Πραγματοποιείται στις 14 Οκτωβρίου 2019 στις 0:07πμ με συντεταγμένες Αθήνας Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού, τον άξονα του Εγώ και του Εμείς, της ειρήνης και του πολέμου.

 

oπως κάθε Πανσέληνος έτσι και αυτή κορυφώνει διαδικασίες που ξεκίνησαν δύο εβδομάδες πριν με τη Νέα Σελήνη και μας καλεί να ισορροπήσουμε μεταξύ δύο αντίθετων δυνάμεων. Εν προκειμένω, με τη Σελήνη στον Κριό και τον Ήλιο στον Ζυγό χρειάζεται να βρεθεί η κατάλληλη ισορροπία, ώστε οι ατομικές ανάγκες να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Άλλωστε, γράφαμε για την προηγούμενη Νέα Σελήνη ότι αποτελούσε «crash test» σε σχέσεις και συνεργασίες με αποτέλεσμα τώρα στην Πανσέληνο να αποκαλύπτονται πλήρως οι σχετικές δοκιμασίες.

Οι δοκιμασίες αφορούν πλουτώνια ζητήματα, όπως είναι κεφάλαια, δάνεια, φόροι και κληρονομιές, δεδομένου ότι ο Πλούτωνας τετραγωνίζει τον άξονα της Πανσελήνου δημιουργώντας ένα παρορμητικό ταυ-τετράγωνο. Με απλά λόγια, επικρατεί μεγάλη κινητικότητα και ανάγκη για ανάληψη δράσης ώστε να δημιουργηθεί απόλυτη τάξη (Ήλιος στην απόλυτη έξαρση του Κρόνου) σε ό,τι αφορά τα παραπάνω ζητήματα παρά τη βασική ανάγκη πολλών να κάνουν το δικό τους αδιαφορώντας για τις συνέπειες (Σελήνη στην απόλυτη πτώση του Κρόνου).

Μάλιστα, η εξαιρετικά στενή και ευθεία ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος Άρη-Ουρανού από τον Πλούτωνα δείχνει ανατρεπτικές κινήσεις, εκρηκτικές δράσεις και παράξενες πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση του ενδεχόμενου κλίματος εξαναγκασμού, κρίσης, απειλής και ριζικής αλλαγής που σηματοδοτεί ο Πλούτωνας. Άλλωστε, οι όψεις εκνευρισμού (ημιεξάγωνο-χιαστό) με τις οποίες ο Άρης ενεργοποιεί την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού αποκαλύπτουν τις προσαρμογές που απαιτούνται για να αντιμετωπιστούν πρόσφατες απρόβλεπτες ή ξαφνικές εξελίξεις οικονομικού χαρακτήρα.

Βαλβίδα εκτόνωσης των παραπάνω εντάσεων αποτελεί το ταξίδι, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, ή απλά η αντιμετώπιση των πραγμάτων με μεγαλύτερη ελαφρότητα (Δίας στον Τοξότη στην κορυφή σφήνας με τον άξονα της Πανσελήνου). Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και το δευτερεύον μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Ερμή, Κρόνου και Ποσειδώνα το οποίο επιτρέπει στο μυαλό να ξεφύγει, χωρίς να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα.

Τέλος, ο Ερμής έχει μόλις μπει στη σκιά του προετοιμαζόμενος για την επικείμενη αναδρομή του και ωθώντας μας σταδιακά σε αναθεώρηση οικονομικών αποφάσεων που ελήφθησαν από τις 10 Οκτωβρίου και μετά, καθώς και εξελίξεων σε σχέσεις και συνεργασίες που έλαβαν χώρα στο ίδιο διάστημα. Το αποτέλεσμα της αναθεώρησης θα φανεί μετά τις 26 Νοεμβρίου 2019 οπότε ο Ερμής θα ξαναβρεθεί ορθόδρομος στην ίδια θέση.

Σας ευχόμαστε να έχετε μια όσο το δυνατόν καλή Πανσέληνο!

 

Newsletter εγγραφή

 

vpetritsis

Ως Διδάκτωρ Ψυχολογίας, πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής και βραβευμένος αστρολόγος από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας, ο Βαγγέλης Πετρίτσης παρέχει συνεδρίες ψυχολογικές, αστρολογικές και ανθοθεραπευτικές με βασικό γνώμονα τη διεύρυνση της αυτογνωσίας των πελατών του και την απαλλαγή τους από αρνητικές ψυχολογικές και νοητικές καταστάσεις.
Παραδίδει επίσης μαθήματα αστρολογίας διά ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.
Διατελεί Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που στοχεύει στη διάδοση της αστρολογικής παιδείας και έρευνας στην Ελλάδα.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Βαγγέλη Πετρίτση
vpetritsis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

1 σχόλιο

  1. Ευχαριστούμε κι επίσης! Το μόνο άρθρο (και ιστοσελίδα) που έγραψε την σωστή ημερομηνία για αυτήν την πανσέληνο!

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας