Ποιός είναι ο Κρύων;

1
8421

Της Μόνικα Μουράνι

Για πολλούς ο Κρύων είναι ένα μυστήριο. Δικαιολογημένα ίσως!  Η ίδια η λέξη «Κρύων» δεν ήταν καν στο λεξιλόγιο μας μέχρι που συνέβη ένα αξιοσημείωτο γεγονός πριν 26 χρόνια ανάμεσα στον Λη Κάρολ και στο πεπρωμένο του. Ήταν προς το τέλος του 1980, όταν ο Λη εργαζόταν σαν βραβευμένος μηχανικός ήχου, παντρεμένος με την Τζαν Τόμπερ. Η Τζαν ήταν διακεκριμένη τραγουδίστρια της τζαζ, αλλά το αληθινό της πάθος στη ζωή ήταν η μεταφυσική. Όταν ο Λη παντρεύτηκε την Τζαν γνώριζε την δίψα της για πνευματική φώτιση, και ξεκαθάρισε ότι αυτόν δεν τον ενδιέφερε τίποτε απ’ αυτά.

Η Τζαν ήταν ελεύθερη να ικανοποιεί «το πάθος» της, αρκεί να τον άφηνε ήσυχο. Ο Λη δεν πίστευε τίποτα απ’ όσα πίστευε η Τζαν, και μερικές φορές γελούσε και έκανε αστεία για τα εσωτεριστικά της πιστεύω. Το Πνεύμα ωστόσο είχε ξεκάθαρα ένα σχέδιο και δεν ήταν τυχαίο που αυτοί οι δύο ήσαν μαζί.

Όπως ο καθένας μας, ο Λη Κάρολ γεννήθηκε με αρκετά δυναμικά για το τι θα έκανε σ’ αυτή τη ζωή. Ένα απ’ αυτά τα δυναμικά ήταν να είναι αγγελιοφόρος για τον Κρύων. Ο Λη είχε ελεύθερη επιλογή να δεχτεί αυτό το δυναμικό ή όχι. Μέσω της επιρροής της Τζαν εδόθη στον Λη ακριβώς η ίδια φράση (σε διάστημα τριών ετών) από δύο άντρες με ψυχικό χάρισμα:

«Υπάρχει ένας Μαγνητικός Ειδήμων ονόματι Κρύων, που προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί σου». Ξαφνικά ο Λη, ο λογικός, ορθολογιστής και πρακτικός μηχανικός ήχου, βρέθηκε μπροστά σ’ ένα γρίφο. Πώς είναι δυνατόν ακριβώς η ίδια φράση να προέρχεται από δύο διακεκριμένους ανθρώπους που δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον, σε διάστημα τριών χρόνων, για μία οντότητα που κανείς δεν είχε ακούσει γι αυτήν;

Όταν ο Λη κάθισε τελικά στην καρέκλα και δήλωσε την πρόθεση να εμφανιστεί ο Κρύων, κατακλύστηκε από ένα κύμα έντονης αγάπης, που είχε σαν αποτέλεσμα ένα ανεξέλεγκτο κλάμα. Η εμπειρία ήταν αποθαρρυντική για έναν πρακτικό άνθρωπο, αλλά βαθιά συγκινητική. Αργά αλλά σταθερά, ο Λη συνέχισε να συνδέεται μ’ αυτή την οντότητα που αυτο-αποκαλείτο Κρύων. Ο Λη χρειάστηκε τέσσερα χρόνια από την αρχική επαφή με τον Κρύων πίσω στο 1989, για να γίνει γνωστή στον κόσμο αυτή η σημαντική σύνδεση. Το 1993 δημοσιεύτηκε το Πρώτο Βιβλίο του Κρύων, Το Τέλος της Εποχής, και το μήνυμα ελπίδας και ειρήνης του Κρύων έφτασε σε χιλιάδες Εργάτες Φωτός σε όλο τον κόσμο. Τα μηνύματα του Κρύων, δοσμένα από τον Λη, είναι πολύ τιμητικά για τον Άνθρωπο. Είναι συχνά γεμάτα με βαθιές πληροφορίες για όλη την ανθρωπότητα, όχι μόνο για λίγους εκλεκτούς. Τα επικοινωνημένα μηνύματα του Κρύων είναι πάντα εξυψωτικά, ενδυναμωτικά και γεμάτα με την αγάπη του Θεού.

Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τα μηνύματα αυτά διαμέσου του Λη Κάρολ, αναγνωρίζουν την καθιερωμένη προσφώνηση, «Χαίρεται αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας». Γιατί μία οντότητα γεμάτη αγάπη διάλεξε ένα τόσο περίεργο όνομα όπως «Κρύων» και τι σημαίνει «Μαγνητική Υπηρεσία»;

Πρώτον, το ίδιο το όνομα, Κρύων, δημιουργεί μία συγκεκριμένη δόνηση στον αέρα όταν προφέρεται, η οποία βοηθάει να θέσει την αντίληψη του ακροατή με ορισμένο τρόπο.

Δεύτερον, η αναφορά του “Μαγνητικός Ειδήμων” σχετίζεται άμεσα με την ομάδα Κρύων που έφτασε στον πλανήτη το 1989, σαν μέρος της αλλαγής του πλέγματος. Ο λόγος που ήρθε ο Κρύων και άρχισε να δίνει μηνύματα, ήταν επειδή η Ανθρώπινη συνείδηση άλλαξε. Μας έχει πει επανειλημμένα ότι είμαστε σημαντικότεροι απ’ ό,τι νομίζουμε, είμαστε μεγαλειώδεις και είμαστε η ελπίδα του πλανήτη, σ’ ένα σύστημα γεμάτο με την αγάπη του Θεού.

Μόνικα Μουράνι
Η Μόνικα Μουράνι είναι η συγγραφέας των βιβλίων «Το Φαινόμενο Γαία», «Το Ανθρώπινο Ακάς» και «Η Ανθρώπινη Ψυχή Αποκαλύπτεται».  Τα βιβλία αυτά περιλαμβάνουν θεματικές πληροφορίες από τις επικοινωνίες του Κρύων, όπως δίνονται από τον Λη Κάρολ, το αυθεντικό διάμεσο του Κρύων.

Κρύων Ελλάς
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Κρύων Ελλάς (όλα τα άρθρα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

1 σχόλιο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας