Έχουμε διανύσει το μισό μας δρόμο στο οδοιπορικό που λέγεται «Μαθαίνοντας τους αριθμούς» και έχουμε φτάσει στον Αριθμό 6. Συναντήσαμε με τη σειρά: τον Αριθμό 1 (ηγέτη και πρωτοπόρο), τον Αριθμό 2 (με ενέργειες συνεργασίας και εκφράσεις των συναισθημάτων), τον χαρούμενο και δημιουργικό Αριθμό 3. Στη συνέχεια γνωρίσαμε τον Αριθμό 4 με τις σταθερές του αξίες και τη λογική προσέγγιση στη ζωή. Ο Αριθμός 5 μας ταξίδεψε και μας έδειξε πόσο σημαντική είναι για εκείνον η ελευθερία. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τις ευθύνες για το τι μας συμβαίνει και ο ιδανικός στις ευθύνες είναι ο Αριθμός 6!

Το σύμβολο του Έξι (6) είναι το εξάγωνο αστέρι.

Το Έξι αποτελείται από 2Χ3, αν θυμηθούμε το σύμβολο του Τρία είναι το τρίγωνο.
Αν παρατηρήσουμε το σύμβολο το Αριθμού 6 αποτελείται από δύο τρίγωνα που το ένα κοιτάει πάνω στον ουρανό και το άλλο κάτω στη Γη.
Αυτό το σύμβολο πολλές φορές το λένε το Αστέρι του Δαβίδ.

Ο Αριθμός 6 περιέχει μέσα του αγάπη, στοργή, φροντίδα και υπηρεσία. Τον Αριθμό 6 ονομάζουν «Καρμική μητέρα» επειδή εκπροσωπεί την οικογένεια, την κατανόηση και την ενσυναίσθηση, ακριβώς όπως είναι μια στοργική μητέρα. Έχει τάση να εκφράζεται ρομαντικά και εγκάρδια. Αυτός ο τρόπος έκφρασης μπορεί να φτάνει στην αυτοθυσία. Ο Αριθμός 6 παραδίδεται σε αυτόν που αγαπάει! Αγαπάει το σπίτι, τα λουλούδια, την οικογένεια του, τον σύντροφο του και δεν τον νοιάζει να βγει έξω για να διασκεδάσει. Είναι «σπιτόγατος» και θα κάνει τα πάντα για να φτιάξει τις κατάλληλες συνθήκες. Ο Έξι αναλαμβάνει με ευκολία τις ευθύνες και πολλές φορές το παρακάνει επειδή φορτώνεται με τις ευθύνες των άλλων. Πάμε να δούμε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ αυτού του αριθμού.

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 6:

Όπως και όλοι αριθμοί ο Αριθμός 6 καλείται να μετατρέψει τα ΠΛΗΝ στα ΣΥΝ. Πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνει ο Έξι γίνεται θύμα επειδή μέσα από την προσφορά του χωρίς όρια έρχεται η εκμετάλλευση. Αυτός ο αριθμός δεν ξέρει να παίρνει, αλλά μόνο να δίνει. Χρειάζεται να μάθει να αγαπάει τον εαυτό του. Ο Αριθμός 6 φορτώνεται ευθύνες χωρίς διαχωρισμό αν είναι δικές του ή όχι. Επομένως, αυτό που χρειάζεται να μάθει είναι να αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν. Είναι καλός στις συμβουλές και στην υποστήριξη οπότε γίνεται καλός γιατρός, δάσκαλος, καθηγητής και δικηγόρος. Επίσης, είναι πολύ συχνό το φαινόμενο οι άνθρωποι με Αριθμό 6 να πνίγουν τους γύρω τους με υπερβολική φροντίδα και αγάπη.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΞΙ: «Σας αγαπώ όλους και είμαι αφοσιωμένος σε σας!»

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΙ:

Η μεγαλύτερη ανάγκη των ανθρώπων με τον Αριθμό 6 είναι να αγαπούν και να αγαπιούνται. Χωρίς την αγάπη δεν μπορούν να νιώσουν ευχαρίστηση ή επιτυχία. Έχουν ανάγκη από επιβράβευση και ενθάρρυνση. Η ζωή με τον έξι είναι εύκολη επειδή ξέρει καλύτερα απ’ολους  να δημιουργήσει αρμονία στο σπίτι. Ως συνεργάτες, είναι πολύ υπεύθυνοι και προστατευτικοί άνθρωποι. Ξέρουν πολύ καλά πως να φροντίσουν τους άλλους με βαθύ συναίσθημα ευθύνης. Πολύ συχνά φορτώνονται παραπάνω από αυτό που αντέχουν και στο τέλος νιώθουν αδικημένοι και παραπονεμένοι. Ακόμα και τα χρήματα που θα βγάλουν με ευκολία θα τα μοιράσουν στους γύρω τους.

ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 6 ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

Αν σας αρέσουν οι πληροφορίες που κρύβουν οι αριθμοί μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους δικούς σας προσωπικούς αριθμούς επικοινωνώντας μαζί μου.

Αν σας αρέσουν οι πληροφορίες που κρύβουν οι αριθμοί μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους δικούς σας προσωπικούς αριθμούς επικοινωνώντας μαζί μου.

Newsletter εγγραφή

 

Ζέτα Νικολαιτσουκ

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας