Ο αριθμός Ένα (1)

0
3492

Από σήμερα θα μάθουμε πράγματα για τους αριθμούς, τις πληροφορίες που μας μεταδίδουν, πως εκφράζονται και τι θέλουν να μας πουν.

Θα συνδεθούμε με τις δονήσεις των αριθμών γιατί και αυτοί, όπως και εμείς οι άνθρωποι, έχουν τις σκοτεινές και τις ηλιόλουστες μέρες τους, την χαρά και την λύπη, την ηρεμία και την ανησυχία τους.

Ο σκοπός αυτής της γνώσης είναι να μπορούμε να μετασχηματίζουμε το σκοτάδι στο Φως.

Να πάρουμε πληροφορίες που θα μας εξηγούν τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές μας. Να κατανοήσουμε τους εαυτούς μας.

Το ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Αριθμό ΕΝΑ. Γιατί ο αριθμός ένα είναι ο πρώτος στην σειρά.

Θα μου πείτε: «Ο πρώτος είναι ο Μηδέν!» Ναι, είναι ο Μηδέν όμως το Μηδέν είναι το Όλον και περιλαμβάνει τα πάντα μέσα του, είναι το Όλο και το Τίποτα. Το Μηδέν είναι το Θείο και ο Θεός για να καταλάβει καλύτερα τις εμφανίσεις του αποφάσισε να προβάλει τον εαυτό του στο ΕΝΑ.

Έτσι γεννήθηκε ο πρώτος αρσενικός αριθμός. Το σύμβολο του αριθμού ένα είναι μια κάθετη γραμμή

-Στην μυθολογία ο αριθμός Ένα αντιστοιχούσε στον Δία.
-Ο Πυθαγόρας έλεγε πως το Ένα είναι η ενέργεια ένωσης και δημιουργικότητας ανάμεσα στη Γη και τον Ουρανό.
-Στην αστρολογία το Ένα σχετίζεται με τον Ήλιο.
-Στα φυσικά φαινόμενα είναι : Φωτιά, Καλοκαίρι, Ζέστη, Ανατολή.

Εφόσον ο αριθμός Ένα είναι ο πρώτος, άρα είναι και μόνος, δεν υπάρχει κάποιος άλλος γύρω. Αυτό σίγουρα θα έχει τα συν και τα πλην του.

ΤΑ ΣΥΝ: αφού είναι μόνος, άρα θα είναι ανεξάρτητος, αυτόνομος, θέλει και ξέρει πολύ καλά πως να λειτουργεί μόνος του, στηρίζεται στις δυνάμεις του. Είναι ικανός και έχει την ενέργεια του ηγέτη.

ΤΑ ΠΛΗΝ: πολλές φορές θα έχει εγωισμό, έχει άρνηση να ακούσει τον άλλον και να αποδεχτεί πως μπορεί να υπάρχει και άλλη γνώμη, εκτός από εκείνου. Δύσκολα θα ζητήσει βοήθεια και αν του έρθει η βοήθεια, του είναι πιο εύκολο να την αρνηθεί παρά να την δεχθεί.

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΝΑ:

το ζητούμενο είναι να ξεπεράσει τα πλην του και να συνοδεύεται με τα συν. Να ανοίξει τα αυτιά του ώστε να μπορεί να ακούσει τον άλλον, να δέχεται την βοήθεια μέσα από την επίγνωση πως είναι ανθρώπινο ον και μπορεί να είναι κάποιες φορές αδύναμος. Την στιγμή που θα παραδεχθεί την αδυναμία του να αισθανθεί δύναμη που κατάφερε να το κάνει.

Να παρατηρεί την διαφορετικότητα των άλλων μέσα από την αποδοχή και την αγάπη και όχι μέσα από την επίκριση και την επιθετικότητα. Χρειάζεται να μάθει να έχει την εσωτερική του γαλήνη και ηρεμία γιατί πολλές φορές φέρεται με ανυπομονησία λόγω της έμφυτης γρηγοράδας.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ: «Είμαι εν δράση!»
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ:

για τους ανθρώπους με τον αριθμό ένα είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνουν από τους γύρω τους αποδοχή των αποφάσεων τους, να αναγνωρίζουν τις ηγετικές τους ικανότητες, επειδή θέλει πολλές φορές να λειτουργεί μόνος είναι σημαντικό να είναι αποδεκτός για αυτό. Ο άνθρωπος με τον αριθμό Ένα εκτιμάει όταν τον ακούνε, όταν έχει αρκετό χώρο για να νιώθει ανεξάρτητος. Του αρέσει πολύ η καθαριότητα και δεν τα πάει καλά με την ακαταστασία.

ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

Με αγάπη,
Ζέτα Νικολάϊτσουκ

Διαβάστε ακόμη: Μαθαίνοντας τους αριθμούς

Κατεβάστε το δωρεάν E-Book :
“Η Μαγεία των αριθμών”

=

Newsletter εγγραφή

 

Ζέτα Νικολαιτσουκ

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας