Με κεντρικό σύνθημα  «Ας μοιραστούμε ό,τι ομορφαίνει τη ζωή μας» και σήμα ένα κόκκινο μπαλόνι, από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, η ιστοσελίδα Όμορφη Ζωή (omorfizoi.gr), παίρνει τη σκυτάλη από την πετυχημένη ιστοσελίδα Δροσοσταλίδα (drosostalida.com) στον τομέα της αυτοβελτίωσης και της κοινωνικής ευαισθησίας και χαράσσει νέους δρόμους στην… αναζήτηση της ευτυχίας.

Η Όμορφη Ζωή, ανοίγει τα παράθυρά της, τους ορίζοντές μας αλλά και την… αγκαλιά της, αφού αλληλεπιδρά καινοτόμα με τους αναγνώστες και τους συνεργάτες της και διαθέτει μία από τις πλέον σύγχρονες πλατφόρμες, γεγονός που την κάνει να ξεχωρίζει ως η πρώτη ελληνική ενημερωτική – διαφημιστική ιστοσελίδα.

«Η Δροσοσταλίδα του ενός εξελίσσεται στην Όμορφη Ζωή της ομάδας»,  αναφέρει  ο Νίκος Αυγερινός, δημιουργός της Δροσοσταλίδας,
ενώ η ψυχολόγος Γεωργία Χατζηνικολάου, συμπληρώνει: «Όραμά μας, να γίνουμε το σημείο αναφοράς στην αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση, την περιβαλλοντική και την κοινωνική ευαισθησία».

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας