Πραγματοποιείται στις 12 Νοεμβρίου 2019 στις 3:34μμ Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, τον άξονα της επιβίωσης και της ασφάλειας. Όπως κάθε Πανσέληνος έτσι και αυτή κορυφώνει διαδικασίες που ξεκίνησαν κατά την προηγούμενη Νέα Σελήνη και μας καλεί να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ αντιθετικών δυνάμεων.

 

στην προκειμένη περίπτωση, κορυφώνονται διαδικασίες που ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη της 28ης Οκτωβρίου την οποία χαρακτηρίσαμε ως το «μεγαλείο της ακρότητας» και η οποία προκάλεσε αποσταθεροποιήσεις ή απομακρύνσεις μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Έτσι, η τρέχουσα Πανσέληνος φωτίζει πλήρως το κλίμα αποσταθεροποίησης με την όποια στεναχώρια φέρνει αυτό (τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα) και μας καλεί να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας για να αναλάβουμε κρίσιμες πρωτοβουλίες συνεργασίας ή για να διεκδικήσουμε σημαντικά πράγματα μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Αυτό φαίνεται να είναι το γενικό μήνυμα του Άρη στον Ζυγό σε κρίσιμη μοίρα ως του μοναδικού πλανήτη που βρίσκεται εκτός του λίκνου που έχει ως βάση τον άξονα της Πανσελήνου και ως πλευρές τα εξάγωνα που σχηματίζονται με Κρόνο, Ποσειδώνα και Πλούτωνα. Άλλωστε, ο Βόρειος Δεσμός Σελήνης ενεργοποιεί στενά το μεσοδιάστημα Άρη/Δία επισημαίνοντας ότι περισσότερο θα εξελιχθούμε σε αυτή τη φάση εάν κινηθούμε με πίστη και αισιοδοξία προς το άγνωστο παρά εάν μείνουμε στα ίδια.

Σχετικές ευκαιρίες δίνονται με αυτή την Πανσέληνο (εξάγωνο ιδιομοιρίας Άρη-Δία) καταφέρνοντας μάλλον εύκολα να αλλάξουμε ριζικά τα σχέδιά μας (Κρόνος-Πλούτωνας) και να πάμε με τη ροή των πραγμάτων (τρίγωνα-εξάγωνα της Πανσελήνου με Κρόνο, Πλούτωνα και Ποσειδώνα).

Τέλος, η κατώτερη σύνοδος Ηλίου-Ερμή σε συνδυασμό με την έκλειψη Ερμή που έχει μόλις προηγηθεί, και που αποτελεί ένα σχετικά σπάνιο φαινόμενο, κάνει σαφή αναφορά στο κλείσιμο και άνοιγμα σημαντικών κεφαλαίων σε ό,τι αφορά ζητήματα επικοινωνίας, μάθησης, μετακίνησης, εμπορίου, συμφωνιών και συμβολαίων.

Τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν μέσα στο επόμενο δίμηνο εωσότου γίνει η ανώτερη σύνοδος Ηλίου-Ερμή και η επιρροή τους αναμένεται να είναι μακροπρόθεσμη. Γι’ αυτό είναι σημαντικό οι αποφάσεις που λαμβάνονται τώρα να είναι καλά μελετημένες διότι θα είναι καθοριστικές για τα επόμενα χρόνια!

Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή Πανσέληνο!

 

Newsletter εγγραφή

 

vpetritsis

Ως Διδάκτωρ Ψυχολογίας, πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής και βραβευμένος αστρολόγος από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας, ο Βαγγέλης Πετρίτσης παρέχει συνεδρίες ψυχολογικές, αστρολογικές και ανθοθεραπευτικές με βασικό γνώμονα τη διεύρυνση της αυτογνωσίας των πελατών του και την απαλλαγή τους από αρνητικές ψυχολογικές και νοητικές καταστάσεις.
Παραδίδει επίσης μαθήματα αστρολογίας διά ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.
Διατελεί Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που στοχεύει στη διάδοση της αστρολογικής παιδείας και έρευνας στην Ελλάδα.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Βαγγέλη Πετρίτση
vpetritsis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας