Νίκησε τα 10 πιο συχνά εμπόδια καριέρας

0
644

Πολύ συχνά αξίζουμε και μπορούμε να πετύχουμε στην επαγγελματική μας ζωή, υπάρχουν όμως εμπόδια που συναντούμε και χρειάζεται να μάθουμε πως να τα ξεπεράσουμε.

Κάποια από  τα εμπόδια αυτά έχουν να κάνουν με το εξωτερικό περιβάλλον και τις συνθήκες μέσα στις οποίες κινούμαστε επαγγελματικά.

H πανδημία για παράδειγμα μας δίδαξε το πόσες πολλές ανατροπές μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα και κανένας δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος από αυτές.

Ωστόσο, μέσα από το ρόλο μου ως Career Coach διαπιστώνω πολύ συχνά πως αρκετά από τα εμπόδια που συναντούμε στην καριέρα μας τα βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Αποτέλεσμα; όχι μόνο δεν πετυχαίνουμε τους στόχους μας αλλά μένουμε διαρκώς με την επίγευση της αποτυχίας που προκαλεί απογοήτευση και μας αποθαρρύνει να αναλάβουμε δημιουργική δράση.

Τα καλά νέα είναι πως αν τα εμπόδια προέρχονται από αιτίες που εμείς ορίζουμε, τότε είναι στο χέρι μας να δράσουμε και να τα ξεπεράσουμε. Με μικρές αλλαγές μπορούμε να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα!

Με αυτό το σκεπτικό σας προσκαλούμε στο live διαδικτυακό σεμινάριο Νίκησε τα 10 πιο συχνά εμπόδια καριέρας που διοργανώνουμε με την Όμορφη Ζωή την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 20:00, το οποίο σας προσφέρουμε δωρεάν.

Στο σεμινάριο αυτό θα σας καθοδηγήσω στο πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και να πετύχουμε επαγγελματικούς στόχους σε όποιο στάδιο της επαγγελματικής μας ζωής κι αν βρισκόμαστε.

Θα έχουμε την ευκαιρία μιας διαδραστικής συζήτησης όπου θα μάθεις πως μπορείς:

  • να εξελίξεις την καριέρα σου, είτε θέλεις να πάρεις μια προαγωγή ή να μετακινηθείς σε άλλον εργοδότη, είτε ακόμα κι αν θέλεις εντελώς να αλλάξεις κατεύθυνση
  • να πετύχεις επαγγελματικούς στόχους και να «ανέβεις»
  • να βελτιώσεις την επαγγελματική σου εικόνα και να δημιουργήσεις ένα ισχυρό personal branding
  • να σκέφτεσαι με τρόπο που σε ευνοεί και δεν σε σαμποτάρει
  • να επανατοποθετηθείς στον επαγγελματικό χάρτη και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει
  • να δημιουργήσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου με τη βοήθεια των πιο ισχυρών μεθόδων προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης

Θα είναι μια πολύ εποικοδομητική βραδιά. Σε περιμένουμε!

 

Εγγραφή στο δωρεάν σεμινάριο  >>

 

Newsletter εγγραφή

 

Μαρία Παπάζογλου

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας