Ο αριθμός Οκτώ (8) | Ύλη και Κάρμα

0
16873

Κοντεύουμε δυο μήνες μαζί στο ταξίδι που λέγεται «Μαθαίνοντας τους Αριθμούς» και σταματήσαμε ήδη στα επτά σταθμούς.

 

Ο πρώτος σταθμός ήταν και ο πρώτος αρσενικός Αριθμός 1 γεμάτος πρωτοπορία και ικανότητα να στηρίζετα στον εαυτό του. Ακολούθησε ο Αριθμός 2, ο οποίος είναι ο πρώτος θηλυκός αριθμός και αντιπροσωπεύει την έκφραση των συναισθημάτων και τη συνεργασία.

Ο Αριθμός 3 μας έδειξε την δημιουργικότητα και την χαρά ενός παιδιού. Ο Αριθμός 4 μας μοιράστηκε πόσο μεγάλο ρόλο παίζει στην ζωή του η σταθερότητα και ο έλεγχος. Αντιθέτως, ο Αριθμός 5 αντιπροσωπεύει την ελευθερία, τα ταξίδια και την τοποθέτηση των ορίων. Ο Αριθμός 6 μας έδειξε την στοργή, φροντίδα, αγάπη και υπηρεσία. Και ο προηγούμενος μας σταθμός που λέγοταν ο Αριθμός 7 μας εξήγησε πως απομονώνεται για να βρει μέσα από την ενδοσκόπηση ποιος είναι στην πραγματικότητα.

Ο Αριθμός 8 συσχετίζεται με τη δύναμη, την ύλη και το κάρμα.

Το σύμβολο είναι το «ξαπλωμένο» 8, δηλαδή το άπειρο. Θεωρείται πως το οκτώ αποτελείται από δύο σφαίρες που η μια αντιπροσωπεύει τη Γη και η άλλη τον Ουρανό.

Αυτό το σύμβολο που δεν έχει ούτε αρχή, ούτε τέλος έχει μέσα του ροή και ανταλλαγή. Όπως και το κάρμα… Ένας Νόμος Αίτιου και Αποτελέσματος: «ό,τι σπείρεις θα θερίσεις». Ο Αριθμός 8 είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον καρμικό Νόμο και για αυτό ξέρει καλύτερα απ΄όλους πως το ζητούμενο δεν είναι να αποφεύγουμε να ξεχρεώσουμε τα παλιά μας οφέλη σε καρμικό επίπεδο, ούτε να δημιουργούμε καινούργια, αλλά να τα κλείνουμε όσο μπορούμε.

Η εξουσία, η δύναμη και η επιχειρηματικότητα είναι τα δυνατά χαρτιά στα χέρια του Αριθμού 8: μπορεί να σηκώσει, με τις ικανότητες του, μια επιχείριση που έχει πιάσει το πάτο, αλλά μπορεί και να βουλιάξει μια ήδη καλοστημένη επιχείριση. Ελάτε να γνωρίσουμε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ του.

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 8:

‘Εχουμε πει πως για όλους αριθμούς ισχύει ένα κοινό μάθημα: να μετατρέψουν τα ΠΛΗΝ σε ΣΥΝ. Ο Αριθμός 8 έχει να μάθει: πρώτον να δίνει σωστή αξία στα υλικά αγαθά, δηλαδή ούτε να τα υπερτιμάει, κάνοντας το χρήμα το θεό του, αλλά ούτε να τα υποτιμάει λέγοντας πως το χρήμα είναι ένα «τίποτα» για εκείνον. Δεύτερον, ο Αριθμός 8 είναι εξαιρετικός επιχειρηματίας και μπορεί γρήγορα και εύστοχα να δει ολόκληρη την εικόνα του σχεδίου και κάθε λεπτομέρειά του, για αυτό του είναι δύσκολο να καταλάβει πως οι άλλοι δεν το βλέπουν ξεκάθαρα. Αυτό οδηγεί πολλές φορές τον Οκτώ να γίνεται σκληρός, πιεστικός και χωρίς κατανόηση. Αυτές τις συμπεριφορές τις ασκεί στους γύρω του, αλλά πάνω απ’όλα στον εαυτό του: δουλεύοντας σκληρά ξεχνάει ότι στη ζωή υπάρχει αγάπη, τρυφερότητα και θαλπωρή.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΚΤΩ: «Είτε θα πετύχω, είτε θα αποτύχω! Δεν συμβιβάζομαι με μετριότητες!»

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΟΚΤΩ:

Οι άνθρωποι με τον Αριθμό 8 παραδίδονται ολοκληρωτικά στη δουλειά τους. Χρειάζονται να έχουν στόχους και πρόγραμμα για να διοχετεύουν εκεί όλη τους την ενέργεια και δύναμη. Ακόμα κι όταν κοιμούνται ο νους τους δουλεύει γύρω από την επιχείριση. Ως σύντροφοι, ξέρουν να κάνουν οικονομία και προσφέρουν οικονομική ασφάλεια στο άτομο που είναι κοντά του. Επειδή οι άνθρωποι με τον Αριθμό 8 βλέπουν το χρήμα ως μέσο για να πραγματοποιούν τα όνειρα τους, δεν τους αρέσει να είναι οικονομικά εξαρτημένοι. Πολλές φορές αυτοί οι άνθρωποι γίνονται σκληροί και απότομοι, θυμώνουν εύκολα όμως επανέρχονται γρήγορα στην ηρεμία χωρίς να καταλαβαίνουν πως μόλις πλήγωσαν τον άνθρωπό τους.

ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΟΚΤΩ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΡΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

 

Κατεβάστε το δωρεάν E-Book :
“Η Μαγεία των αριθμών”

Αν σας αρέσουν οι πληροφορίες που κρύβουν οι αριθμοί μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους δικούς σας προσωπικούς αριθμούς επικοινωνώντας μαζί μου.

=

Newsletter εγγραφή

 

Ζέτα Νικολαιτσουκ
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Ζέτα Νικολαιτσουκ (όλα τα άρθρα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας