Ο Αριθμός Επτά (7) | Ενδοσκόπηση και σαφήνεια

0
1549

Το ταξίδι που λέγεται «Μαθαίνοντας τους αριθμούς» έχει διανύσει τα 2/3 του, κοντεύουμε να φτάσουμε στον προορισμό. Φτάσαμε στον σταθμό που ονομάζεται Αριθμός 7. Γνωρίσαμε ήδη τον Αριθμό 1 που μας έδειξε τις ικανότητες του να στηρίζεται στον εαυτό του και να καθοδηγεί. Ο Αριθμός 2 μας αγκάλιασε με συναίσθημα και τρυφερότητα. Στον Αριθμό 3 ζήσαμε την παιδικότητα και δημιουργικότητα. Ο Αριθμός 4 μας πέρασε το πόσο σημαντικό είναι για εκείνον οι σταθερές αξίες και έλεγχος. Με τον Αριθμό 5 πήραμε τους 5 δρόμους για να ταξιδέψουμε και να πάρουμε τις εμπειρίες μέσα από τις 5 αισθήσεις. Στις δονήσεις του Αριθμού 6 βρήκαμε αγάπη και στοργή.

Ήρθε η ώρα να λύσουμε τα μυστήρια του Αριθμού 7.

Το σύμβολο είναι ένα τρίγωνο πάνω από τον κύβο.

Ο Αριθμός 7 μας παραπέμπει:

Στα 7 τσάρκας
Στις 7 τρύπες στο κεφάλι
Στις 7 μέρες της βδομάδας
Στις 7 νότες στη μουσική
Στις 7 μέρες στης φάσης της Σελήνης και πολλά άλλα…

Κανένας άλλος αριθμός δεν αγαπάει τόσο πολύ την μοναχικότητα, όπως ο Αριθμός 7. Για αυτό αναζητάει δουλειές που μπορεί να απομονωθεί για να συλλογιστεί. Πάντα ψάχνει για το νόημα, «σκάβει» για να βρει τη ρίζα και είναι πολύ βυθισμένος σε αυτό που κάνει. Η απομόνωση και ο μυστικισμός του Επτά είναι μόλις η κορυφή του παγόβουνου – η ουσία του βρίσκεται στο βάθος. Έχει ικανότητες να νιώθει γαλήνη στην μοναξιά του, να κάνει ενδοσκόπηση, να ασχολείται με μυστήρια και να κάνει πνευματική αναζήτηση. Ο Αριθμός 7 χαρακτηρίζεται από υψηλή νοημοσύνη, εφευρετικότητα, πνευματικότητα και κλείσιμο στον εαυτό. Όπως οι άλλοι αριθμοί ο Αριθμός 7 έχει τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ του.

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 7:

Πέρα από το ζητούμενο που αφορά όλους τους αριθμούς , δηλαδή να μετασχηματίσουνε τα ΠΛΗΝ στα ΣΥΝ, το μάθημα του Αριθμού 7 είναι να βγει από την απομόνωσή του και να εκδηλώσει το φως του στο υλικό πεδίο. Είναι πολύ ωραίο που έχει την ανάγκη να βρει ποιος είναι, κάνοντας την ενδοσκόπηση του, όμως χρειάζεται να το κάνει με μέτρο και προσοχή, ώστε να μην αποκόβεται από την πραγματικότητα που ζει.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΤΑ:

«Απομονώνομαι για να βρω ποιος είμαι και ποιο είναι το νόημα της ζωής!»

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΤΑ:

Οι άνθρωποι με τον Αριθμό 7 είναι εξαιρετικοί στις επιστήμες, την τεχνολογία και τις έρευνες. Είναι κατάλληλοι για να γίνουν μοναχοί και ασκητές, όπως και αστρολόγοι. Είναι πολύ καλοί και ως υπάλληλοι στην βιβλιοθήκη, γιατί εκεί βρίσκουν την απομόνωση, την ησυχία και πολύ πληροφορία από τα βιβλία. Πολλές φορές λόγω της τάσης να κλείνονται στον εαυτό τους θεωρούνται παράξενοι, ιδίως κατά την παιδική τους ηλικία. Για να υπάρχει αρμονία στην συμβίωση χρειάζεται να δίνουμε στους ανθρώπους με τον Αριθμό 7 χώρο και χρόνο για να μείνουν με τον εαυτό τους. Δεν είναι πολύ επικοινωνιακοί και λειτουργούν καλύτερα μόνοι, παρά σε συνεργασία. Αν χρειάζεστε σύντροφο που θα αλλάζει λάμπες, θα φτιάχνει διαρροές και να σας κάνει ανανέωση λογισμικού, τότε ο σύντροφος με Αριθμό 7 είναι ο πιο κατάλληλος.

ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 7 ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΑΙ.

 

Κατεβάστε το δωρεάν E-Book :
“Η Μαγεία των αριθμών”

Αν σας αρέσουν οι πληροφορίες που κρύβουν οι αριθμοί μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους δικούς σας προσωπικούς αριθμούς επικοινωνώντας μαζί μου.

=

Newsletter εγγραφή

 

Ζέτα Νικολαιτσουκ

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας