Ο Διαλογισμός ως μέσο Μετατόπισης Εσωτερικού ‘’Βλέπω’

0
185

Είναι ΣΚΟΠΙΜΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ στα Εργαστήρια και Online Εκπαιδευτικά Προγράμματά μας.

 

Καθώς για να συμβεί η διεύρυνση συνειδητότητας και η αντιληπτική μετατόπιση από τον διαχωρισμό στην ενότητα χρειάζεται να αναβαθμίσουμε και τον ΑΛΧΗΜΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΓΟ – ΤΟ ΣΩΜΑ!

Τι συμβαίνει όταν κάποιος αρχίζει να διαλογίζεται συστηματικά, να βιώνει αυτή την εμπειρία σύνδεσης;

Η απάντηση είναι πολύ-μορφη, καθώς υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα συνειδητότητας και αντίληψης όμως μέσα από το Anagenis Μακρο-Οπτικό πρίσμα θα λέγαμε πως το απότελεσμα του διαλογισμού είναι στ’ αλήθεια μία κατάσταση που δεν περιγράφεται γιατί είναι μία υπερβατική εσωτερική εμπειρία.

Μέσα στην κατάσταση του διαλογισμού νιώθεις το άπειρο, εξαφανίζεται η προσωπικότητα, νιώθεις αυτό το σημείο μηδέν, στο οποίο υπάρχει η θεϊκή ουδετερότητα.

Εκείνη την ώρα δεν υπάρχει ανάγκη να εκφράσεις επιθυμίες, ούτε να κάνεις ζωντανό ονείρεμα, είναι μια ακόμα πιο βαθιά κατάσταση. Ουσιαστικά, δεν είσαι ούτε καν ο Παρατηρητής.

Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα διαλογισμού και είναι εντάξει σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεστε και ό,τι βιώνετε τώρα στην προσπάθειά σας.

Ένα αρχικό στάδιο του διαλογισμού θα μπορουσαμε να πουμε πως αφορά την διαδικασία του καθησυχασμού της φλυαρίας του νου, αν και ποτέ δεν σταματάνε οι σκέψεις, όμως σταδικά αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε πως δεν είσαι αυτός που κολλάει πάνω στις σκέψεις. Δεν είστε ο πρωταγωνιστής, ο οποίος εμπλέκεται 100%.

Στη συνέχεια γνωρίζεις και δεν προσκολλάσαι πια σ΄αυτές τις σκέψεις, σύννεφα που τα επιτρέπεις και τα αφήνεις να περάσουν. Είσαι το άπειρο, είσαι ουρανός με σύννεφα, είναι και αυτό μέρος αυτής της εμπειρίας, αλλά δεν υπάρχει προσκόλληση και σκέψεις.

Πώς συμβαίνουν οι αλλαγές

Πώς λοιπόν συμβαίνουν οι αλλαγές, για κάποιον που κάνει αρκετό καιρό διαλογισμό, πώς διευκολύνεται η εμπειρία της πνευματικής του εξέλιξης – ανάληψης?

Όσοι μπαίνουν τώρα συνειδητά στη μεταμόρφωση και συνειδητά έχουν εκφράσει την επιθυμία της απελευθέρωσης, της ολικής αποδόμησης και αναδόμησης – ο διαλογισμός είναι μία ουσιαστική εσωτερική ανάγκη. Νιώθεις την ανάγκη στροφής προς τα μέσα.

Μετά από κάποια περίοδο αφοσίωσης και εξάσκησης αρχίζεις να βιώνεις για πρώτη φορά αυτή την ένωση, αυτό το άχρονο; απομακρύνεται η επαφή με την ηχηρή προσωπικότητα, είναι σαν για πρώτη φορά να ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ, σαν να ήσουν τυφλός πριν και βρήκες τώρα το ΦΩΣ ΣΟΥ.

Αρχίζεις και βλέπεις τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και όχι όπως επιθυμεί η προσωπικότητα μέσα από το διαχωρισμό και φόβο να τα εξηγήσειΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΒΛΕΠΩ!

Κάθε φορά μετά από το διαλογισμό, μετά από αυτές τις συνδέσεις επανέρχεσαι, είναι σα να αρχίζεις να βλέπεις τους πάντες και τα πάντα, όλες τις εμπειρίες, μέσα από τη ματιά της αποδοχής, της καταλληλότητας, τα βλέπεις όχι μέσα από ένα φίλτρο, αλλά μέσα από το πρίσμα της καρδιάς, μέσα από το πρίσμα της ενότητας.

Ξαφνικά νιώθεις αγάπη για τους ανθρώπους που νόμιζες ότι σε πλήγωσαν. Κατανοείς ότι ήταν σχέδιο ψυχής, συμφωνία για να ξυπνήσεις. Νιώθεις μία μεγάλη ανάγκη να προσφέρεις. Νιώθεις το σύμπαν ολόκληρο, νιώθεις επίσης δέος μπροστά σε όλο αυτό που συμβαίνει, που βιώνει ο πλανήτης που αναγεννάται και που συμμετέχουν τόσες ψυχές σε αυτό, που αρχικά ήταν πείραμα και τώρα εμπειρία και αφύπνιση.

Ο διαλογισμός, η σύνδεση, η βιωματική ένωση, βοηθάνε στο να βλέπεις.

Δεν κοιτάς μόνο, αλλά βλέπεις ουσιαστικά τον εαυτό σου, τη ζωή, το όλον, για αυτό που είναι και όχι μέσα από το πρίσμα του Matrix. Όχι μέσα από το όφελος, τη δύναμη, τη χειραγώγηση, το φόβο.

Σταδιακά, αυτό ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ Η ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ γίνονται όλο και πιο αισθητές. Με την πάροδο του χρόνου γίνεται η βιωματική σου κατάσταση ή η προεπιλεγμένη λειτουργία του ανθρώπου master που είναι εδώ. Λίγες φορές μπορεί πια να βγουν ξανά αυτά τα γυαλιά και να ξαναπάς, να επιστρέψεις στον τυφλό, στον κοιμισμένο, να επιστρέψεις πίσω στην αμνησία.

Οπότε, ναι, θέλει επανάληψη για να λάβεις ξανά. Επανα-λαμβάνω, που σημαίνει λαμβάνεις ξανά.

Εμείς στην Anagenis έχουμε βρει τους δικούς μας τρόπους και φόρμουλες Διαλογισμού και Ενεργοποίησης. Γιατί όπως σας έχω επανειλημμένα τονίσει – ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΣΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ & ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ!

Δεν είναι όλα για όλους. Όμως καλείστε να βρείτε τον δικό σας τρόπο – ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ!

Στις Anagenis Φόρμουλες Διαλογισμών και Ενεργοποιήσεων που κάνουμε μαζί αξιοποιούμε πιστά το εσωτερικό θησαυροφυλάκιο του σώμα-αγωγού μας, τις συγκεκριμένες, φυσικές και υπερφυσικές λειτουργίες του.

Υπάρχουν έρευνες και αποδεδειγμένες μελέτες Νευροεπιστήμης, Κβαντικής Φυσικής, Μεταφυσικής Ανατομίας και Ανθρωποσοφίας –στις οποίες και στηρίζονται οι πρακτικές μας- οι οποίες μας δείχνουν πως όντως μπορούμε να φτάσουμε σε αυτές τις υπερβατικές εμπειρίες με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλα μας τα πεδία νους-σώμα-συνειδητότητα.

Συνειδητή Κίνηση = μείωση κορτιζόλης που σημαίνει περισσότερη ζωτική ενέργεια & κορυφαία απόδοση, ροή BDNF =εγκεφαλική ουσία υπερτροφοδοσιας εγκεφάλου, επισκευή εγκεφαλικών κυττάρων, ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΝΕΥΡΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ που σημαίνει Ικανότητα Ανώτερου Σκεπτικού και παραλαβή Ανώτερης Καθοδήγησης. Αύξηση Ντοπαμίνης=νευροδιαβιβαστής της κινητήριας πρόθεσης και ενεργοποιητής της Σεροτονίνης=ρυθμιστή της ΕυΤυχίας, ΕυΖωίας, Χαράς μας.

Συνειδητή Αναπνοή = οξυγόνωση που σημαίνει αποτοξίνωση, διεύρυνση νέου εσωτερικού χώρου, αναζωογόνηση κυττάρων, μείωση του στρες, ευκολότερη αποταύτιση από το εγώ-προσωπικότητα πρόγραμμα και την διαχωρισμένη συνειδητότητα. Η ζωτική ενέργεια κυλάει πιο ελεύθερα και αυτό αλλάζει σταδιακά την βιοχημεία σας. Βελτίωση του βιολογικού συστήματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΔΟΝΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗΣ.

Ανώτερη Σύνδεση = είσοδος στην διαλογιστική εμπειρία και το σημείο μηδέν μέσω καθοδήγησης. Εσωτερικό Άνοιγμα=πόρτα που γεφυρώνει όλο και πιο ισχυρά το αόρατο με το ορατό, τον γήινο εαυτό με τον ουράνιο, την κλειστή με την ανοιχτή καρδιά και τελικά την κάθε πρό(σ)κληση με τη λύση της.

Όταν βλέπεις τα πράγματα, επιτρέπεις μέσα από σένα να βιώνεις το σύμπαν ολόκληρο και να λες «θεέ μου (πηγή, σύμπαν, αγάπη όπως θέλετε πείτε το) εγώ κάνω πίσω και αφήνω εσένα να λειτουργείς μέσα από μένα. Όταν δίνεις αυτή την άδεια, όλα μαγικά συμβαίνουν, γιατί δεν στηρίζεσαι πια στο εγώ σου, δεν στηρίζεσαι στο χαρακτήρα σου, δεν στηρίζεσαι στο να λες εγώ είμαι δυνατή, είμαι δυνατός ……αλλά η Πηγή –που είμαι στον πυρήνα της ύπαρξής μου- που κυλάει ΜΕΣΑ και ΜΕΣΩ εμού.

Ο διαλογισμός δεν είναι πολυτέλεια, είναι επιτακτική ανάγκη για να μπορέσετε να βλέπετε τα πράγματα όλο και περισσότερο μέσα από το πεδίο της καρδιάς.

Είναι αναγκαιότητα, αν θέλουμε να διευκολύνουμε την εμπειρία της Αναγέννησης. Να περάσουμε μέσα από αυτή την ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και ‘αναστάτωση’ όσο περισσότερο αλώβητοι γίνεται και να παραμένουμε στο κέντρο μας.

Οπότε για να βλέπεις τα πράγματα καθαρά πρέπει να είσαι στο κέντρο και στο κέντρο σου είσαι αυτή η ηρεμία, αυτή η πηγή η οποία ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΔΙΑΛΟΓΙΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΟΡΑΣΗ – από το είμαι μόνος/η στο ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ!!!!!!!!

Με Ευσπλαχνική Παρουσία και Σεβασμό απέναντι στην εμπειρία της Δικής Σας Συνειδητής Αναγέννησης!

Πηγή: ANAGENIS

Πληροφορίες:
Βικτώρια Anagenis
Site: www.anagenis.com
email: [email protected]

Newsletter εγγραφή

 

Βικτώρια Καρυπίδου
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Βικτώρια Καρυπίδου (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας