Πώς χρησιμοποιούμε το στοιχείο γη στον ενεργειακό καθαρισμό χώρου; (Κρύσταλλα, πολύτιμοι/ ημιπολύτιμοι λίθοι)

0
595

Οι λίθοι και οι κρύσταλλοι είναι εκδηλώσεις του φωτός σε μορφή ύλης που δονούν σε διαφορετικές συχνότητες με ποικιλία χρωμάτων, παρουσιάζουν μία σταθερότητα, ομορφιά και έκφραση του θεϊκού νόμου.

Σε σχέση με την ανθρώπινη συνείδηση είναι ένα πολύ διαφορετικό είδος ζωής που ευαισθητοποιούν με το δικό τους τρόπο και επηρεάζουν τους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε.

Οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι  μπορούν να γίνουν εργαλεία για να καθαρίσουν, να ενεργοποιήσουν και να προκαλέσουν θετικές αλλαγές στο χώρο μας. Έχουν τη ικανότητα να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητες μας, να επεκτείνουν τη συνηδειτότητά μας, να ηρεμήσουν τον νευρικό μας σύστημα διοχετεύοντας θεραπευτικές και ευεργετικές ενέργειες. Λειτουργούν ως μπαταρίες που συγκεντρώνουν τις ενέργειες της γης, πλανητών ακόμα και μακρινών άστρων.

Ανάλογα με τον κρύσταλλο υπάρχει και συγκεκριμένη δομή που αφήνει να περάσει το φως της ενέργειας και να το συγκρατήσει μέσα του δονώντας στην ανάλογη συχνότητα επιρροής ενός πλανήτη ή ενός άστρου. Αυτή η ενέργεια ή συχνότητα αντανακλάτε στη συνέχεα στην ατμόσφαιρα εκφράζοντας τα χαρακτηριστικά του ανάλογου πλανήτη που αντιστοιχεί στον κρύσταλλο. Π.χ. ο χαλαζίας αντιστοιχεί στον Ήλιο και τη Σελήνη.

Από τις αμβλείες γωνίες εισέρχεται ενέργεια, από τις οξείες γωνίες εξέρχεται ενέργεια. Εφαρμόζοντας αυτές τις γνώσεις μπορούμε να κόψουμε και να επεξεργαστούμε κατάλληλα έναν κρύσταλλο για πιο λειτουργική και αποτελεσματική χρήση.

Υπάρχουν δύο γενικές κατηγορίες ενεργειών στα ορυκτά πετρώματα:

Α) Οι προβολικοί λίθοι που έχουν δυνατές ενέργειες που εκτρέπουν το κακό, δημιουργούν κίνηση, είναι ενάντια στην αδράνεια. Συνήθως είναι λαμπεροί και σχετίζονται με τα στοιχεία της φωτιάς και του αέρα.

Β) Οι δεκτικοί λίθοι είναι καταπραϋντικοί, ηρεμιστικοί, μαγνητικοί, προωθούν το διαλογισμό την πνευματικότητα και το μυστικισμό. Είναι συμπλήρωμα των προβολικών λίθων.

Καθαρισμός κρυστάλλων

Καλό είναι να καθαρίζουμε έναν κρύσταλλο είτε τον έχουμε αγοράσει είτε τον έχουμε συλλέξει από τη φύση.

Πώς γίνεται: Τοποθετείς τον κρύσταλλο σε ένα πήλινο, γυάλινο ή ξύλινο δοχείο και τον σκεπάζεις με χοντρό θαλασσινό αλάτι για τρείς ημέρες, στη συνέχεια το ξεπλένεις με άφθονο νερό.

Ας δούμε τις ιδιότητες ενός χαρακτηριστικού λίθου, του Χαλαζία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ αποτελεσματικά στον χώρο μας:

Χαλαζίας

Έχει εξάγωνο μακρόστενο σχήμα όπου και στις άκρες σχηματίζει πυραμίδα. Οι μακρόστενοι είναι αρσενικής ενέργειας, οι πεπλατυσμένοι θηλυκής ενέργειας. Είναι διαφανές ή με χρώματα όπως γαλάζιο, πράσινο, ροζ ή καπνισμένο.

Αντιστοιχίες: Ουράνια σώματα: Ήλιος και Σελήνη. Μέταλλο: ασήμι.

Περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία μέσα του (γη, νερό, αέρα, φωτιά). Προσφέρει προστασία από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα (μάτι). Εξισορροπεί την ενέργεια του χώρου και την καθαρίζει. Στον άνθρωπο εξισορροπεί και καταπραΰνει το νευρικό σύστημα και δρα ευεργετικά στην ψυχολογία. Εξαιρετικό τονωτικό για τη διαίσθηση. Προσφέρει προστασία από στοιχειακές λάρβες.

Διαβάστε ακόμη: Ενεργειακός καθαρισμός μέσω των 4 στοιχείων (Φωτιά, Αέρας, Νερό, Γη)

«Η ενέργεια ακολουθεί τη σκέψη»

 

Παρακολουθήστε δωρεάν την Online ομιλία:
Ο Συμβολισμός των 4 Στοιχείων στον Κόσμο και τον Άνθρωπο

Αναλυτικά στοιχεία:
Ιωάννης Σανοζίδης
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/nasekala1

 

Newsletter εγγραφή

Ιωάννης Σανoζίδης

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας