Ανοιχτό σεμινάριο αυτοβελτίωσης από τον Δημήτρη Τσέλιο στο Athenian Science Bookstore.

 

Μια βραδιά γεμάτη θετική ενέργεια, εμψύχωση και «κλειδιά» για να τολμήσουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας, επεφύλαξε για τους φίλους του το Athenian Science Bookstore, στο Κολωνάκι. Για δύο ώρες, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ο χαρισματικός life coach  Δημήτρης Τσέλιος μοιράστηκε εμπειρίες, μεθόδους και εργαλεία για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, στο ανοιχτό σεμινάριο με τίτλο «Πάρε τη ζωή στα χέρια σου».

 

Ξεκινώντας από τη δική του αληθινή ιστορία επιτυχίας και ενθαρρύνοντας το κοινό να σκεφτεί ποιοι παράγοντες περιορίζουν και ποιοι πραγματικά δρομολογούν σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας, ο Δημήτρης Τσέλιος αναζωογόνησε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και αποφασίζουμε για τον εαυτό μας. Μας έδωσε έμπνευση για να τολμήσουμε να δούμε τα πράγματα «έξω από το κουτί»!

Αφορμή για την εκδήλωση στάθηκε η δεύτερη έκδοση του βιβλίου του «Απόδραση από το σπήλαιο – Μια αληθινή ιστορία αυτοβελτίωσης» που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις The law of success και βρήκε φιλόξενο χώρο στο εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ιατρικών εκδόσεων, βιβλίων αυτοβοήθειας, ψυχολογίας και υγείας της Ελένης Περιβολαροπούλου.

Συχνά πυκνά το Athenian διοργανώνει εκδηλώσεις, σεμινάρια και workshops με θέμα τον άνθρωπο και την υγεία του, σωματική ψυχική και πνευματική!

Info

Athenian Science Bookstore
Καρνεάδου 20, Κολωνάκι
210 6755047
www.perivolaropoulou.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Athenian Science Bookstore

Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Athenian Science Bookstore (όλα τα άρθρα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας