Η γιόγκα είναι ένα φως που, αν ανάψει, δεν σβήνει ποτέ.
Όσο καλύτερη γίνεται η εξάσκηση, τόσο μεγαλύτερη είναι η φλόγα.
Β.Κ.S. Iyengar

Η εταιρεία Niyamas δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει υψηλής ποιότητας αθλητικό εξοπλισμό σε ανθρώπους που αγαπούν τη Yoga ως άθληση αλλά κυρίως ως φιλοσοφία ζωής.

Κατανοώντας τόσο τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασκούμενου όσο και του σύγχρονου τρόπου άσκησης, δημιουργήσαμε τα Niyamas Mat, στρώματα εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας, τα οποία κατασκευάζονται σύμφωνα με όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των καταναλωτών. Από την έναρξη της λειτουργίας μας, συνεχής επιδίωξη μας είναι να παρέχουμε τόσο σε ασκούμενους όσο και σε επαγγελματίες στρώματα αξιόπιστα, με την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής-ποιότητας.

H αντιολισθητική υφή τους έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν στον ασκούμενο τη μέγιστη ελευθερία να εκτελεί δύσκολες στάσεις (asanas), ακόμη και όταν το σώμα είναι υγρό από την εφίδρωση. Διατίθενται σε διαστάσεις 173Χ61Χ0,6cm, κατάλληλο μέγεθος για γυναίκες (yogini) και άντρες (yogi) ασκούμενους. Τα 6 χιλιοστά πάχος εξασφαλίζουν πρόσθετη προστασία των αρθρώσεων, παρέχουν βέλτιστη απορρόφηση των κραδασμών ενώ είναι ένα ιδανικό πάχος στρώματος για όσους αναζητούν περισσότερη άνεση στην πρακτική τους. Όλα μας τα στρώματα διατίθενται με ιμάντα μεταφοράς και τσάντα αποθήκευσης.

Το επαγγελματικό στρώμα γιόγκα Niyamas Deva mat με βάρος 2,6kgr και διαστάσεις 173Χ61Χ0,6cm, είναι ιδανικό για πιο έντονη πρακτική όπως Ashtanga, Power Yoga ή Vinyasa Flow. Το Niyamas Deva κατασκευάζεται από Eco Pvc και είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο από διεθνείς οργανισμούς (SGS Tested) για την απουσία επιβλαβών συστατικών. Προσφέρεται με εγγύηση 1 έτους και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό για την πρακτική σας, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Το επαγγελματικό στρώμα Deva είναι ιδανικό για δασκάλους γιόγκα και ασκούμενους που είναι αρκετά εξοικειωμένοι με την πρακτική τους. Η αντιολισθητική του επιφάνεια, η οποία βελτιώνεται με τη χρήση, είναι σχεδιασμένη να αντιστέκεται στην τριβή και να απορροφά τους κραδασμούς, παρέχοντας εξαιρετικό κράτημα και ασφάλεια.

Τα Niyamas Intra και Maya mat, κατασκευασμένα από υλικό υποαλλεργικό και ανακυκλώσιμο, συνιστώνται για πιο ήπια πρακτική όπως Hatha ή Kundalini yoga. Ιδανικά επίσης για Prenatal ή Kids Yoga καθώς είναι μη τοξικά, Pvc-free, Chlorides-free, χωρίς πετροχημικά και άλλου είδους επιβλαβή συστατικά. Είναι φωτοδιασπώμενα και δεν χρησιμοποιούνται τοξικά χημικά στην παραγωγή τους, για αυτό συνιστάται να αποφύγετε η άμεση έκθεση τους στο ηλιακό φως. Τα Niyamas Intra και Maya Μat είναι ελαφριά για να τα μεταφέρετε παντού (950gr), ιδανικά για την πρακτική σας τόσο στο σπίτι όσο και στο studio. Η ειδική στρώση που διαθέτουν (Water-repellent) τους χαρίζει μια εύκαμπτη και απαλή υφή, ενώ παράλληλα καταφέρνουν να κρατάνε μακριά την υγρασία που μπορεί να εισχωρήσει στο στρώμα. Το κάθε mat είναι Double Layer και μπορεί να αναποδογυριστεί για εναλλαγή χρώματος και διάθεσης, προσθέτοντας έτσι μια ανανέωση στην πρακτική σας.

Τα Niyamas Yoga Mat έχουν όλα όσα μπορείτε να ζητήσετε από ένα στρώμα γιόγκα. Παρέχουν βέλτιστο κράτημα, είναι ανθεκτικά και φιλικά προς εσάς αλλά και ως προς το περιβάλλον!

Δείτε τα προϊόντα μας ΕΔΩ

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Η ecofriendly προδιαγραφή των Niyamas mat εκμηδενίζει την τοξική μυρωδιά ενός συμβατικού στρώματος, έτσι ώστε να μπορέσετε από την αρχή να νιώσετε ασφαλείς ότι επιλέξατε ένα στρώμα πιστοποιημένο, υποαλλεργικό και απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμα σύμφωνα με τον οικολογικό σχεδιασμό προϊόντων που ακολουθεί η εταιρεία μας, ο οποίος λαμβάνει υπόψη τόσο την παραγωγή αποβλήτων όσο και την παρουσία επικίνδυνων ουσιών στα απόβλητα

Τα Niyamas Mat είναι μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον καθώς είναι είναι 6P και 16P Free. Το 6P αναφέρεται σε έναν τύπο τοξικής χημικής ουσίας που ονομάζεται Φθαλικά (μια ομάδα χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται για να μαλακώσουν και να αυξήσουν την ευκαμψία του πλαστικού και του βινυλίου). Αυτές οι χημικές ουσίες είναι επικίνδυνες για την υγεία μας και δυστυχώς πολλά yoga mat συνεχίζουν να τις περιέχουν. Στην πραγματικότητα υπάρχουν 16 φθαλικές ενώσεις – καμία από τις οποίες δεν περιλαμβάνεται στα Niyamas Yoga Mat.

Tα  στρώματα Γιόγκα Niyamas είναι ανθεκτικά και εύκολα στη φροντίδα τους, καθώς πλένονται ακόμα και στο πλυντήριο. Για καλύτερη προστασία πλύντε το στρώμα σας σε χαμηλή θερμοκρασία (max. 40°C), ιδανικά χωρίς στύψιμο, και αφήστε το να στεγνώσει σε φυσικό φως. Μετά από κάθε πρακτική σκουπίστε με ένα υγρό πανί ή ψεκάστε με ένα ήπιο απολυμαντικό και το στρώμα σας είναι άμεσα διαθέσιμο για την επόμενη πρακτική σας!

Χονδρική Πώληση

Αγαπητοί μας Yogi μην ξεχνάτε πως ισχύουν ειδικές τιμές χονδρικής για στούντιο γιόγκα και επαγγελματικούς χώρους καθώς όλοι εμείς που αποτελούμε τη Niyamas Yoga Mat αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την εξυπηρέτησή τους.

Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας!

Για πληροφορίες:
Τηλέφωνο επικοινωνίας ☎️ 2105200900/ 6974996640
email: [email protected]
Διεύθυνση: Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 78-80, Περιστέρι Αττική

Μερικές χρήσιμες Συμβουλές προς ασκούμενους:

Όταν πηγαίνετε στο στούντιο να έχετε μαζί σας τα δικά σας πράγματα. Κρατήστε το στρώμα σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, σκουπίζοντάς το μετά από κάθε συνεδρία. Το προσωπικό σας στρώμα σας επανασυνδέει με την πρακτική και μπορεί να σας οδηγήσει αυθόρμητα σε μία κατάσταση ηρεμίας. Λειτουργεί όπως το πείραμα του Παβλόφ. Το σώμα και το μυαλό αρχίζουν να χαλαρώνουν αναγνωρίζοντας ότι ήρθε η ώρα για γιόγκα.

Αφουγκραστείτε το σώμα σας. Το σώμα, ο νους και το πνεύμα συνθέτουν ολόκληρη την ύπαρξη μας και χρειάζεται να σεβόμαστε εξίσου τις ανάγκες τους. Όπως κάποιοι από εσάς θα έχετε ήδη παρατηρήσει και κάποιοι θα ανακαλύψετε σύντομα, το μονοπάτι της γιόγκα είναι γεμάτο εκπλήξεις. Αρχικά νιώθουμε πιο δυνατοί και υγιείς σωματικά, αλλά εάν ασκούμαστε συχνά και τακτικά, οι αλλαγές αρχίζουν να συμβαίνουν σε βαθύτερα επίπεδα.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιλέξετε το ιδανικό για σας Yoga Mat. Αντίθετα με ότι είθισται να πιστεύουν πολλοί η Yoga δεν είναι μια μοναχική διαδικασία, η Yoga είναι μια δραστηριότητα που ενώνει όλους τους ανθρώπους, και το μόνο τελικά που χρειάζεται για να απολαμβάνεται στο μέγιστο την πρακτική σας είναι ένας αξιόπιστος δάσκαλος, ένα καλό στρώμα και ένα μεγάλο χαμόγελο!

Support your Yoga Practice!

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Εχει υψηλη ανθεκτικοτητα και ελαστικοτητα.
    Εχει κατασκευαστει απο υποαλλεργικο υλικο και ανακυκλωσιμο.
    Παρεχει στον ασκουμενο την μεγιστη ελευθερια να εκτελει δυσκολες στασεις ακομα και οταν το σωμα ειναι υγρο απο την εφιδρωση.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας