Οι Εμπειρίες του Δημιουργού

0
48

Της Βικτώριας Καρυπίδου

Ο δημιουργός λοιπόν χωρίς προσκόλληση είναι εκείνος, που με πρόθεση –χωρίς στόχους, προγραμματισμούς και σχέδια– δηλώνει ποιές είναι οι εμπειρίες που επιθυμεί να βιώσει, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την πραγματικότητά του. Και αυτό θα είναι μία δήλωση ότι «εγώ ο δημιουργός που είμαι η ψυχή, εγώ ειμί αυτό που εγώ ειμί, εκδηλώνω και εκφράζω την βαθιά πρόθεσή μου να βιώσω ας πούμε την εμπειρία μιας υπέροχης, γεμάτη αλληλοϋποστήριξη και αγάπη συντροφική σχέσης. Εγώ δηλώνω ότι είμαι έτοιμος να βιώσω αυτή την εμπειρία, χωρίς να βάλω περιγραφές, χωρίς να περιορίζω» ή «εκφράζω την βαθιά μου πρόθεση να βιώνω οικονομική ευχέρεια παντού και πάντα, να έχω έμπνευση, να έχω διαύγεια της αποστολής της ψυχής μου». Απλά εκδηλώστε το.

Μπορούμε να διεκδικήσουμε να έρθει η πληροφορία, μπορούμε να διεκδικήσουμε να μας έρθει το μήνυμα απ’ αυτό. Απλά διεκδικείστε αυτά τα πεδία. Είναι τα πεδία δυνατοτήτων δικά σας, όπου είστε ήδη αυτό που θέλετε να βιώνετε, είστε ήδη αυτές οι εμπειρίες που τώρα απλά δηλώνουμε. Αν μπορέσετε να ολοκληρώστε και ένα ξεκαθάρισμα που θα κάνετε με τα πράγματά σας, τα οποία νιώθετε εσείς ότι πράγματι αυτή την στιγμή είναι σημαντικό να γίνει, κάντε το, διαθέστε χρόνο. Κάντε το –σας το έχω ξαναπεί–, κλείστε ραντεβού με τον εαυτό σας, αλλά να είστε μόνοι σας

Κάντε μία τελετουργία, βάλτε κεράκια, κάντε ένα χαλαρό ντους, βάλτε μια όμορφη μουσική που σας αρέσει, κλείστε τα πάντα. Να μην είναι κανείς που μπορεί να σας απασχολήσει, ούτε τα κινητά σας, ούτε το λάπτοπ σας και αφιερώστε χρόνο, γιατί πιστέψτε με χρειάζεται συνεχώς να εκπέμπουμε και να δηλώνουμε ποιές είναι οι προθέσεις μας. Όταν δεν το κάνουμε, είναι σαν να αφήνουμε τα πράγματα στον αυτόματο πιλότο και ειδικά όμως τώρα είναι πάρα πολύ σημαντικό να το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι στον εαυτό μας και βέβαια στην πνευματική οικογένεια, η οποία μας οδηγεί, για να μπορέσουν να πλέξουν εκείνο το ιδανικό σενάριο για μας και να αρχίζει αυτό να ρέει στη ζωή μας, να αρχίζει αυτό να μπαίνει στη ζωή μας.

Και θέλω να θυμάστε αυτό. Για ένα εύλογο χρονικό διάστημα να έχετε οπτική επαφή μ’ αυτά που γράψατε, δηλαδή μετά την καθημερινή σας πρωινή άσκηση, οτιδήποτε κάνετε αυτή την περίοδο, έχετε μπροστά σας και αυτό το χαρτί που έχετε γράψει τις προθέσεις σας, αυτό που αυτή την εποχή είναι εκείνο που πραγματικά σας απασχολεί και είναι εκείνο που θέλετε να βιώσετε τον επόμενο χρόνο να το πω έτσι. Αυτό που είναι πάρα πολύ σημαντικό για σας. Εκδηλώστε το και όταν έρχεται η καθοδήγηση, χωρίς την δράση δεν μπορούμε να έχουμε αποτέλεσμα. Από κει και πέρα χρειάζεται να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας.

Και συνεχίζω. Ωραία λοιπόν ως εδώ, όμως τί γίνεται τώρα; Αφού κάνουμε όλη αυτή την διαδικασία, αφήσουμε τα πράγματα που πια δεν μας χρειάζονται, δεν μας εξυπηρετούν, έχουμε καταλάβει ότι βιώνουμε το μεταβατικό μας στάδιο, χρειάζεται να έχουμε πολύ μεγάλη προσοχή, μάλλον να έχουμε επίγνωση, το πώς δηλαδή το δικό μας πεδίο δημιουργίας μέσα από το οποίο εσείς αλληλοεπιδράτε με τις ανώτερες σφαίρες, δηλαδή ο χρόνος ο οποίος θα αφιερώσετε γι’ αυτή την τελετουργία, είναι ο χρόνος μέσα από τον οποίο δίνετε πρόσβαση στην θεϊκότητά σας, δίνετε πρόσβαση στην πνευματική σας οικογένεια να μπορέσει να σας στείλει το δικό της το στίγμα.

Αυτό λοιπόν το πεδίο, το έχω ξαναπεί και σε όλες μου τις μεταδόσεις το τονίζω και μάλιστα υπάρχει και μια ομάδα πια πνευματικής οικογένειας που μας καθοδηγεί, είναι η ομάδα δράσης, ενέργειας δράσης, όπου χωρίς την δράση και χωρίς την επίγνωση του τί κάνω δυσκολεύουν τα πράγματα, γιατί μέχρι τον Μάρτη του 2014 και βέβαια μετά ακόμα παραπάνω μέχρι το 2017 η συχνότητα πάνω στον πλανήτη θα έχει ευθυγραμμιστεί να το πω, εναρμονιστεί σε ένα τέτοιο βαθμό, οπότε ό,τι δεν θα συμπίπτει με την δονητική κατάσταση, θα δυσκολεύει τα πράγματα. Δηλαδή οι άνθρωποι οι οποίοι θα αρνούνται να το πω έτσι να μεταβούν στην αγάπη, να μεταβούν στην ενότητα, θα βιώσουν προκλήσεις επί χίλια και απλά κάποιοι απ’ αυτούς –γιατί ξέρετε ότι αυτό αρχίζει και καθρεφτίζεται και στο σώμα– θα βιώνουν ασθένειες ή κάποιες τραυματικές εμπειρίες, άλλοι βέβαια μέσα απ’ αυτή την κατάσταση θα αφυπνίζονται και η διαδικασία εξελίσσεται έτσι.

(Το Κείμενο αυτό είναι από τη σειρά Ανοιχτών Webinars της σχολής μας “Η Τέχνη της Δημιουργίας“, για τον Αύγουστο του 2013. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ολόκληρο και από το κανάλι μας στο YouTube.)

Βικτώρια Καρυπίδου
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Βικτώρια Καρυπίδου (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας