.

Πως απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορούν να αντιστρέψουν τις περισσότερες χρόνιες εντερικές διαταραχές | Κλειώ Στωϊδου

Online

Μαθαίνουμε πώς απλές και εύκολες αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, από το φαγητό που τρώμε στο τρόπο που κοιμόμαστε και αναπνέουμε, μπορούν να αντιστρέψουν μια χρόνια διαταραχή του εντέρου.
Η Κλειώ μας μιλά για το ταξίδι της προς την ευεξία, τις αλλαγές που υλοποίησε στη ζωή της και πώς ένα υγιές έντερο επηρεάζει το μυαλό, το σώμα και τη διάθεσή μας!

Δωρεάν

Ολιστική Επιχειρηματικότητα σήμερα: Ανάγκη ή Επιλογή ;

Online

Πως μπορούν οι επιλογές σου ως επιχειρηματίας να έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπτυξη της επιχείρησής σου και στην ευημερία σου;
Μπορεί οι αξίες και οι πεποιθήσεις των εργαζομένων και οι εργασιακές σχέσεις να επηρεάζουν τους στόχους και την κερδοφορία μιας επιχείρησης;

Δωρεάν

“Βγες από το Λαβύρινθο” με την Αλεξάνδρα Κοκκίνου

Online

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, 19:00-20:00 Online, δωρεάν συμμετοχή   Πιστεύεις ότι ο τρόπος που σκέφτεσαι επηρεάζει τη ζωή σου και δημιουργεί την πραγματικότητα που ζεις; Η προσωπικότητα σου είναι φτιαγμένη από […]

Δωρεάν

“Βγες από το Λαβύρινθο” 2ο μέρος με την Αλεξάνδρα Κοκκίνου

Online

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, 19:00-20:00 Online, δωρεάν συμμετοχή   Ξεκίνησες ήδη να ξετυλίγεις το κουβάρι των σκέψεων σου! Κρατάς στα χέρια σου το μίτο της προσωπικής σου ελευθερίας! Μπράβο για το […]

Δωρεάν

…. Αναβιώνεις το Παρελθόν σου ή Ζωγραφίζεις το Μέλλον σου;

Online

 Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου online   …. Αναβιώνεις το Παρελθόν σου ή Ζωγραφίζεις το Μέλλον σου; Αν δυσκολεύεσαι να απαντήσεις ξεκάθαρα στην πιο πάνω ερώτηση, τότε σε περιμένουμε στο φιλανθρωπικό Webinar […]

Προβολή και προώθηση στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή | Ν. Αυγερινός

On-demand

Online και OnDemand Νέα χρονιά ! Νέα σχέδια ! Πιο οργανωμένα, πιο στοχευμένα, πιο κερδοφόρα ! Κατόπιν αιτήσεων πολλών επαγγελματιών του χώρου της Προσωπικής Ανάπτυξης και της Ολιστικής Υγείας, και […]

48€

Ετήσιες Προβλέψεις 2022 | Βαγγέλης Πετρίτσης PhD

Online

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, 19:00 - 21:00 Online, δωρεάν παρακολούθηση, συμμετοχή στη συζήτηση   Το 2021 αποτέλεσε μία χρονιά που χαρακτηρίστηκε έντονα από την όψη τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού, η οποία εκδηλώθηκε με […]

Δωρεάν

Ομαδικότητα και τα οφέλη της | Ζέτα Νικολάϊτσουκ

Online

Μπορεί η συμμετοχή σε ομάδες να είναι βασικό στοιχείο της ανθρώπινης φύσης, όμως από την άλλη μπορεί να είμαστε επιφυλακτικοί λόγω προηγούμενων άσχημων εμπειριών ή επειδή φοβόμαστε να μην χάσουμε την ατομικότητά μας, τον προσωπικό μας χώρο, οπότε τα ερωτήματα είναι πολλά και μαζί θα δώσουμε τις απαντήσεις!

Δωρεάν

3 μυστικά για ένα υγιές έντερο και να δημιουργήσετε τη ζωή που πραγματικά επιθυμείτε | Κλειώ Στωϊδου

Online

Μαθαίνουμε 3 μυστικά για να αντιστρέψουμε ένα χρόνιο πρόβλημα στο έντερο και στο στομάχι, να κατακτήσουμε την ακμή και το έκζεμα, να νιώσουμε ανανεωμένη ενέργεια και να δημιουργήσουμε τη ζωή που πραγματικά επιθυμούμε

Δωρεάν

“Καρμική Αυτογνωσία: Η Τέχνη της Ζωής σήμερα” | Dr. Δημήτρης Ροδοβίτης

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν την Βιοενεργειακή και Καρμική δυναμική στην ανθρώπινη συμπεριφορά και να βοηθηθούν στην αυτογνωσία και την προσωπική τους ανάπτυξη.

Αναγνώριση της Παραδοσιακής Ελληνικής Ιατρικής ως αϋλης εθνικής πολιτιστικής κληρονομιάς

Online

Θεωρούμε αναγκαίο στην προσπάθειά μας αυτή να έχουμε τη συναίνεση και ουσιαστική υποστήριξη της ελληνικής κοινωνίας  γι’ αυτό καλούμε όσους Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες συμφωνούν να στηρίξουν την λόγω προσπάθεια και να υπογράψουν το ψήφισμα.

Δωρεάν

Διαδικτυακή Εκδήλωση Πνευματικών Ομάδων για την Παγκόσμια Ειρήνη

Online

Με χαρά και πολλή αγάπη σας καλούμε να συμμετάσχετε στην πρώτη κοινή εκδήλωση πνευματικών ομάδων από την Ελλάδα και την Κύπρο, για την Παγκόσμια Ειρήνη και την Αδελφοσύνη των Λαών.

Δωρεάν

Υπάρχουν επιλογές ακόμη και εκεί που νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν | Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος

Online

Ένα πολυπροβλημένο Meme ίσχυρίζεται ότι: «Πολλοί είναι αυτοί που επιθυμούν την αλλαγή, αλλά λίγοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να την πετύχουν», και από αυτούς τους λίγους ακόμα λιγότεροι θα την πετύχουν με βιώσιμο τρόπο.

Δωρεάν

Διαδικτυακή Εκδήλωση Πνευματικών Ομάδων για την Παγκόσμια Ειρήνη

Online

Με χαρά και πολλή αγάπη σας καλούμε να συμμετάσχετε στην δεύτερη κοινή εκδήλωση πνευματικών ομάδων από την Ελλάδα και την Κύπρο, για την Παγκόσμια Ειρήνη και την Αδελφοσύνη των Λαών.

Δωρεάν

Δωρεάν παρουσίαση της σχολής «The Alchemy of Living»

Online

Η Δέσποινα Παλαμάρη σε συνεργασία με την Όμορφη Ζωή σας προσκαλούν σε ένα online ΔΩΡΕΑΝ workshop για να γνωρίσετε την σχολή «The Alchemy of Living» που προσφέρει Επαγγελματικές Σπουδές με Πιστοποίηση Μαθητείας στην Ταντρική & Θεραπευτική Αλχημεία.

Δωρεάν

Αύξησε ουσιαστικά το εισόδημά σου. Ερωτήσεις και Απαντήσεις με τον Νίκο Μαυράκη

Online

Ο Νίκος Μαυράκης θα είναι ζωντανά μαζί μας για να μας εξηγήσει πως κάποιος αυξάνει ουσιαστικά το εισόδημα του είτε ως υπάλληλος είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Δωρεάν

Θυμός, αγανάκτηση, σιωπή. Πού και πώς βάζω τα όρια; | SCULPT

Online

Υπάρχουν φορές  που νιώθω θυμό επειδή λέω «ναι» ενώ θέλω να πω «όχι;»
Πόσο συχνά αναρωτιέμαι: «Μου αξίζει αυτό;»
Μήπως ήρθε η ώρα να ακούσω τις προσωπικές μου ανάγκες;
Στο δωρεάν σεμινάριο του προγράμματος  SCULPT θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις και στις ανατροπές που καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Δωρεάν

Φέρνουμε την Άνοιξη στη Ζωή μας | Μόρυα Ακριβή Χατζηϊωάννου

Online

- Εσείς σε ποια ενέργεια θα επιλέγατε να ζήσετε ή να εργαστείτε;
- Σε ένα περιβάλλον που σας υποστηρίζει να αναπτύξετε το δυναμικό σας ή σε ένα περιβάλλον που σας αποδυναμώνει και σας κουράζει;
Το Άλφα Τσι Φένγκ Σούι βασίζεται στην ιδέα ότι η απρόσκοπτη ροή και η ποιότητα της ενέργειας μέσα σε ένα χώρο έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ευημερία των ανθρώπων.

Δωρεάν

Τεχνικές Διάγνωσης Εισβολέων για τον άνθρωπο & το χώρο του με την Τιλάσα Διγενή

Online

Παρατηρείς κ συ ότι τα τελευταία χρόνια είμαστε πιο επιρρεπείς, πιο ευάλωτοι στις συγκρούσεις;;;; 
Αυτές οι συγκρούσεις μπορεί να μην είναι από αληθινή πηγή αλλά να προκλήθηκαν από ψευτο-μορφές που έχουν ως στόχο να ταράξουν την ησυχία μας και να εμποδίσουν το έργο μας.

Δωρεάν

Μυστικά… για ουσιαστική επικοινωνία | SCULPT

Online

Στο δωρεάν σεμινάριο του προγράμματος Sculpt θα μάθουμε τρόπους, μέσα από τεχνικές αυτo-ηγεσίας, να ακούμε τον συνομιλητή μας ώστε να χτίζουμε γέφυρες επικοινωνίας σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον.

Δωρεάν

Renew – Reclaim – Rise. Ένα ταξίδι απελευθέρωσης από το άγχος | With Eleni

Online

Έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την Ελένη Τζελέπογλου-Βάλλη. Αυτή η εκδήλωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουμε τον κόσμο του άγχους και της ανησυχίας με μια αξιόλογη εισηγήτρια που διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης.

Δωρεάν

Πώς η τεχνολογία του μέλλοντος υποστηρίζει συμβουλευτικά το επιχειρείν της επόμενης γενιάς & την ενσυνείδητη ηγεσία | MindsetMaps

Online

Ένα GPS για το νου, μια πυξίδα για την ψυχή και την ευζωία, ένας χάρτης για την επιχειρηματικότητα της επόμενης γενιάς και την ενσυνείδητη ηγεσία.

Δωρεάν

Live Workshop “Πώς οι Τέχνες επηρεάζουν την Πραγματικότητα του Μυαλού σου και πώς μπορείς να την μεταμορφώσεις!”

Online

Στο live workshop αυτό θα ξανα-μάθουμε τι είναι οι Τέχνες και πώς επηρεάζουν τη ζωή μας, από την Πραγματικότητα του Μυαλού μας μέχρι τη Συλλογική Νοημοσύνη μας.

Δωρεάν

Δωρεάν Online συνάντηση “Ανακάλυψε την δύναμη μέσα σου … με την χρήση του εκκρεμούς”

Online

Μια από τις σπουδαίες πρακτικές που παραμελήθηκαν για αιώνες είναι η μέθοδος του Εκκρεμούς Ραδιαισθησίας. Μας βοηθάει, με απλό και αποτελεσματικό τρόπο, στην κατανόηση των εσωτερικών δυνατοτήτων μας και στην αξιοποίηση τους σε κάθε ζήτημα που μας απασχολεί.

Δωρεάν

Ο τρόπος της Άμμα | Προβολή ταινίας

Κινηματογράφος Δαναός Λεωφόρος Κηφισίας 109, Αθήνα, Αμπελόκηποι, Ελλάδα

Η Ιταλίδα σκηνοθέτης Anna Agnelli σκιαγραφεί στο ντοκιμαντέρ «Ο Τρόπος της Άμμα» το τεράστιο πνευματικό και ανθρωπιστικό έργο της Μάτα Αμριτανάνταμαϊ Ντέβι, παγκόσμια γνωστής ως Άμμα.

Δωρεάν

Δωρεάν Online συνάντηση “Επικοινωνία: Πόσο πραγματικά το έχεις;” με τον Νίκο Γιαννακόπουλο

Online

Τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος άνθρωπος που τώρα ξεκινά το ταξίδι του στην επικοινωνία;
Υπάρχουν τεχνικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να είμαστε πιο επιδραστικοί; Τι είναι, τελικά, επικοινωνία;

Δωρεάν