Παγκόσμια Hμέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού | Δωρεάν τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης

0
217

Με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού στις 25 Οκτωβρίου, το Expansion Foundation προσφέρει εντελώς δωρεάν το σταθμισμένο τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης (Goleman) διαδικτυακά με προσωπική ανάλυση με προτάσεις και λύσεις για γυναίκες, αλλά και για άντρες.

 

Κάνε το τεστ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ.

Γιατί προσφέρουμε το Τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης Δωρεάν;

Βάσει μελετών (Μουζάκα, 1986) η ψυχική ένταση συνδέεται άμεσα με την εκδήλωση μαστολογικών προβλημάτων ή ακόμα και καρκίνο του μαστού. Το τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο τα θέματα που μπορεί κάποιος να αντιμετωπίζει στον ψυχισμό του και ταυτοχρόνως προσφέρει επιστημονικές, αποτελεσματικές και γρήγορες λύσεις, εντελώς δωρεάν.

Σε ποιους απευθύνεται το Τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης του Expansion Foundation;

Σε άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών. Μπορεί να μην το γνωρίζατε, αλλά μαστολογικά προβλήματα επηρεάζουν κυρίως γυναίκες αλλά και άντρες. Χρειάζεται όλοι να γνωρίζουμε την πραγματική κατάσταση των συναισθημάτων μας και το πόσο καλά μπορούμε να τα διαχειριζόμαστε για να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση στο μέλλον.

Πώς μπορώ να πάρω μέρος;

Απλά πατήστε τώρα εδώ, ακολουθήστε τις οδηγίες και συμπληρώστε το τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης, 50 ερωτήσεων (Goleman). Θα χρειαστείτε το πολύ 15 λεπτά. Με την ολοκλήρωση πατήστε “Υποβολή” και το τεστ σας θα μελετηθεί από τους ειδικούς στο Expansion Foundation και μέσα σε 48 ώρες θα λάβετε μια προσωποποιημένη απάντηση με τα αποτελέσματα και με τις απαραίτητες προτάσεις για βελτίωση των στοιχείων, όπου χρειάζονται.

Τι είναι το Expansion Foundation;

Το Expansion Foundation λειτουργεί υπό την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ΡΟΗ και έχει ως σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και δημιουργία προγραμμάτων για την προσφορά Συναισθηματικής Εκπαίδευσης στο γενικό πληθυσμό. Χρησιμοποιεί την καινοτόμα μέθοδο Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης Expansion Method και συνεργάζεται με θεσμούς, ιδρύματα, ΜΚΟ και συλλόγους, παράγοντας έρευνα, μελέτες και προϊόντα συναισθηματικής υποστήριξης.

Ο ιδρυτής της Αργύρης Σ. Μάρδας έχει βραβευτεί με το μετάλλιο του Υποστηρικτή από την ΕΛΠΙΔΑ και την κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την βοήθεια που προσέφερε αφιλοκερδώς μέσω της μεθόδου σε καρκινοπαθείς και ειδικότερα σε γυναίκες με μαστολογικά προβλήματα. Συνεργάστηκε με την ιατρό Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα, πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας για την ενημέρωση και προσφορά εκπαίδευσης σε γιατρούς και νοσηλευτές.

Επικοινωνία με το Expansion Foundation:

Υπεύθυνος: Αργύρης Στραβελάκης Μάρδας, Πρόεδρος ICEM.
Τ: 2109841088
Κ: 6945266448
Ε: [email protected]

 

Newsletter εγγραφή

 

Αργύρης Μάρδας

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας