515 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Η Πανσέληνος στον Κριό είναι μια φορτισμένη συναισθηματικά περίοδος. Αυτή η τελετουργία μπορεί να σας βοηθήσει να καταλαγιάσετε τα έντονα συναισθήματα!

 

ηΠανσέληνος στον Κριό πραγματοποιείται στις 25 Σεπτεμβρίου και θα βοηθήσει στις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν την Αφροδίτη, η οποία προετοιμάζεται να βρεθεί σε ανάδρομη τροχιά τον Οκτώβριο, και την Ισημερία, η οποία θα φέρει μια μεγάλη αλλαγή στις εποχές και στην ενέργεια.

Μια Πανσέληνος στον Κριό είναι πάντα μια συναισθηματικά φορτισμένη περίοδος. Ο Κριός κυβερνά το κεφάλι και η Σελήνη κυβερνά τα συναισθήματά μας. Ως αποτέλεσμα πιθανότατα να νιώσουμε έντονα θυμό ή απογοήτευση.

Από την άλλη πλευρά μπορεί με πάθος και κίνητρο να κάνουμε τις αλλαγές που επιθυμούμε εδώ και πολύ καιρό.

Διαβάστε περισσότερα: Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στον Κριό που πραγματοποιείται στις 25 Σεπτεμβρίου

Με αυτήν την φλογερή ενέργεια που προέρχεται από την Πανσέληνο, η Τελετουργία θα σας βοηθήσει να βρείτε το κέντρο σας και να παραμείνετε ήρεμοι και ισορροπημένοι.

Αυτή η Τελετουργία θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με την απαλή φωνή της καρδιάς σας και να συντονιστείτε με όλα όσα επιθυμείτε για να μπορέσετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

Αυτή η Τελετουργία είναι πολύ ηρεμιστική και εξαιρετική για να την κάνετε σε περίπτωση που αισθάνεστε απογοητευμένοι ή υπερβολικά θυμωμένοι.

Μπορείτε να κάνετε αυτήν την Τελετουργία οποιαδήποτε στιγμή, αλλά γίνεται καλύτερα από τις 25-30 Σεπτεμβρίου 2018

 

Θα χρειαστείτε:
  • Αρωματικό στικ ή φασκόμηλο για καθαρισμό
  • 2 φέτες κρύο αγγούρι
  • Ποτήρι νερό
  • Ρεσώ
  • Τον αγαπημένο σας κρύσταλλο
Οδηγίες:
  1. Τοποθετήστε όλα τα υλικά της τελετουργίας μπροστά σας. Ξεκινήστε πρώτα με τον καθαρισμό της αύρας και του χώρου σας (Πως να καθαρίσετε τον χώρο σας με φασκόμηλο | Τελετουργία) Καθώς καθαρίζετε την αύρα σας μπορείτε να λέτε το ακόλουθο μάντρα:
“Καθαρίζω τον εαυτό μου με Φως και Αγάπη. Καθαρίζω την καρδιά μου για να απελευθερώσω όλα όσα δεν χρειάζεται πια να μεταφέρω. Απελευθερώνω το βαρύ φορτίο από τους ώμους μου, έτσι ώστε να αισθάνομαι ελαφρύς και ελεύθερος. Απελευθερώνω κάθε ενέργεια που νιώθω ότι μπλοκάρει τη ροή μου. Απελευθερώνω και αφήνω όλα όσα δεν χρειάζομαι πια. Απελευθερώνομαι και παραδίδομαι στη θεότητα μέσα μου”.

 

Στη συνέχεια εξαγνίστε τα υλικά σας και το χώρο σας. Καθώς το κάνετε αυτό μπορείτε να λέτε το παρακάτω μάντρα:

“Καθαρίζω αυτόν τον χώρο με Φως και Αγάπη. Ευχαριστώ το σπίτι μου, τον χώρο μου και τα υλικά που έχω μπροστά μου. Νιώθω ευλογημένος με αφθονία καθώς έχω όλα όσα χρειάζομαι. Το Σύμπαν μου προσφέρει συνεχώς όλα όσα χρειάζομαι. Δημιουργώ χώρο για να είναι όλα ανοιχτά σε μένα την τέλεια στιγμή.”

 

2. Βρείτε μια άνετη θέση όπως να ξαπλώσετε στο κρεβάτι ή να καθίσετε στην αγαπημένη σας πολυθρόνα. Ανάψτε το ρεσώ σας. Κρατήστε τον κρύσταλλο στο χέρι σας και τοποθετήστε τις φέτες αγγουριού πάνω στα κλειστά μάτια σας. Αναπνεύστε βαθιά για 10 αναπνοές και νιώστε την δροσερή αίσθηση του αγγουριού να σας χαλαρώνει.

3. Τώρα τοποθετήστε τα χέρια σας πάνω από το κέντρο της καρδιάς σας κρατώντας το κρύσταλλο. Αναπνεύστε εδώ για άλλες 10 αναπνοές και επαναλάβετε το ακόλουθο μάντρα (μπορείτε φυσικά να ανοίξετε τα μάτια σας για να διαβάσετε το μάντρα αν χρειαστεί, ή αν θέλετε να πείτε το δικό σας μάντρα):

“Είμαι ισορροπημένος. Αισθάνομαι την δροσερή αίσθηση που μου δίνει η Μητέρα Γη και νιώθω τη θερμότητα που έρχεται από τη Μητέρα Σελήνη. Είμαι ισορροπημένος. Είμαι ολοκληρωμένος. Είμαι κεντραρισμένος. Οποιοσδήποτε θυμός ή απογοήτευση λιώνει τώρα. Αισθάνομαι ήρεμος. Αισθάνομαι γαλήνιος. Έχω τον έλεγχο της αναπνοής μου. Νιώθω φως. Νιώθω ενθουσιασμένος και εμπνευσμένος από το νέο μου ταξίδι που έρχεται. “

 

4. Πάρτε μια ακόμα βαθιά αναπνοή και στην εκπνοή απελευθερώνετε κάθε υπόλειμμα θυμού, απογοήτευσης ή αρνητικής ενέργειας. Τώρα, κλείστε ξανά τα μάτια σας με τις φέτες αγγουριού και αναπνεύστε εδώ βαθιά για άλλες 10 αναπνοές. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε το μυαλό σας. Προσπαθήστε να μην ασχοληθείτε με μακροχρόνιες σκέψεις που μπορεί να εμφανιστούν στο μυαλό σας.

5.) Όταν είστε έτοιμοι, πάρτε τις φέτες αγγουριού σας και ρίξτε τις στο ποτήρι με το νερό. Φανταστείτε ότι όλος ο θυμός σας, η απογοήτευση και το βάρος που δεν χρειάζεται πια να μεταφέρετε κρατούνται σε αυτές τις φέτες.

6.) Κρατήστε το ποτήρι με το νερό και είτε πηγαίνετε έξω κάτω από το φως της Πανσελήνου, είτε σε έναν νεροχύτη. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, ρίξτε το νερό και νιώστε να απομακρύνονται οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα.

7.) Για να ολοκληρώσετε την Τελετουργία απλά σβήστε το κερί. Μπορείτε να κοιμηθείτε με τον κρύσταλλο δίπλα στο κομοδίνο σας ως διατήρηση αυτής της λυτρωτικής κατάστασης.

Να έχετε μια όμορφη Πανσέληνο!

 

 

Άντζελα Κρητικού

Άντζελα Κρητικού

Η Άντζελα Κρητικού ως ψυχολόγος (με άδεια άσκησης επαγγέλματος), με μεταπτυχιακό MSc στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και με ειδίκευση στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική και Συστημική Ψυχοθεραπεία ασχολείται με δυσκολίες στις διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις καθώς επίσης με θέματα διαχείρισης άγχους, κατάθλιψης, ενίσχυσης αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, δυσκολίες στον ύπνο, φοβίες, ψυχοσωματικά, δυσκολίες στη διατροφή, πένθος.

Με την μετεκπαίδευση της στην Προγεννητική και Περιγεννητική Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως πιστοποιημένη επιμορφώτρια Προγεννητικής Παιδαγωγικής-Αγωγής από την Ελληνική Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής ειδικεύεται σε θέματα εγκυμοσύνης, τοκετού, θηλασμού και σε θέματα που απασχολούν τους γονείς (και όσους θέλουν να γίνουν γονείς). Επίσης, είναι ενεργειακή-εναλλακτική θεραπεύτρια και δασκάλα του Ρέικι.

Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Αγγελικής Κρητικού
Άντζελα Κρητικού

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Thessaloniki #JobFestival 2018

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.