Του Βαγγέλη Πετρίτση, PhD

Πραγματοποιείται στις 20 Ιουλίου 2016, 1:56πμ με συντεταγμένες Αθήνας, Πανσέληνος στο φιλόδοξο, πειθαρχημένο και σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερω, το οποίο φυσικά συνεπάγεται ότι ο Ήλιος βρίσκεται απέναντι στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι η τελευταία πανσέληνος που λαμβάνει χώρα πριν τις σεληνιακές εκλείψεις Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, πράγμα που φανερώνει την κορύφωση της προετοιμασίας για το επερχόμενο κλείσιμο κάποιων σημαντικών κεφαλαίων στις ζωές μας. Ο άξονας Καρκίνου-Αιγόκερω όπου πραγματοποιείται η παρούσα πανσέληνος είναι ο άξονας της δομής και της ιεραρχίας και σχετίζεται με βασικές δομές της ζωής μας όπως είναι η οικογένεια/σπίτι (Καρκίνος) και η καριέρα (Αιγόκερως). Άρα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω, και μάλιστα στην απόλυτη έξαρση του Άρη, φαίνεται ότι χρειάζεται να ολοκληρωθούν εξαιρετικά σημαντικές πρωτοβουλίες που σχετίζονται με βασικές δομές της ζωής μας και που έχουν μπει στα σκαριά τουλάχιστον από τον περασμένο Δεκέμβρη όταν ο Κρόνος, χορηγός της Πανσελήνου, βρισκόταν στην ίδια μοίρα όπου βρίσκεται τώρα.

Μια κάποια εργασιομανία θα είναι, βέβαια, στο πρόγραμμα όπως μαρτυρά τόσο το ζώδιο της Πανσελήνου όσο και η σύνοδος του χορηγού της Κρόνου με τον απλανή Αντάρη. Ωστόσο, η σύνοδος αυτή υπόσχεται επιτυχία και ευχάριστες επικοινωνίες (τρίγωνο Κρόνου με Ερμή-Αφροδίτη) αρκεί να είναι κανείς σε θέση να προκαλέσει και, γιατί όχι, να απολαύσει ανατροπές απαραίτητες για την ολοκλήρωση των παραπάνω πρωτοβουλιών παρά τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν (ενάμισι τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού με τον δεύτερο στην κορυφή Ταυ-Τετραγώνου με τον άξονα της Πανσελήνου). Άλλωστε, η Σελήνη στην κορυφή χαρταετού με Ήλιο-Άρη-Χείρωνα σε ζώδια νερού μας καλεί «να πετάξουμε» και να οδηγηθούμε σε υψηλές κατακτήσεις εφόσον κάνουμε χρήση ταλέντων που σχετίζονται με κατανόηση, συμπόνια και αλληλοβοήθεια κι εφόσον αναλάβουμε δράση ώστε να επουλώσουμε τυχόν πληγές ή αισθήματα μειονεξίας.

Τέλος, ενδεχόμενες ασάφειες ή αποδράσεις ίσως να φέρουν κάποια εμπόδια στα παραπάνω (Ποσειδώνας σε σκληρές αλλά δευτερεύουσες όψεις με τον άξονα της Πανσελήνου) αλλά ακόμα και αυτές θα πρέπει κάπως να ληφθούν υπόψη, όσο δύσκολο και αν ακούγεται αυτό (χιαστό Ερμή-Ποσειδώνα), εάν θέλει κανείς να οδηγηθεί εύκολα στην επιτυχία και την ολοκλήρωση των όποιων σημαντικών πρωτοβουλιών έχει πάρει (τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, χορηγού Πανσελήνου σε απόλυτη έξαρση Άρη, σε σύνοδο με Αντάρη). Σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή και εποικοδομητική Πανσέληνο!

 

Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Προετοιμάζοντας το Tέλος…

vpetritsis

Ως Διδάκτωρ Ψυχολογίας, πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής και βραβευμένος αστρολόγος από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας, ο Βαγγέλης Πετρίτσης παρέχει συνεδρίες ψυχολογικές, αστρολογικές και ανθοθεραπευτικές με βασικό γνώμονα τη διεύρυνση της αυτογνωσίας των πελατών του και την απαλλαγή τους από αρνητικές ψυχολογικές και νοητικές καταστάσεις.
Παραδίδει επίσης μαθήματα αστρολογίας διά ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.
Διατελεί Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που στοχεύει στη διάδοση της αστρολογικής παιδείας και έρευνας στην Ελλάδα.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Βαγγέλη Πετρίτση
vpetritsis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας