Ο Ομαδικός Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό είναι μία συντονισμένη, ομαδική διάχυση θετικής ψυχικής ενέργειας μέσω συγκεκριμένου πρωτόκολλου εκπομπής, στην οποία καλείστε να συμμετάσχετε όλοι όσοι ενδιαφέρεστε για τη βελτίωση των συνθηκών αφύπνισης στη χώρα μας και στην ευρύτερη περιοχή και γίνεται με ταυτόχρονη συμμετοχή σε on line σύνδεση εκατοντάδων ατόμων από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Ο Ομαδικός Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό είναι μία πρωτοβουλία του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ η οποία έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 1996 και έκτοτε τελείται ανελλιπώς κάθε τρίμηνο μέχρι σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τον Οραματισμό παρακαλούμε μπείτε εδώ.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020, έγινε ο προγραμματισμένος ομαδικός οραματισμός από το Το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας (ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ).

Προηγήθηκε ανοιχτή Ομιλία του Στάμου Στίνη (Εκδότη, Φυσικού, Ολιστικού Θεραπευτή, Πνευματικού Δασκάλου), αναφορικά με τα 7 προτάγματα για μια παγκόσμια κοινωνία του καλού. Στη συνέχεια τελέστηκε Ειδική Ιεροπραξία και Οραματισμός με την ουσιαστική συμβολή όλων των συμμετεχόντων.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο:

Πηγή:  padisy.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας