Ο Νοέμβριος φέρνει επική αλλαγή στον πλανήτη, καθώς και την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας και να τον προετοιμάσουμε για τη νέα χρονιά

.

Υπάρχει μια σούπερ ισχυρή θεραπευτική δίνη στην ενέργεια του Νοεμβρίου και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια προς το μέγιστο όφελός μας για υγεία και καθαρισμό.

Ο αριθμός 11 εκφράζει την θεϊκή ευθυγράμμιση και όπου κι αν νιώθετε διαχωρισμένοι  στη ζωή σας, τώρα τον Νοέμβριο είναι η στιγμή να το λύσετε. Τα βασίλεια των Αγγέλων είναι έτοιμα να βοηθήσουν, καθώς οι ανώτερες δυνάμεις θα ήθελαν να είστε «Έτοιμοι-Σταθεροί-Πάμε!» τον Δεκέμβριο, πολύ πριν από το νέο έτος.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι οι «ανώτερες δυνάμεις» θα χρησιμοποιήσουν, μερικές φορές, τους πιο λεπτοφυείς και ραφινάτους τρόπους για να σας φωτίσουν το σωστό μονοπάτι. Θα μοιραστώ μαζί σας μια προσωπική ιστορία που συνέβη πριν από σχεδόν 30 χρόνια και το απεικονίζει τέλεια.

Βρισκόμουν προς το τέλος ενός εξαετούς γάμου και, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν για επικοινωνία, συμβιβασμό και συμφιλίωση, όλα έπεφταν στο κενό.  Θυμάμαι πως καθόμουν στην αίθουσα αναμονής του γραφείου του γιατρού μου, λίγο πριν κατέβω στο κέντρο της πόλης για να υπογράψω τα χαρτιά του διαζυγίου. Ήταν μια θλιβερή μέρα. Περιμένοντας εκεί, βρήκα το «Reader’s Digest», ένα περιοδικό που μου άρεσε να διαβάζω ως παιδί. Ένα από τα αγαπημένα μου σημεία ήταν η ενότητα «Αξιομνημόνευτες Ρήσεις» και αμέσως έψαξα αυτή τη σελίδα.

Κύλησα αργά ανάμεσα στα αποσπάσματα και εκεί, στο κάτω μέρος διάβασα κάτι που θα με έριχνε στο πάτωμα, αν δεν καθόμουν. Το απόσπασμα ήταν το εξής:

«Κάθε φορά που συμβιβάζεσαι με λιγότερα από όσα αξίζεις, παίρνεις ακόμα λιγότερα από όσα συμβιβάστηκες να δεχτείς.»

Αυτό ήταν, η ιστορία των τελευταίων έξι ετών σε μια γραμμή. Όλα μετατοπίστηκαν εκείνη ακριβώς τη στιγμή καθώς το Σύμπαν, και έπειτα ο εαυτός μου, μου έδωσαν την άδεια να προχωρήσω.

Νοέμβριος

Αυτή είναι η ιστορία του Νοεμβρίου, φίλοι μου: να αναγνωρίσεις πού βρίσκεται η  λανθασμένη ευθυγράμμιση και να τη διορθώσεις. Το έντεκα είναι η θεϊκή  ευθυγράμμιση, και αν δεν έχετε πρώτα τον εαυτό σας, δεν έχετε τίποτα άλλο που να έχει διάρκεια.

Μια από τις πιο ισχυρές και συναρπαστικές όψεις του Νοεμβρίου βρίσκεται στην ικανότητά του να αποκαλύψει την πολυδιάστατη ποιότητα των μαθημάτων της ζωής σας. Εδώ είναι ένα τέλειο παράδειγμα: Όταν ένα πρίσμα φωτίζεται ακριβώς στη σωστή γωνία, το φως διαθλάται και μπορεί να προβάλλεται σε έναν τοίχο ή σε μία επιφάνεια στο δωμάτιο. Αυτή η διάθλαση φωτός, ή ουράνιο τόξο, αποκαλύπτει ένα φάσμα χρωμάτων. Επίσης, μπορεί να αποκαλύψει πού μπορεί να υπάρχουν ρωγμές, ελαττώματα ή αποχρωματισμός στο ίδιο το πρίσμα.

Ο Νοέμβριος, επειδή υπάρχει το διπλό 11 στον κύκλο (μήνας = 11 και συνολικό έτος = 11), έχει ως συνέπεια να αποκαλύπτει πού είναι τα κρυφά ελαττώματα έτσι ώστε να μπορούν να διορθωθούν.

Μπορεί ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε τους κρυμμένους μηχανισμούς και τα συναισθηματικά μοτίβα που κατατρέχουν και ενδεχομένως καταστρέφουν ολόκληρη τη ζωή σας. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τα αφήσετε να φύγουν και να τελειώσετε με όλα αυτά με δική σας συνειδητή επιλογή

Τώρα, φανταστείτε τον εαυτό σας μέσα σε μια μικρή βάρκα, να κωπηλατείτε σταθερά τα χρόνια της ζωής σας. Κάποιες φορές αναρωτηθήκατε: «Αχ, γιατί είναι τόσο δύσκολο να οδηγήσω αυτό το μικρό σκάφος; Μερικές φορές  αισθάνομαι τόσο κουρασμένος».  Μια ωραία μέρα σηκώνεστε και αποφασίζετε να αναδιοργανώσετε τα υπάρχοντά σας και καθώς το κάνετε ανακαλύπτετε μία άγκυρα 70 κιλών που ήταν  κρυμμένη κάτω από ένα μουσαμά, στο πίσω μέρος του σκάφους. Μόλις βλέπετε την άγκυρα, φωνάζετε «Ω Θεέ μου,  κωπηλατώ όλον αυτό τον καιρό με ένα νεκρό βάρος 70 κιλών στο σκάφος!» Και καθώς αναγνωρίζετε πόση ενέργεια ξοδέψατε, ξαφνικά αυτό το βάρος βυθίζεται.

Ο Νοέμβριος είναι μια εποχή απελευθέρωσης μέσω της συνειδητοποίησης. Μόλις το αναγνωρίσετε, μπορείτε να αλλάξετε το παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε μια εποχή «αλλαγής παιχνιδιού» και τα ποσοστά πιθανότητας είναι πολύ ευνοϊκά για την προσωπική σας υπέρβαση.

Αυτό που θα βοηθήσει να θεραπεύσετε κάθε θραύσμα που μπορεί να υπάρχει στο πνευματικό σας πρίσμα είναι η  «HastKriya: από τη Γη στους Ουρανούς.» O Yogi Bhajan έχει πει για αυτή την πρακτική: «Η δύναμη θα κατέβει από πάνω και θα σας καθαρίσει».

Ο αριθμός έντεκα είναι το αρχέτυπο του Φάρου, η σταθερή παρουσία του φωτός που διαχέεται έτσι ώστε οι άλλοι να βρουν το δρόμο τους. Αυτό που είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί για τους Φάρους είναι ότι ποτέ δεν υπάρχουν σε ένα εύκολο περιβάλλον. Βρίσκονται πάντα στην άκρη, κοντά στα ορμητικά κύματα και στα διαρκώς μεταβαλλόμενα στοιχεία της φύσης. Οι καταιγίδες και οι ισχυροί άνεμοι έρχονται, όμως ο Φάρος μένει πάντα σταθερός στην άκρη του χάους, εκπέμποντας το φως του, έτσι ώστε όλοι να βρουν με ασφάλεια το δρόμο για το σπίτι τους.

Είμαστε αυτό το φως και είμαστε η προσευχή της Ανθρωπότητας που έγινε πραγματικότητα, μέσα από την παρουσία μας και την ευγενική μας λάμψη.  Μένοντας απλά σταθεροί  επιτελούμε τώρα μια ισχυρή αλλαγή σε ένα κρίσιμο σημείο της ανθρώπινης εξέλιξης. Αναγνωρίστε πόσο πολύτιμοι είστε και να ξέρετε ότι, αυτή τη στιγμή,  οι προσευχές των Αγγέλων σας υποστηρίζουν με μεγάλη αγάπη.
Sat Nam.

«Η μεγαλύτερη ασθένεια πάνω στον πλανήτη είναι το προσωπικό στρες.
Και αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα, φίλοι μου.
Πρέπει να το καταλάβετε, δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από τη θεραπεία του εαυτού».
Yogi Bhajan

 

Συγγραφέας: Nam Hari Kaur
Μετάφραση – Απόδοση: Seva Simran K.

Πηγή: kundaliniyoganet.gr

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.