Ο Νόμος της Έλξης λειτουργεί για όλους

0
673

Ο Νόμος της Έλξης είναι απλός και απόλυτος!

 

Όποια ποιότητα ενέργειας εκπέμπουμε, αυτή ακριβώς επιστρέφει σε εμάς με μαθηματική ακρίβεια.

Αν νιώθουμε ότι δεν αξίζουμε, δεν μπορούμε ή δεν είμαστε ικανοί, αυτό θα εισπράξουμε ως αποτέλεσμα στο εξωτερικό περιβάλλον.

Αν συνειδητοποιήσουμε την δύναμη μας και εστιάζουμε σε αυτή ακόμα και σαν απλή σκέψη δυνατά και επαναλαμβανόμενα αυτό θα αρχίσει να αποκτά υπόσταση και ενέργεια και σύντομα η ζωή θα μας το επιβεβαιώσει!

Αν ευχόμαστε και εκπέμπουμε αφθονία, αγάπη, υγεία, ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μας για τους άλλους, τα εγκαθιστούμε και στο δικό μας ενεργειακό πεδίο και όλα αυτά θα έρθουν και σε εμάς αργά ή γρήγορα από γνωστές ή απροσδόκητες πηγές!

Η γκρίνια είτε γίνεται εσωτερικά μέσα μας είτε εξωτερικά δημιουργεί ενέργεια αντίστασης και μας αποκόπτει από την ροή της δημιουργικής ενέργειας. Τα παράπονα όταν επαναλαμβάνονται και γίνονται τρόπος ζωής μας βγάζουν από την συχνότητας έλξης των ονείρων μας και μας βάζουν ακριβώς στην αντίθετη συχνότητα δηλαδή αυτών που δεν θέλουμε, προσελκύοντας κι άλλα πράγματα και καταστάσεις στην ζωή μας για να παραπονιόμαστε.

Σε ότι εστιάζουμε για πολύ και συνεχόμενα την προσοχή μας αυτό θα φέρουμε στην ζωή μας. Τα συναισθήματα που νιώθουμε σε καθημερινή βάση είναι αυτά που οικοδομούν την πραγματικότητα μας. Γίνονται η κύρια ενέργεια μας και προσελκύουν ανάλογες δονητικά καταστάσεις.

Είναι νόμος και λειτουργεί είτε το πιστεύουμε είτε όχι!

Η γνώση αυτή δεν είναι καθόλου καινούρια. Την χρησιμοποιούν άνθρωποι μυημένοι από διαφορετικές κουλτούρες και παραδόσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Το καινούριο σήμερα είναι ότι πλέον εξηγείται επιστημονικά βάση νευροβιολογίας, επιγενετικής και άλλων σύγχρονων επιστημών για τα οποία θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά σε επόμενο άρθρο.

Όλα προέρχονται από την συνείδηση μας. Η θεραπεία και η αλλαγή συμβαίνουν στην πηγή της δικής μας συνείδησης. Το καλό του συνόλου ξεκινά με το καλό του ατόμου!

Άρα ξεκινάμε με τον εαυτό μας, τις σκέψεις μας, το πώς νιώθουμε, ώστε να αρχίσουμε να απελευθερώνουμε περισσότερο φως προς όφελος όλων!!!

Λιάνα Τελειώνη

 

Newsletter εγγραφή

 

Λιάνα Τελειώνη
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Λιάνα Τελειώνη (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας