Πραγματοποιείται στις 23 Νοεμβρίου 2018, στις 7:39πμ με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, τον άξονα της διανόησης.

 

ΗΠανσέληνος ακολουθεί τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που έδινε μια «τελευταία ευκαιρία για μια μεγαλειώδη μεταμόρφωση». Τώρα, η εν λόγω μεταμόρφωση κάνει πλήρως την εμφάνισή της χωρίς, όμως, να μπορεί ακόμα να ριζώσει. Ο λόγος σχετίζεται με το ότι από το ωροσκόπιο της Πανσελήνου λείπει παντελώς η σταθερή ποιότητα. Άλλωστε, ο χορηγός της Σελήνης, Ερμής, είναι ανάδρομος στον Τοξότη ευνοώντας την αναθεώρηση ζητημάτων εκπαιδευτικών, νομικών και ταξιδιωτικών.

Σε συνδυασμό με το ότι ο Άρης ενεργοποιεί τη μοίρα της Πανσελήνου της 26ης Αυγούστου 2018, φαίνεται να υπάρχουν από τότε σχετικές εκκρεμότητες που απαιτούν διευθέτηση. Αυτές περιλαμβάνουν μετακινήσεις, κοντινές και μακρινές. Περιλαμβάνουν, επίσης, πληροφορίες ή δεδομένα που χρειάζεται να συλλεχθούν και να επικοινωνηθούν.

Η συμμετοχή του Δία στον άξονα της Πανσελήνου πολλαπλασιάζει τις μετακινήσεις και μεγεθύνει τον όγκο των πληροφοριών/δεδομένων. Μάλιστα, η μετατροπή του άξονα της Πανσελήνου από τον Άρη σε μεταβλητό Ταυ-Τετράγωνο συνεπάγεται χαοτικές και άστατες κινήσεις και ίσως «πολύ κακό για το τίποτα». Ωστόσο, οι σύνοδοι του Ερμή και του Άρη με τους βασιλικούς απλανείς, Αντάρη και Φομαλώ, αντίστοιχα, υπόσχονται επιτυχία.

Προϋπόθεση για την επιτυχία, όμως, είναι να εξυπηρετούνται ευγενή και υψηλά ιδανικά και να μη μετατραπεί το κυνήγι της επιτυχίας σε εμμονή. Αν δεν τηρηθεί αυτή η προϋπόθεση, ενδέχεται να προκύψουν υπονομευτικές κινήσεις και μεγάλη σύγχυση. Και με τον Ποσειδώνα έτοιμο να ορθοδρομήσει δύο ημέρες μετά την Πανσέληνο εντείνεται το δυναμικό για σύγχυση, υπονόμευση και αποπροσανατολισμό.

Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί σε σχέσεις και συνεργασίες, γιατί η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού λειτουργεί αποσταθεροποιητικά. Και η αποσταθεροποίηση αυτή μπορεί να πληγώσει… (Βόρειος Δεσμός = Ήλιος/Χείρωνας = Σελήνη/Χείρωνας = Ουρανός)

Όπως και να έχει, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Πανσέληνο!

 

vpetritsis

Ως Διδάκτωρ Ψυχολογίας, πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής και βραβευμένος αστρολόγος από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας, ο Βαγγέλης Πετρίτσης παρέχει συνεδρίες ψυχολογικές, αστρολογικές και ανθοθεραπευτικές με βασικό γνώμονα τη διεύρυνση της αυτογνωσίας των πελατών του και την απαλλαγή τους από αρνητικές ψυχολογικές και νοητικές καταστάσεις.
Παραδίδει επίσης μαθήματα αστρολογίας διά ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.
Διατελεί Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που στοχεύει στη διάδοση της αστρολογικής παιδείας και έρευνας στην Ελλάδα.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Βαγγέλη Πετρίτση
vpetritsis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εναλλακτικές διακοπές
Εναλλακτικές διακοπές

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.