Podcast | Μάρτιος 2021 | Εν Τούτω Νίκα

0
486
Το Ταξίδι του Ήρωα

Ένα ταξίδι αυτό-γνωσιακής & αυτό-θεραπευτικής εξερεύνησης με βάση την Εφαρμοσμένη Θεραπευτική Τέχνη και την Αστρολογική Επιστήμη όταν οι συνθήκες γύρω μας θέτουν επιτακτικά το αίτημα της ενδοσκόπησης, ως εργαλείο δυναμικής ατομικής και συλλογικής μεταμόρφωσης.

Ανάλυση της αστρολογικής επικαιρότητας Μαρτίου 2021 με στόχο την Αυτογνωσία και την Αυτοθεραπεία.
Αστρολογική Επικαιρότητα Μαρτίου 2021
  • 04/03 Ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους
  • 13/03 Νέα Σελήνη στους Ιχθύς
  • 16/03 Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς
  • 20/03 Εαρινή Ισημερία
  • 21/03 Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό
  • 28/03 Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού

Timeline Επεισοδίου
00:00:00 – Εισαγωγή
00:05:00 – «Μήδεια» και Αποκαθήλωση υψηλά ιστάμενων προσώπων ως παραδείγματα της πρώτης πράξης του τρίπρακτου δράματος με τίτλο «Αποδόμηση και Μεταρρύθμιση» 00:15:00 – Ο Άρης στους Διδύμους/1o Πανελλήνιο Συνέδριο Παραδοσιακής Ελληνικής Λαϊκής Ιατρικής/Νέα Σελήνη στους Ιχθύς
00:30:00 – Κάθαρση, Λύτρωση και Θηλυκή Αρχή μέσα από τη Νέα Σελήνη/Ενεργοποίηση των εκλείψεων της χρονιάς/Ερμής στους Ιχθύς: Ανάγκη για Χαλάρωση και Θεραπεία 00:45:00 – Εαρινή Ισημερία: «Αντάρτικο και Κλεφτοπόλεμος»/«Εν Τούτω Νίκα»/«Όλα στο Φως»
01:00:00 – Αφροδίτη στον Κριό: Εμφάνιση των αποτελεσμάτων του εγκλεισμού σε επίπεδο σχέσεων και οικονομίας/Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού: Κορύφωση της ανάγκης για θεραπεία
01:15:00 – Συμβουλές αντιμετώπισης των προκλήσεων του Μαρτίου μέσα από εναλλακτικές θεραπευτικές τεχνικές

Μαριάννα Χρυσικάκου

Η Μαριάννα Χρυσικάκου είναι επικεφαλής της πλατφόρμας ευζωίας Wellday– Live Longevity. Αξιοποιώντας τη γνώση της στους τομείς της Άσκησης, Διατροφής και Θεραπευτικής συνεργάζεται καθημερινά με ανθρώπους αλλά και φορείς που επιθυμούν να προασπίσουν έναν υγιές και φυσικό πρότυπο ζωής στην πράξη. Έχει σπουδάσει Αθλητικό & Ολυμπιακό Μάρκετινγκ υπό την αιγίδα της ΔΟΕ και συμμετέχει σε εταιρικά projects κοινωνικής ευαισθητοποίησης που αφορούν την προάσπιση της γενικής υγείας.

Έχει λάβει ακαδημαϊκή και επαγγελματική πιστοποίηση από τους ακόλουθους φορείς:
MSc Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, MA Universite Claude Bernard de Lyon I France, Kushi Institute of Europe- Amsterdam, Macrobiotic Institute of Portugal- Lisbon, Sivananda Yoga Vedanta India- Agra.
Σύνδεσμοι:
www.wellday.gr
[email protected]

Βαγγέλης Πετρίτσης 

Ο Βαγγέλης Πετρίτσης PhD είναι Αριστούχος Ψυχολογίας Παντείου, Διδάκτωρ Κοινωνικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Κεντ, κάτοχος Πιστοποιητικού από τη Σχολή Αστρολογικών Σπουδών του Λονδίνου και βραβευμένος από την Αστρολογική Ένωση Μεγάλης Βρετανίας για μελέτη του αναφορικά με τη «Διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω», εργασία η οποία δημοσιεύτηκε το 2014 στο αστρολογικό περιοδικό κύρους Astrological Journal. Στο ίδιο περιοδικό δημοσιεύτηκε πιο πρόσφατα μελέτη του πάνω στην «Αστρολογία της Μουσικής του 20ου αιώνα», η οποία αναδημοσιεύτηκε τον Αύγουστο 2018 στο astro.com. Είναι συγγραφέας μιας εξάτομης σειράς μαθημάτων Αστρολογίας και ιδρυτής της Σχολής Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Αστρολογίας στο «Πόλις», Κέντρο Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού. Διατελεί Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.) για την τριετία 2018-2020, από την οποία θέση συμβάλλει στην διάδοση της Αστρολογίας και της Αστρολογικής Παιδείας στην Ελλάδα.
Σύνδεσμοι:
Ιστοσελίδα: vanpetritsisphd.gr
Ιστολόγιο: astro-analyses.blogspot.com
Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Εγγραφείτε στα κανάλια PodCasts της Όμορφης Ζωής:
Youtbe: https://tinyurl.com/OZ-pods-Youtube
Spotify: https://tinyurl.com/OZ-pods-Spotify
Anchor.fm: https://tinyurl.com/OZ-pods-Anchor

Διαβάστε ακόμη: Προβλέψεις Μαρτίου 2021 | Κάθαρση και Λύτρωση

 

Ακούστε όλα τα Podcasts για τις Αστρολογικές Προβλέψεις

Δείτε το Ολοκληρωμένο διαδικτυακό πρόγραμμα σπουδών
της Σχολής Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Αστρολογίας

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας