O θεραπευτής δεν έχει μόνο χάρισμα, έχει και κάλεσμα

0
231

Το πιο σημαντικό στην ζωή είναι να ακολουθείς το μονοπάτι που διάλεξε η Ψυχή σου γιατί τότε πραγματικά γεμίζεις με δώρα και ευλογίες.

Οι “σειρήνες” όμως που δυστυχώς στην εποχή μας είναι και πολλές, καθώς και οι ατέλειωτες σκέψεις και οι αμφιβολίες, μας αποκόπτουν από την Πηγή μας και μας αποξενώνουν από το μονοπάτι μας. Ευτυχώς, κάτι μέσα μας παραμένει ζωντανό και αναλλοίωτο και τις λιγοστές στιγμές της εσωτερικής μας σιωπής, μας καλεί να διαφοροποιηθούμε από το συνηθισμένο.

Εκείνες τις στιγμές, μπορεί να νιώθεις ότι αυτή η ζωή που ζεις δεν σου ταιριάζει. Ότι αυτή η ζωή που ζεις, δεν εκπληρώνει τον σκοπό της ζωής σου και να νιώθεις μια εσωτερική δύναμη να σε ωθεί να ψάξεις σε άγνωστα μονοπάτια, χωρίς καν να σου είναι απόλυτα συνειδητό, το τι πρέπει να κάνεις και που να χρειάζεται να κοιτάξεις…

Αν υπάρχει μέσα σου η αίσθηση του ανικανοποίητου και νιώθεις ότι είσαι σε λάθος περπατησιά στην ζωή…

Αν υπάρχει μέσα σου αυτή η φωνή που σε καλεί να ψάξεις για να Σε βρεις…

 Τότε ίσως ήρθε ο καιρός να με συναντήσεις μέσα από την σχολή The Alchemy of Living και να περπατήσουμε μαζί το μονοπάτι που ορίζει η Ψυχή σου.

Γιατί ο θεραπευτής δεν έχει μόνο χάρισμα, έχει και κάλεσμα

Μόνον έτσι μπορεί να κυλήσει με εμπιστοσύνη μέσα στις διαφορετικές ενέργειες και να συνδεθεί με τον κάθε άνθρωπο χωρίς να αδειάζει ενεργειακά.

Αυτή η εσωτερική φωνή ήταν που κινητοποίησε κι εμένα, πριν από πολλά χρόνια, και με έκανε να τολμήσω διαφορετικά πράγματα. Ψιθύριζε μέσα μου ότι πρέπει να σώσω κάποιον. Άρχισα λοιπόν, μέσα από εθελοντικές ομάδες διάσωσης να αναζητώ ποιος με χρειάζεται. Ώσπου, μέσα σε όλη αυτήν την αναζήτηση, βρέθηκα μπροστά σε έναν δρόμο, με μια πινακίδα που έγραφε με μεγάλα γράμματα: ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

Kολάζ φωτογραφιών από workshop που συντόνισαν μαθητές της σχολής

Έτσι ξεκίνησα, σώζοντας τον Εαυτό μου και μετά συνειδητοποίησα ότι έχω το χάρισμα να μεταδίδω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου με τρόπο θεραπευτικό και στους άλλους.

Όταν έγινα θεραπεύτρια και συντονίστρια βιωματικών σεμιναρίων, η εσωτερική αφθονία και η πληρότητα που ένιωθα δεν μεταμόρφωναν μόνο τους άλλους αλλά και την ίδια την ύπαρξή μου. Και ευτυχώς πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα ότι η μόνη που έχει την ικανότητα να θεραπεύει είναι η αγάπη που ξεχειλίζει χωρίς φραγμούς από την καρδιά.

Η θεραπεία πάντα γεννιέται στην καρδιά κι όχι στο μυαλό και αν κυριαρχεί το “εγώ ξέρω” ή το καθήκον, η θεραπεία δεν φτάνει ποτέ σε βάθος. Οι τεχνικές είναι καλές αλλά δεν αρκούν μόνον αυτές. Το “εγώ ξέρω” τρέφει μόνο τον υποτιθέμενο θεραπευτή και δεν αγγίζει καν τον άνθρωπο που έχει απέναντι του.

Το ίδιο και το καθήκον.

Μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν μπορεί να Μεταμορφώσει. Γεννιέται κι αυτό από το μυαλό και έχει κυρίαρχο συστατικό το «πρέπει» οπότε προσεγγίζει μόνο την επιφάνεια.

Αν λοιπόν έχεις νιώσει κι εσύ αυτό το κάλεσμα επικοινώνησε μαζί μου για να γνωρίσεις την σχολή “The Alchemy of Living” και το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα που αφορά Επαγγελματικές Σπουδές με Πιστοποίηση Μαθητείας στην Ταντρική & Θεραπευτική Αλχημεία.

Και που ξέρεις, ίσως,

Βρίσκοντας τον Εαυτό σου να βρεις ταυτόχρονα και το Σκοπό της Ζωής σου.

 

Η σχολή “The Alchemy of Livingαπευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την επαγγελματική γνώση για να γίνουν συντονιστές – θεραπευτές ομαδικών και βιωματικών, σεμιναρίων αυτογνωσίας καθώς και ατομικών θεραπειών. Αλλά και σε εκείνους που βαδίζοντας στο αυτογνωσιακό μονοπάτι θέλουν να διευρύνουν την αντίληψη και τη γνώση τους, όσον αφορά το δικό τους πνευματικό ταξίδι, ακούγοντας το κάλεσμα της ψυχής τους.

Η Δέσποινα Παλαμάρη σε συνεργασία με την Όμορφη Ζωή σας προσκαλούμε την Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 21:00 στο δωρεάν Online Workshop Η αξία των Ενεργητικών Διαλογισμών, όπου θα γίνει και μια σύντομη παρουσίαση της σχοχής «The Alchemy of Living» και για το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα, που αφορά Επαγγελματικές Σπουδές με Πιστοποίηση Μαθητείας στην Ταντρική & την Θεραπευτική Αλχημεία.

 

Newsletter εγγραφή

 

 

Despoina Palamari

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας