωής πάνω σε αυτόν, αφήνοντας απογόνους οι οποίοι έχουν ακόμα μεγαλύτερη συνείδηση από αυτόν.

Ένας από τους τρόπους που μπορώ να σε βοηθήσω να περάσεις την Γέφυρα είναι με το έργο μου «Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΡΑΣ»

Ο «ΝΕΟΣ ΑΝΤΡΑΣ» είναι μια σειρά απο 6 συνεδρίες στις οποίες μπαίνουμε βαθιά μέσα σε κάθε ένα από αυτά τα αρχέτυπα. Θεραπεύουμε τα τραύματα και τις κληρονομικές πληροφορίες που δεν αφήνουν τα αρχέτυπα να δράσουν στην πιο υγιή μορφή τους και ῾καθαρίζουμε῾ την Γέφυρα από κάθε λογής εμπόδια που δεν βοηθάνε την μετάβασή σου.

Στις συνεδρίες κάνω κανάλι και αποκωδικοποιώ τις πληροφορίες που μου δίνονται συνδεδεμένη με τον Ανώτερό σου Εαυτό και μόνο με Αυτόν. Μέσα από κάθε συνεδρία σου δίνονται ασκήσεις που πρέπει να γίνουν μέσα σε περίπου μία εβδομάδα και που θεραπεύουν το ανάλογο αρχέτυπο.

Με λίγα λόγια εγώ είμαι εκεί για να σου δώσω ο,τι χρειάζεσαι, εσύ όμως είσαι αυτός που θα καθαρίσεις την Γέφυρα από οτιδήποτε δεν ανήκει στην δόνηση της Συνείδησης και της Αγάπης.

Με αυτό τον τρόπο δεν παίρνω την δυναμή σου για να σε θεραπεύσω (γιατί αυτό ανήκει στον παλιο κόσμο), αντιθέτως σου δίνω τα εργαλεία για να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου και να θεραπεύσεις μόνος σου τις πληγές που κατοικούν στο σκοτάδι σου.

Λίγο πιο πρακτικά αυτή η σειρά συνεδριών μπορεί να σε βοηθήσει:

  • Να θεραπεύσεις τα παραπάνω αρχέτυπα
  • Να επανασυνδέσεις το φυσικό, συναισθηματικό και ενεργειακό σου σώμα με τον Ήλιο και άλλους αστερισμούς που βρίσκονται λίγο πιο μακρια από τον γαλαξία μας
  • Να συνειδητοποιήσεις ποια είναι η αποστολή της ζωής σου
  • Να σταθείς μπροστά στην γυναίκα σου και γενικότερα στις γυναίκες της ζωής σου απόλυτα παρών, χωρίς να χάνεσαι στο χάος της θηλυκότητάς τους
  • Να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις και να κινείσαι την σωστή στιγμή
  • Να μάθεις να κοιτάς μέσα σου και να βλέπεις με αγάπη και συγκέντρωση όλα όσα δεν θέλεις πραγματικά να δεις
  • Να αγαπήσεις πραγματικά τον εαυτό σου και πολλά άλλα ανάλογα από την φάση που βρίσκεσαι στο δρόμο της αυτοβελτίωσής σου.

Διαβάστε ακόμη την εξαιρετική συνέντευξη που μας παραχώρησε: Αγάπη Αποστολοπούλου | Η πραγματική δύναμη της γυναίκας βρίσκεται στην εναλλαγή των αρχετύπων του κύκλου της

Μπορείς να με βρεις εδώ [email protected]

Αναλυτικά στοιχεία: Αγάπη Αποστολοπούλου
Site: www.agapiapostolopoulou.com, www.befreeandhappy.com

Αν σε ενδιαφέρει να δοκιμάσεις αυτό το ταξίδι μεταμόρφωσης συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα:

 

Newsletter εγγραφή

 

Αγάπη Ελπίδα Αποστολοπούλου
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Αγάπη Ελπίδα Αποστολοπούλου (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας