Ποια είναι τα σημάδια που στέλνει το σώμα μας όταν διψάει

0
105

1. Ξηροστομία: Αν αισθάνεστε το στόμα σας να κολλάει, τα χείλη να ξεφλουδίζουν ειδικά μετά την κατανάλωση αλμυρών ή αναψυκτικών, είναι η ώρα να πιείτε νερό άφθονο.

2. Μάτια που τσούζουν και «τραβάνε». Σε συνδυασμό με τις λίγες ώρες ύπνου καθημερινά είναι η αιτία που νιώθετε τα μάτια σας να «καίνε» και να κλείνουν γιατί ο οργανισμός, ότάν κοιμόμαστε εξαντλεί τα αποθέματα νερού στο σώμα.

3. Πόνοι στα κόκκαλα και όλο το σώμα. Δεν φταίει πάντα η υγρασία. Οι αρθρώσεις σας θέλουν νερό γι αυτό μπορεί να πονάτε παντού όταν επιχειρείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι.

4. Αρρωσταίνετε πιο εύκολα, συνέρχεστε δυσκολότερα. Ο αφυδατωμένος οργανισμός ενός ανθρώπου που ταλαιπωρείται από κάποιο κρυολόγημα ή μία γρίπη συνέρχεται πολύ πιο αργά από έναν οργανισμό που φροντίζει να ενυδατώνεται συχνά.

5. Νιώθετε κουρασμένοι και μονίμως νυσταγμένοι. Πολλές φορές για το αίσθημα κόπωσης ευθύνεται και η δίψα αφού το νερό αναζωογονεί το σώμα μας με πολλούς τρόπους.

6. Πρόωρη γήρανση. Ναι, το viral πείραμα της γυναίκας που ξεκίνησε να πίνει συστηματικά 2 λίτρα νερό την ημέρα για περίπου 6 μήνες και μετά συνέκρινε φωτογραφίες της πριν και μετά την κατανάλωση νερού, δεν είναι υπερβολή.

Πηγή: enallaktikos.gr

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας