Η Τελετουργία για την Πανσελήνο στον Υδροχόο θα γεμίσει αγάπη εσάς και ολόκληρο τον κόσμο!

 

μ

ε το πέρασμα της Πύλης του Λέοντα και με μια Νέα Σελήνη να μας περιμένει στο τέλος του μήνα, αισθάνομαι οτι άλλη μια μεγάλη Τελετουργία δεν θα ήταν απαραίτητο.

Έτσι, υπό το φως της Πανσελήνου του Αύγουστου, ας κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο αργά και ευκολότερα. Ας δώσουμε στον εαυτό μας χρόνο να αφομοιώσουμε και να επεξεργαστούμε όλες τις ενέργειες.

Δεν πρόκειται να κάνουμε καμία απελευθέρωση, καθαρισμό ή υλοποίηση. Δεν πρόκειται να ενεργοποιήσουμε τα τσάκρα μας ή τους κρυστάλλους μας. Απλά θα τιμήσουμε τις θεραπευτικές δονήσεις της Πανσελήνου στον Υδροχόο στέλνοντας συμπόνια και αγάπη στον εαυτό μας και στον κόσμο.

Πανσέληνος στον Υδροχόο Τελετουργία Αύγουστος 2019

Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα από τις 14 έως τις 25 Αυγούστου 2019

Θα χρειαστείτε:
  • Εργαλείο καθαρισμού (κωνάκια, αρωματικά στικάκια, ενεργοποιημενα σπρευ καθαρισμου κτλ)
  • Διαλογισμός Αρμονία και Ισορροπία

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το αυτό το βίντεο
και μπορείτε να αγοράσετε το βέντεο με τις πλήρεις οδηγίες της τελετουργίας στην τιμή των 5 Ευρώ.

Καλή Τελετουργία!

 

Newsletter εγγραφή

 

Άντζελα Κρητικού

Η Άντζελα Κρητικού ως ψυχολόγος (με άδεια άσκησης επαγγέλματος), με μεταπτυχιακό MSc στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και με ειδίκευση στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική και Συστημική Ψυχοθεραπεία ασχολείται με δυσκολίες στις διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις καθώς επίσης με θέματα διαχείρισης άγχους, κατάθλιψης, ενίσχυσης αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, δυσκολίες στον ύπνο, φοβίες, ψυχοσωματικά, δυσκολίες στη διατροφή, πένθος.

Με την μετεκπαίδευση της στην Προγεννητική και Περιγεννητική Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως πιστοποιημένη επιμορφώτρια Προγεννητικής Παιδαγωγικής-Αγωγής από την Ελληνική Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής ειδικεύεται σε θέματα εγκυμοσύνης, τοκετού, θηλασμού και σε θέματα που απασχολούν τους γονείς (και όσους θέλουν να γίνουν γονείς). Επίσης, είναι ενεργειακή-εναλλακτική θεραπεύτρια και δασκάλα του Ρέικι.

Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Αγγελικής Κρητικού
Άντζελα Κρητικού

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας