Βίντεο | Παραδώσου στον Αλχημιστή μέσα σου

Παραδώσου στον Αλχημιστή μέσα σου, της Βικτώριας Καρυπίδου

426 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Της Βικτώριας Καρυπίδου

O αλχημιστής είναι εκείνος που μετατρέπει το δηλητήριο στο ελιξήριο της ζωής, στην ελευθερία. Η δουλειά του αλχημιστή είναι να εντοπίσει που υπάρχει αυτό το δηλητήριο, με την ικανότητα της επίγνωσης που έχει, και στη συνέχεια να το μετασχηματίσει.

Αυτή είναι η μόνη του αποστολή. Να μπορεί ο φόβος να ξεπεραστεί και να γίνεται εμπειρία, η οποία με τη σειρά της θα φέρει γνώση, που είναι η σοφία μας.

Όταν η ενέργεια έρχεται από ένα συναίσθημα και δεν μετασχηματίζεται, γιατί δεν ενεργοποιούμε τον αλχημιστή μέσα μας, τότε βουλιάζουμε μέσα σ’ αυτήν. Αυτό μπορεί να συμβαίνει με μία καταθλιπτική διάθεση, είτε με μία στεναχώρια που μας προξένησε κάποιος και σε κάθε άλλη πρόκληση που μπορεί να αντιμετωπίζουμε.

Αν λοιπόν δε μετασχηματίσουμε τα συναισθήματα που μας προκαλεί κάτι τέτοιο, υπάρχει εγκλωβισμός της ενέργειας, η οποία βαλτώνει και αρχίζει πολύ-πολύ γρήγορα να λειτουργεί σαν πομπός. Δεν περιμένει, όπως ήταν η παλιά ενέργεια να αρχίσει να καταλαγιάζει σε διάφορα πεδία και μετά να εκδηλωθεί στην πραγματικότητα.

Ο πομπός αυτός στη συνέχεια ελκύει καταστάσεις, εμπειρίες και ενέργειες με αυτήν την συχνότητα που έχει. Έτσι, μας παρουσιάζονται εμπειρίες που έχουν αυτό το χρώμα, τον ήχο και την ποιότητα. Καταλαβαίνετε τί γίνεται;

Είναι λοιπόν σημαντικό να δημιουργήσουμε μέσα στην ημέρα μας ένα Φωτεινό Ξυπνητήρι. Αυτό το οποίο θα ενεργοποιεί αυτόματα σε μία τέτοια κατάσταση τον Αλχημιστή μέσα μας και θα μετασχηματίζει αυτομάτως τα συναισθήματα, χωρίς να προλαβαίνουν αυτά να δημιουργήσουν πομπούς που θα μας κρατάνε πίσω.

Στο video που ακολουθεί θα βρείτε μία πολύ χρήσιμη διαδικασία κατά την οποία θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με τον Αλχημιστή μέσα σας και θα ενεργοποιείτε το Φωτεινό σας Ξυπνητήρι, όταν αυτό χρειάζεται!

Το μόνο που έχετε να κάνετε από εκεί κι έπειτα είναι απλά να του παραδοθείτε…

Πηγή: anagenis.com

Βικτώρια Καρυπίδου

Βικτώρια Καρυπίδου

Η Σχολή Εν-θύμησης και Αναγέννησης "ANAGENIS" είναι ένα πεδίο μεταμόρφωσης των Ανθρώπων-Αγγέλων, που έχουν επιλέξει να ξυπνήσουν από τον βαθύ ύπνο αιώνων –μέσω των πολλών ενσαρκώσεών τους στην υλική πραγματικότητα– και να ζήσουν την ζωή τους συνειδητά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όλα όσα βιώνουν και δημιουργούν.
Είναι για όλους εκείνους που πορεύονται το μεταβατικό ταξίδι από την ψευδαίσθηση στην συνειδητή τους πραγματικότητα, εξερευνώντας καινούργιες διαδρομές, απολαμβάνοντας ό,τι κι αν παρουσιάζεται στον δρόμο τους, γνωρίζοντας ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με την Θεϊκή τάξη των πραγμάτων.
Στην σχολή προσφέρονται on-line σεμινάρια/webinars και πραγματοποιούνται σεμινάρια ομαδικά στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, ειδικά σεμινάρια/εργαστήρια και προσωπικές συνεδρίες "Ενεργοποίηση Κβαντικού Πεδίου".
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της ANAGENIS
Βικτώρια Καρυπίδου

Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Βικτώρια Καρυπίδου (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας