Του Βαγγέλη Πετρίτση, PhD

Πραγματοποιείται στις 20 Ιουνίου 2016 στις 14:02 με συντεταγμένες Αθήνας Πανσέληνος στο φιλελεύθερο, ταξιδιάρικο και αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη το οποίο φυσικά συνεπάγεται ότι ο Ήλιος βρίσκεται απέναντι στο ζώδιο των Διδύμων. Κάθε Πανσέληνος μας καλεί να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ δύο αντίρροπων δυνάμεων και στην προκειμένη περίπτωση το δίλημμα εντοπίζεται μεταξύ μάθησης (Δίδυμοι) και διδασκαλίας (Τοξότης), αμφισβήτησης (Δίδυμοι) και πίστης (Τοξότης), συλλογής (Δίδυμοι) και μετάδοσης (Τοξότης) πληροφοριών καθώς και μεταξύ μετακινήσεων κοντινών (Δίδυμοι) και μακρινών (Τοξότης).

Μάλιστα, με τον άξονα της Πανσελήνου να πραγματοποιείται στην τελευταία μοίρα, τη λεγόμενη αναιρετική, του άξονα Διδύμων-Τοξότη, φαίνεται ότι τα παραπάνω διλήμματα αποκτούν έναν ακραίο ή ψυχαναγκαστικό χαρακτήρα όπου διαστήματα υπερβολικής ανάγκης για πίστη, διδασκαλία, μετάδοση πληροφοριών και μακρινές μετακινήσεις (αναιρετική Σελήνη στον Τοξότη) θα ακολουθούνται από διαστήματα υπερβολικής απόδοσης σημασίας στην αμφισβήτηση, τη μάθηση, τη συλλογή πληροφοριών και τις κοντινές μετακινήσεις (αναιρετικός Ήλιος στους Διδύμους).

Βέβαια, επειδή ο άξονας Διδύμων-Τοξότη είναι μεταβλητός, τα παραπάνω διλήμματα θα είναι σχετικά εύκολο να επιλυθούν μέσω μεγάλης κινητικότητας και μέσω πολλών συζητήσεων για τη σύγκρουση μεταξύ ονείρων και πραγματικότητας όπως μαρτυρά ο μεταβλητός μεγάλος σταυρός μεταξύ Ερμή-Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα. Άλλωστε, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον απλανή Betelgeuse, το αστέρι στον δεξιό ώμο του Ωρίωνα, φαίνεται να επιστεγάζει τις παραπάνω συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με ανεμπόδιστη επιτυχία, αρκεί να είναι κανείς πρόθυμος να αφήσει πίσω του πληγές και να αποδεχτεί ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι εκτός του ελέγχου του (Χείρωνας στους Ιχθύς στην κορυφή αποκλίνοντος Ταυ-Τετραγώνου με τον άξονα της Πανσελήνου) καιΠανσέληνος_Τοξότη2 αρκεί να μην αφήσει ακραίες πατριωτικές ή οικογενειακές αξίες να εκτροχιάσουν τις παραπάνω συζητήσεις (Αφροδίτη εκτός ορίων στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον Ήλιο).

Η μόλις τέσσερις μέρες πριν την παρούσα Πανσέληνο δολοφονία της βρετανίδας βουλευτή Τζο Κοξ από έναν άντρα φερόμενο ως ακροδεξιό εξτρεμιστή αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα του πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κανείς για τις αρχές του… Χρειάζεται προσοχή λοιπόν στο πώς κανείς διαχειρίζεται τον θυμό και την επιθετικότητά του όπως εξάλλου αποκαλύπτει ο ακόμα ανάδρομος και ουσιαστικά άνοπτος Άρης στο ζώδιό του (Σκορπιός). Ευχόμαστε να έχετε μια Πανσέληνο που, αν μη τι άλλο, να σας κάνει να σκεφτείτε!

 

Πανσέληνος στον Τοξότη: Πόσο Μακριά θα Φτάσετε για τις Αξίες σας;

vpetritsis

vpetritsis

Ως Διδάκτωρ Ψυχολογίας, πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής και βραβευμένος αστρολόγος από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας, ο Βαγγέλης Πετρίτσης παρέχει συνεδρίες ψυχολογικές, αστρολογικές και ανθοθεραπευτικές με βασικό γνώμονα τη διεύρυνση της αυτογνωσίας των πελατών του και την απαλλαγή τους από αρνητικές ψυχολογικές και νοητικές καταστάσεις.
Παραδίδει επίσης μαθήματα αστρολογίας διά ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.
Διατελεί Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που στοχεύει στη διάδοση της αστρολογικής παιδείας και έρευνας στην Ελλάδα.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Βαγγέλη Πετρίτση
vpetritsis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.