Ο Zhu Zhihao είναι ένας από τους πολλούς δασκάλους του Qigong που αυτό τον καιρό, μοιράζονται διαλογισμούς και ασκήσεις από τη Σοφία του Τσιγκόγκ. Το κείμενο που ακολουθεί είναι ανάρτηση στην ομάδα Ζhineng Qigong China.

1. Ισχυρό πεδίο Chi (ενεργειακή δύναμη ζωής)

Το πρώτο σας επίπεδο άμυνας είναι το πεδίο ενέργειας σας, ένας άλλος τρόπος κατανόησης είναι να το ονομάσετε «Φωτεινό αυγό». Το Chi Field σας είναι η Τοροειδής Σφαίρα Ενέργειας που είναι ένα φυσικό υποπροϊόν της ηλεκτρικής ενέργειας του νου σας που αλληλεπιδρά με το μαγνητικό πεδίο της καρδιάς σας, σχηματίζοντας αυτό το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (EMF) που ο Zhineng Qigong ονομάζει «Chi Field».

Το προσωπικό EMF είναι το πρώτο σας επίπεδο άμυνας. Αν το πεδίο σας είναι αδύναμο, τότε υπάρχει σε χαμηλότερη δόνηση ενέργειας όπου γίνεστε ένας «αγώνας» διαταραχών, όπως ένας ιός ή κρυολόγημα ή ακόμα και χρόνια ασθένεια.

Αν το προσωπικό σας Chi Field είναι ισχυρό, τότε γίνεστε ένας ενεργός «αγώνας» για τις περιστάσεις και τις καταστάσεις που σας φέρνουν την υγεία, την ευτυχία και τη βαθιά εκπλήρωση στη ζωή.

2️. Ισχυρό, άφθονο και ρέον Chi

Αυτές οι αρχαίες αρχές της σοφίας του Qigong κρατούν ακόμη την αλήθεια και όταν εξετάζονται από τα μάτια άλλων παραδόσεων που έχουν διαρκέσει πολύ καιρό. Σκεφτείτε το Σύστημα Τσάκρα της αρχαίας Ινδίας, ένα υγιές σύστημα τσάκρας έχει κέντρα ενέργειας τσάκρα που περιστρέφονται και κινούνται ελεύθερα, προβάλλοντας την ενέργειά τους στο πεδίο γύρω τους.

Η ενεργειακή δύναμη της ζωής σας πρέπει να είναι άφθονη, ισχυρή και να ρέει καλά για να την καταστήσει ως μια ισχυρή, επόμενη γραμμή άμυνας στο σύστημά σας. Ακόμα κι αν έχετε ένα πολύ ισχυρό Chi Field και αγγίζετε κάτι με έναν ιό και στη συνέχεια το καταναλώνετε, το chi του σώματός σας είναι το δεύτερο στρώμα άμυνας επειδή μπορεί να μετατρέψει τις κακές πληροφορίες του ιού σε καλές και το chi του σώματός σας μπορεί να συντρίψει και χωνέψει το chi του ιού! Αλλά το chi του σώματός σας πρέπει να είναι ισχυρό, άφθονο και ελεύθερο να ρέει για να μπορεί να το κάνει! Στην Κίνα υπάρχει μια παλιά παροιμία:

«Όπου υπάρχει πόνος, δεν υπάρχει ροή.
Όπου υπάρχει ροή, δεν υπάρχει πόνος».

3️. Συστήματα Φυσικής Ανοσοποίησης & Καθαρισμού

Εάν ένας ιός, ο καρκίνος ή οποιαδήποτε άλλη μορφή ασθένειας, έχει περάσει αυτά τα πρώτα δύο στρώματα για να αρχίσει να εκδηλώνεται στη φυσική σας πραγματικότητα, τότε το τελευταίο σας επίπεδο άμυνας είναι το πραγματικό φυσικό σας σώμα με πολλά χτισμένα συστήματα ανοσίας και καθαρισμού. Το ανοσοποιητικό σύστημα χτυπάει στην καταπολέμηση ενός ιού με πυρετό. Μερικά σώματα μπορούν να κοινοποιούν την παρουσία καρκίνου με εξαιρετική απώλεια βάρους ή νυχτερινές εφιδρώσεις. Αυτά είναι τα ενσωματωμένα φυσικά συστήματα που τα σώματά μας έχουν συνηθίσει να επικοινωνούν μαζί μας από την αρχή του χρόνου.

Το φυσικό μας σώμα θα είναι με τη σειρά του πολύ ισχυρότερο και πιο αποτελεσματικό εάν επικεντρωθούμε στην ενίσχυση αυτών των δύο πρώτων στρωμάτων του ανοσοποιητικού μας συστήματος, καθώς και να κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε για να στηρίξουμε το σώμα μας στο φυσικό πεδίο.

Οπλισμένοι με αυτές τις πληροφορίες σχετικά με την αληθινή, αλλά αόρατη φύση του Ανοσοποιητικού μας Συστήματος, μπορούμε να επιλέξουμε να εμπλακούμε σε καθημερινό Qigong και άλλες θεραπευτικές πρακτικές, που ενισχύουν το προσωπικό μας Chi Field, που ενισχύουν τη ροή της ενέργειας της δύναμης ζωής μας και ανοίγουν τις καρδιές και το μυαλό σε υψηλότερα επίπεδα υγείας και ικανοποίησης που μπορούμε να βιώσουμε σε αυτή η πραγματικότητα, σε αυτό το σώμα.

Ακόμα κι αν δεν έχετε κάνει ποτέ κάποιο τσιγκόνγκ ή διαλογισμό πριν, μπορείτε να συντονιστείτε με τους δασκάλους του Zhineng Qigong και το Unversal Chi Field θα σας καθοδηγήσει σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και να κάνετε. Απλώς ακούστε με ένα ήσυχο μυαλό, μια ανοιχτή καρδιά και με την παράδοση στο πεδίο chi, περνώντας μαζί μας στην καθολική ροή της ζωής.

Παρακαλούμε μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες ελεύθερα!

Haola! Όλα είναι καλά και γίνονται καλύτερα!

Μετάφραση: Xρυσή Μπέρου

Διαβάστε ακόμη: ΑΝΑ-ΠΝΟΗ | Η ζωή εισέρχεται μέσα μας κάθε στιγμή

 

Newsletter εγγραφή

 

Χρυσή Μπέρου

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας