Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά και όχι μόνο.

Γι’ αυτό το λόγο οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν δωρεάν δύο βιβλία για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών για τις ημέρες που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

·     365 μέρες χωρίς τηλεόραση – Δημιουργικές ιδέες για σας και το παιδί σας

·     Παιχνίδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Εύκολες, απλές και έξυπνες ιδέες για λιγότερη τηλεόραση και περισσότερο χρόνο με την οικογένεια. Παλιά περιοδικά, άδεια ρολά από χαρτί κουζίνας, χάρτινα κουτιά από γάλα μπορούν να ανοίξουν έναν ευχάριστο κόσμο δημιουργίας για τα παιδιά και τους γονείς.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Εκδόσεων Καστανιώτη και «ξεφυλλίστε» τα βιβλία στον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό  σας.

Καλή διασκέδαση!

Παιχνίδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας

  • Ίνγκριντ Τζόπε-Στένγκλε,
  • Μέχτχιλντ Τράιν

Μετάφραση: Μαρία Μούγιαννη
ISBN: 978-960-03-5746-2
Επανέκδοση:6 Οκτωβρίου 2014

Περίληψη

Τα παιχνίδια απευθύνονται σε παιδιά «προσχολικής ηλικίας» κάτω των 7 χρόνων. Είναι σημαντικό ένας ενήλικας να συμμετέχει στα παιχνίδια ή να τα καθοδηγεί. Τα παιχνίδια παίζονται με «ανάμικτες» ομάδες, γι’ αυτό το λόγο στα περισσότερα δεν αναφέρεται ηλικία. Με τη λέξη «ανάμικτα» δεν εννοούμε μόνο τη διαφορετική ηλικία αλλά και τη διαφορά εξέλιξης στην ανάπτυξη. Στα περισσότερα παιχνίδια μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά με ειδικές ανάγκες. Τα παιχνίδια είναι χωρισμένα σε 8 διαφορετικές κατηγορίες που έχουν διαφορετικά χρώματα και σύμβολα. Στα περισσότερα παιχνίδια η παρουσία των θεατών είναι σημαντική, ίσως και απαραίτητη, έτσι ώστε να γίνεται εναλλαγή ρόλων μεταξύ θεατών και παικτών.

 

365 μέρες χωρίς τηλεόραση – 365 δημιουργικές ιδέες για σας και το παιδί σας

  • Στηβ & Ρουθ Μπένετ

Μετάφραση: Μαρία Μούγιαννη
ISBN: 978-960-03-1733-6
Εύδοξος: 12867545
σελ. 402
31 Μαρτίου 1996

Περίληψη

Έχετε μερικά παλιά περιοδικά; Mήπως έχετε μερικά χάρτινα κουτιά από γάλα ή άδεια ρολά από χαρτί τουαλέτας; Aν μπορείτε να βρείτε κάποιο από όλα αυτά τα πράγματα, ανοίγετε έναν ευχάριστο κόσμο δημιουργίας για το παιδί σας. Tο παιχνίδι γίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό και γοητευτικό σε όλες του τις μορφές.

 

Πηγή:  kastaniotis.com, kastaniotis.com

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας