Πρόκειται για μια θεσπέσια πρωτότυπη συνταγή της Ziza Tomic, vegan chef και συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου Green Koukounari, χωρίς ζάχαρη, γαλακτοκομικά ή ζωικά παράγωγα και κυρίως αλεύρι.

Υλικά
  • 420 γρ βρασμένα ρεβύθια
  • 125 ml  σιρόπι σφένδαμου
  • 125 γρ βούτυρο φυστικιού
  • 60 γρ αμύγδαλα αποφλειωμένα περασμένα σε blender ή processor μέχρι να γίνουν αλεύρι
  • ¼ κ γλυκού σκόνη κακάο
  • ¼ κ γλυκού baking powder
  • ¼ κ γλυκού σόδα
  • ¼ κ γλυκού αλάτι
  • ¼κ γλυκού βανίλια
  • 1κ γλυκού λάδι καρύδας (προαιρετικό)
  • 90 γρ σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί
Σκεύη

Φόρμα ψησίματος 10cmX10cm

Προπαρασκευή
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ
  • Αδειάζουμε το μίγμα στη φόρμα όπου έχουμε ήδη στρώσει λαδόκολα
  • Ψήνουμε για 30’ με 40’ και σερβίρουμε συνοδεύοντας το επιδόρπιο μας με ένα απαλό εποχικό τσάι λεβάντας

Καλή Επιτυχία και Καλή Απόλαυση!

Πηγή: chrysikakou.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Μαριάννα Χρυσικάκου

Η Μαριάννα Χρυσικάκου ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελλάδα, ως αρθρογράφος και αρχισυντάκτρια της πλατφόρμας εκπαιδευτικών υπηρεσιών ευζωίας WellDay –Live Longevity.
Μεταπτυχιούχος απόφοιτη των τμημάτων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και Claude Bernard Universite De Lyon Ι, έχει λάβει πιστοποιημένη εκπαίδευση στη Διατροφή, τη Θεραπευτική και την Άσκηση
Η Μαριάννα αρθρογραφεί σε τακτική βάση στον ελληνικό και τον διεθνή Τύπο και συντονίζει ατομικά και εταιρικά προγράμματα υγείας και ευζωίας, με εμφαση τον άνθρωπο και την αναβάθμιση της εξελικτικής του συνείδησης.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Wellday

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εναλλακτικές διακοπές
Εναλλακτικές διακοπές

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...




Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.