Όμορφη Ζωή | Περί Ανιδιοτελούς Αγάπης

0
Όμορφη Ζωή | Περί Ανιδιοτελούς Αγάπης

559 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Oταν κάθε αντίσταση στη μεγαλοσύνη που είμαστε έχει πλέον χαθεί το μόνο που μένει είναι η Ανιδιοτελής Αγάπη.

Η Αγάπη για τον Άνθρωπο, για τη Ζωή και για κάθε εμπειρία που συναντάμε στην πορεία της εξέλιξής μας στο μονοπάτι της Ψυχής.

Κάθε Ανάγκη μας για Κριτική και κάθε Εγωισμός δίνουν τη θέση τους στην ηρεμία και την εμπιστοσύνη ότι όλα είναι κατάλληλα και όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να ζούμε τη ζωή μας όπως ακριβώς το επιλέγουμε.

Ας είναι λοιπόν αυτή η επιλογή μας για το Νέο Έτος, που βρίσκεται μόλις μία ανάσα μακριά από εμάς. Ας καλωσορίσουμε το 2017 και όλα τα δώρα που μας περιμένουν σε αυτό με χαρά κι ευγνωμοσύνη. Όλα αυτά, γεμίζοντας την καρδιά μας με ένα μόνο συναίσθημα: Της Ανιδιοτελούς Αγάπης.

Μόνο μέσα από αυτό μπορούμε να βιώσουμε όλα αυτά που επιθυμούμε κι έχουμε μάθει να αποκαλούμε Θαύματα.

Στην πραγματικότητα όμως το Θαύμα είμαστε εμείς, όταν μαθαίνουμε να επικοινωνούμε, να δημιουργούμε και να αναπνέουμε αυτό που πραγματικά είμαστε κι αφήνουμε όλα όσα μας εμποδίζουν πίσω.

Σας ευχόμαστε λοιπόν μέσα από την καρδιά μας το 2017 να είναι γεμάτο Υγεία, Ανιδιοτελή Αγάπη και Μαγικές Εμπειρίες.

Η Ομάδα της Όμορφης Ζωής.

Όμορφη Ζωή

Όμορφη Ζωή

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουν την ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο info@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.