H μικρή μας ιστορία...

Όλα ξεκίνησαν από μία ιδέα! Να ανακαλύψουμε όλους τους δυνατούς τρόπους για να ομορφύνουμε την ζωή μας και αυτό να το μοιραστούμε με τους άλλους ανθρώπους!

Έτσι δημιουργήθηκε ο πυρήνας της ομάδας μας. Αποφασίσαμε να συμπορευτούμε σε μία ζωή, όπου οι ίδιοι θα διαμορφώνουμε την καθημερινότητά μας, όπως πάντα την θέλαμε και την ονειρευόμασταν.  Από  το 2015 λοιπόν, δημιουργήσαμε τον ιστότοπο omorfizoi.gr, όπου καταθέτουμε κάθε «μικρή σοφία» που ανακαλύπτουμε, με την ελπίδα ότι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μία όμορφη ζωή, για όλους μας!

Όμορφη Ζωή

Η Όμορφη Ζωή είναι μια  ενημερωτική ιστοσελίδα, που ασχολείται με την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση, την υγεία και την διατροφή, την άσκηση και την μάλαξη, καθώς και θέματα περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευαισθησίας.

Περιλαμβάνει Άρθρα και Νέα, με σκοπό την δημιουργία μιας Όμορφης καθημερινότητας.
Ένα εύχρηστο Ημερολόγιο εκδηλώσεων, με ενημέρωση για εκδηλώσεις, σεμινάρια και εκθέσεις.
Κι ένα συνεχώς εμπλουτιζόμενο Ευρετήριο Συνεργατών που φιλοξενεί επαγγελματίες, κοινωνικές ομάδες και φορείς.

Όραμα - Στόχοι

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Στόχος μας είναι η Όμορφη Ζωή να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη, που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και θετικά.

Nα είναι η πρώτη σελίδα που ανοίγει κάποιος το πρωϊ, ώστε:

    • Να ενημερωθεί με άρθρα και videos για την βελτίωση της ζωής του, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας, γραμμένα από έγκριτους επιστήμονες κι επαγγελματίες
    • ενημερωθεί για εκδηλώσεις, σεμινάρια, φεστιβάλ και κοινωνικές δράσεις
    • αναζητήσει στο Ευρετήριό μας επαγγελματίες, θεραπευτές, φορείς και κοινωνικά δίκτυα.
    • Να κερδίσει προϊόντα και υπηρεσίες από τους διαγωνισμούς και τις κληρώσεις μας

Ιδρυτικά μέλη

Νίκος Αυγερινός

  
Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Μόλις μου ήλθε μια (ακόμα) ιδέα !

Τεχνοκράτης και Πληροφορικός μέχρι το 2007, μετά από μια μεγάλη ανατροπή στη ζωή μου, άρχισα να κοιτάω μέσα μου.
Με την γυναίκα μου Γεωργία μένουμε στον παράδεισό μας, ένα σπίτι με κήπο σε ένα χωριό έξω από το Ναύπλιο, δίπλα στην θάλασσα.
Πλέον, πληκτρολογώ, περπατάω, διαλογίζομαι και καλλιεργώ με φυσικές μεθόδους.
Μοιράζομαι γνώσεις και σπόρους με γνωστούς και αγνώστους και ΖΩ όπως oνειρευόμουν !

Γεωργία Χατζηνικολάου

  
Ψυχολόγος
Πώς μας ωφελεί, πώς μας φροντίζει  ;

Είμαι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην οικογενειακή ψυχοθεραπεία και στην αντιμετώπιση του πόνου. Το πάθος μου είναι να συμπορεύομαι με άλλους ανθρώπους και να ανακαλύπτουμε τη σοφία, την αγάπη και τη δύναμη που ήδη έχουμε μέσα μας, τους τρόπους για να είμαστε ευτυχισμένοι και δημιουργικοί.

Έλενα Έρα

     

Συγγραφέας, Ενεργειακή θεραπεύτρια, Καλλιτέχνης
Προχώρα, θα τα καταφέρουμε !

Μέσα από την δουλειά μου θεραπεύω τον εαυτό μου, τη Γη και καθρεπτίζω στους άλλους πως η δύναμη να αλλάξουν τον εαυτό τους βρίσκεται μέσα τους.
Βοηθώ τον κάθε Θεραπευτή να αναπτυχθεί μέσα από την περίοδο της μετάβασης που όλοι διανύουμε και του δείχνω πόσο όμορφος είναι ο εαυτός του, τα ταλέντα του και η ζωή όπως ακριβώς είναι.

Αργύρης Στραβελάκης

Αργύρης Στραβελάκης

    

Δημιουργός της Expansion Method
Να το βγάλουμε και στο εξωτερικό !

Γεννημένος στην Αθήνα και μεγαλωμένος μέσα στις Εναλλακτικές θεραπείες δημιούργησε την Expansion Method, την επαναστατική Ελληνική μέθοδο άμεσης προσωπικής Ενδυνάμωσης.
Σκοπός του είναι να δημιουργήσει έναν νέο πολιτισμό από Απελευθερωμένους και Ενδυναμωμένους ανθρώπους.
Η Όμορφη Ζωή είναι ο τρόπος που βλέπει τον κόσμο!

Αγγελική Κρητικού

 

Ψυχολόγος
Να έχει και κάτι για παιδιά !

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κέρκυρα.
Είμαι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια με ειδίκευση στην Εκπαιδευτική και Προγεννητική Ψυχολογία καθώς και στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική και Συστημική Ψυχοθεραπεία. Όραμα μου είναι η αγάπη και η αρμονία να αγκαλιάζουν τις ανθρώπινες σχέσεις και να τις οδηγούν σε ένα ανώτερο επίπεδο εξέλιξης.

Οι πολύτιμοι συνεργάτες μας !

Στέλλα Γαμβρέλλη

   

Δικηγόρος – Διαμεσολαβήτρια – Coach
Πρώτα να το κατοχυρώσουμε !

Είμαι δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές στο δημόσιο, το ευρωπαϊκό δίκαιο και το δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια Υ.Δ.Δ.Α.Δ., συντονίστρια δημοσίων και ιδιωτικών διαλόγων, personal, executive & team coach και εκπαιδεύτρια ενηλίκων.
Το πάθος μου είναι να υποστηρίζω ανθρώπους, ομάδες και οργανισμούς, ώστε να αναπτύσσονται στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να δημιουργούν όσα επιθυμούν στη ζωή και την πορεία τους.

Γιώργος Αδαμόπουλος

Γιώργος Αδαμόπουλος

     

Πληροφορική
Χορηγός Ψυχικής Ηρεμίας

Είναι ωραίο να μπορείς να πεις “Δεν ξέρω πως λύνεται αυτό αλλά έχω κάποιον που θα ξέρει σίγουρα” ή “Ωραία ιδέα! Ξέρω ποιος θα μας βοηθήσει να την υλοποιήσουμε” ή ακόμα “Ξέρω κάποιον που θα σε βοηθήσει. Ας τον καλέσουμε”.
Αυτός είμαι εγώ και αυτή είναι η φιλοσοφία μου, η μέθοδος μου. Για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια βοηθώ ανθρώπους και εταιρίες να διατηρούν την ηρεμία τους, υποστηρίζοντας τα web sites τους, τα συστήματα και τις εφαρμογές τους.

Βαγγέλης Πετρίτσης

   

Ψυχολόγος – Αστρολόγος – Ανθοθεραπευτής
Για να ανθίσει κάτι, χρειάζεται να φυτευτεί την κατάλληλη στιγμή!

Με διδακτορικό στην Κοινωνική Ψυχολογία και περαιτέρω εξειδίκευση στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία, μου ήταν πάντα δύσκολο να αποκαλύπτω ή να παραδέχομαι ότι ασχολούμαι παράλληλα με την αστρολογία. Βλέπετε, ο επιστημονικός τρόπος σκέψης είναι μάλλον δύσκαμπτος για να μπορέσει να κατανοήσει φαινόμενα ή εμπειρίες που δεν χωράνε εύκολα σε «κουτάκια». Χαίρομαι, λοιπόν, που είμαι πια σε θέση να μοιράζομαι ανοιχτά την πολυετή εμπειρία μου στην αστρολογία με τους ανθρώπους γύρω μου και χαίρομαι πολύ περισσότερο που μπορώ να λέγομαι «νονός» της Όμορφης Ζωής!

Send this to a friend