Τι είναι το NLP;

Το NLP (νευρογλωσσικός προγραμματισμός) είναι μία μέθοδος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος σε παγκόσμιο επίπεδο, χάρη στα θεαματικά αποτελέσματα που προσφέρει. Μας διδάσκει πως να επαναπρογραμματίσουμε το μυαλό μας, να αλλάζουμε τον τρόπο που σκεπτόμαστε και συμπεριφερόμαστε, αποκτώντας έτσι περισσότερη ευελιξία και περισσότερες επιλογές για να μπορούμε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μερικοί από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους του πλανήτη, όπως η Oprah Winfrey, ο Barack Obama και ο Tony Robbins, έχουν βασίσει την επικοινωνία τους στη μέθοδο του NLP.

Ας δούμε τα οφέλη της μεθόδου.

Εφαρμόζοντας κάποιος το NLP μπορεί να επιτύχει:

  • Αύξηση της αυτοπεποίθησης, αφού όσο πιο καλά γνωρίζουμε τον εαυτό μας τόσο καλύτερα τον ελέγχουμε και λειτουργούμε.
  • Αλλαγή του τρόπου σκέψης, καθώς μπαίνουμε στις μέχρι τώρα ανεξερεύνητες περιοχές του υποσυνείδητού μας και μαθαίνουμε όσα γίνονται στο παρασκήνιo αυτού.
  • Σαφή προσδιορισμό και επίτευξη στόχων. Όταν οι στόχοι που τίθενται είναι συνειδητοί είναι πιο εύκολα επιτεύξιμοι.
  • Αξιοποίηση του κρυμμένου δυναμικού του εγκεφάλου δηλαδή των ανεκμετάλλευτων και ανεξερεύνητων δυνατοτήτων του.
  • Αποτελεσματικότερη επικοινωνία, αφού το NLP συμβάλλει στην αλληλοκατανόηση και στην ανάπτυξη ένας νέου τρόπου αντίληψης των πραγμάτων.
  • Αναθεώρηση παγιωμένων θέσεων που φρενάρουν την εξέλιξη αντί να την προάγουν. Αρκεί να διαπιστώσει κανείς πόσες πολλές είναι αυτές!
  • Καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων και των εσωτερικών συγκρούσεων ώστε να λαμβάνονται αποφάσεις που οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα.
  • Απόκτηση νέων συνηθειών και συμπεριφορών που οδηγούν σε μία ζωή με περισσότερη συνειδητότητα, αρμονία και ικανοποίηση σε όλους τους τομείς.

Στο διαδικτυακό workshop που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με την Όμορφη Ζωή στις 16, 17 και 18 Απριλίου 2021, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε εκτενώς για όλα τα παραπάνω καθώς και για το  coaching ως τις δυο πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να απογειώσουμε την καριέρα μας.

Θα δουλέψουμε με μια μικρή ομάδα  έτσι ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν εξοικειωθεί με τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία του NLP & Coaching και να μπορούν να τα θέσουν σε άμεση εφαρμογή στην επαγγελματική τους ζωή.

Εξασφαλίστε μια από τις λίγες διαθέσιμες θέσεις πατώντας εδώ.

Το Career Coaching και πως μας βοηθά

Το Career Coaching  υποστηρίζει τον άνθρωπο που το λαμβάνει να σχεδιάσει το επαγγελματικό του μέλλον, να εξετάσει νέες ή εναλλακτικές επαγγελματικές επιλογές, να αναγνωρίσει και να ενδυναμώσει τον επαγγελματικό του εαυτό και γενικότερα να δημιουργήσει προοπτικές και να εξελιχθεί ανεξάρτητα από την επαγγελματική φάση που βρίσκεται.

Το σύγχρονο επαγγελματικό και εργασιακό περιβάλλον έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια, πρόσφατα δε και λόγω Covid, και θα αλλάξει ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Οι αλλαγές αυτές συχνά δεν είναι πάντα εύκολα διαχειρίσιμες από τους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα να αισθάνονται ανεπάρκεια, θλίψη και μία διαρκώς ανατροφοδοτούμενη κακή διάθεση. Εδώ είναι που μπορεί το career coaching να ανατρέψει την κατάσταση και μέσα από μερικές στοχευμένες συναντήσεις, με τον κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο coach, να δώσει νέα πνοή στην καριέρα μας και στην επαγγελματική μας καθημερινότητα.

Το life Coaching αντιστοίχως, μας βοηθά να αλλάξουμε θέση στη ζωή μας, δηλαδή να μετακινηθούμε από ένα σημείο σε ένα άλλο σημείο το οποίο είναι προφανώς το επιθυμητό. Είναι αυτό που μας βοηθά να «ξεκολλήσουμε» όταν αισθανόμαστε στάσιμοι και κολλημένοι. Με άλλα λόγια το life coaching μας βοηθά να αποσαφηνίσουμε το όραμά για τη ζωή, να καλλιεργήσουμε τα θετικά μας σημεία και να βρούμε λύσεις που θα φέρουν το αποτέλεσμα που θέλουμε.

To NLP και το coaching μάς ανοίγουν το δρόμο για να γίνουμε ο καλύτερός μας εαυτός. Μέσα από την πιο εύκολη και σύντομη διαδρομή.

Newsletter εγγραφή

 

Μαρία Παπάζογλου

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας