Της Βικτώριας Καρυπίδου

Αυτή η φράση ήρθε από τον Adamus Saint-Germain η οποία καλεί να καταλάβουμε την πορεία της Ψυχής του ανθρώπου, που έχει ανακαλύψει τις δύο Μεγάλες Αλήθειες.

  • Πρώτον, ότι είναι Θεός,
  • Δεύτερον, ότι δεν είναι ο μόνος Θεός, αλλά είναι και όλοι οι άλλοι γύρω του. Όπως επίσης και το ότι Αυτό το Θεϊκό Ον έχει την επιλογή να πλάσει την πραγματικότητα του εδώ στην Γη!

Η Ψυχή μας αποφασίζοντας να βιώσει εμπειρίες στον Υλικό κόσμο ταξιδεύει από ενσάρκωση σε ενσάρκωση αποκομίζοντας και στιγματίζοντας εκείνο το κομμάτι του Εαυτού που ταξιδεύει με τα χρώματα και τις ποιότητες της εκάστοτε εμπειρίας. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως όλες οι εμπειρίες είναι πολύτιμες, ειδικά εκείνες που μας προάγουν και βοηθούν τον σκοπό της εξέλιξης. Αυτά είναι τα λεγόμενα μαθήματα-προκλήσεις.

Το ένα σκέλος είναι το βίωμα της εμπειρίας του Πνεύματος, το οποίο εμπεριέχει την Ψυχή στην Υλική της Πραγματικότητα. Η Ψυχή εξερευνά και αποκτά τη Γνώση και την Επιστήμη του Πνεύματος στη Γη. Το άλλο σκέλος είναι το τι ακολουθεί όταν η Πτυχή του Εαυτού μας που ταξιδεύει (και δεν είναι μόνο μία, είναι πολλές παράλληλα και από όλες τις ενσαρκώσεις μας) διανύσει τα σχολικά έτη πάνω στη Γη και φτάσει στο σημείο να παραμένει στη Γη σε ισορροπία. Τότε, αποκτώντας την ικανότητα να ‘διαβάσει’, να συλλάβει την δυναμική, την φωτεινή δύναμη και τη Σοφία προσκαλεί την Ψυχή της σε τούτη την πλευρά του πέπλου για να βιώσουν μαζί την ολοκληρωμένη εμπειρία του Πνεύματος στη Γη.

Φθάνουμε στο σημείο όπου το Πνεύμα βλέπει μέσα από τα μάτια μας, γεύεται τις νόστιμες λιχουδιές από το στόμα μας και μέσα από την δική μας αγκαλιά ακούει τον χτύπο της καρδιάς εκείνου που αγκαλιάζουμε. Τότε είναι που η ενσωμάτωση του Πνεύματος συμβαίνει, το Πνεύμα στην Ύλη.

Σε αυτήν λοιπόν την σύνδεση και σχέση αναφέρεται ο Adamus. «Πνεύμα στην Εμπειρία, Ενέργεια στην Δράση». Είναι η πορεία μας προς το Φως από ενσάρκωση σε ενσάρκωση, ξεπερνώντας τα μαθήματα της Ψυχής. Έρχεται η στιγμή που όλοι οι κανόνες και οι μηχανισμοί ενεργοποίησης ορισμένων προγραμμάτων του Νου μετουσιώνονται, τα εμφυτεύματα παύουν να μας ελέγχουν. Βγαίνουμε από την επιρροή των πλανητών, γινόμαστε πλήρως Αυτόνομο Ον, δίχως κάρμα και παρελθόν, αισθανόμαστε όλες τις δυναμικές δυνατότητες που υπάρχουν. Στη συνέχεια εκδηλώνουμε εκείνη που συνηχεί με το Πολυδιαστασιακό Όργανο – την Καρδιά μας, η οποία βλέπει, ακούει και αισθάνεται, στη συνέχεια προσελκύουμε την Νέα Ενέργεια και μπαίνουμε στη δράση δημιουργώντας την εμπειρία την οποία επιλέξαμε να βιώσουμε.

Αυτό είναι το Αφυπνισμένο Ον, ο Άνθρωπος Πρότυπο της Νέας Εποχής, όπως το έχει ονομάσει ο Adamus. Είναι ο Άνθρωπος που ζει στο ΤΩΡΑ, δεν ασχολείται με το παρελθόν. Ξέρει ότι εκείνο ουσιαστικά δεν υπάρχει. Ήταν εμπειρίες που βιώθηκαν και εξυπηρετούσαν τον σκοπό της εξέλιξης. Το μέλλον είναι αυτό που συνειδητά επιλέγει να ζήσει δημιουργώντας τον Παράδεισο στη Γη, μέσα από την Θεϊκή Ροή με ανοιχτή καρδιά για το Ανώτερο Καλό Του και το Ανώτερο Καλό Όλων. Είναι ο Άνθρωπος από την Προοδευμένη – Εξελιγμένη Κοινωνία του Μέλλοντος εδώ στη Γη η οποία διαμορφώνεται ήδη τώρα.

Πηγή: anagenis.com

Βικτώρια Καρυπίδου

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας