Πως να υλοποιήσετε χρήματα και αφθονία άμεσα

1
7340

Της Μαρίας Αναστασιάδου

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας το τρόπο για να αποκτήσετε αφθονία σε όλα τα επίπεδα αλλά και πως να έλξετε στο πεδίο σας χρήματα και πλούτο.

Τη μαγική συνταγή του πλούτου την έμαθα πριν μερικά χρόνια όταν έχασα όλα μου τα χρήματα, τη δουλειά μου, υλικά αποκτήματα και μαζί με αυτά φίλους και τίτλους.

Αυτά τα οποία ήταν δεδομένα αλλά και όλα όσα είχα εργαστεί σκληρά για να αποκτήσω χάθηκαν εντελώς ξαφνικά ή τουλάχιστον έτσι έδειχνε τότε.

Τώρα με όλα όσα γνωρίζω έχω να σας πω, πως δεν υπάρχει τίποτα ξαφνικό.

Το απρόοπτο, χρειάζεται μακρά προετοιμασία για να εμφανιστεί στο κόσμο των γεγονότων μας, και καιρό πριν, τρέφεται από σωρεία αρνητικών συναισθημάτων, όπως φόβο, θυμό, ανασφάλεια, ανταγωνισμό.

Συναισθήματα που σε ρίχνουν σε μια μαύρη τρύπα και δεν σε αφήνουν να δεις καμιά προοπτική, καμία διέξοδο.

Έτσι βρέθηκα και εγώ, σε αυτό το σκοτεινό μέρος και πέρασα πολλές μέρες κατηγορώντας με, για λάθος επιλογές και ανικανότητα.

Μέχρι που κουράστηκα να αισθάνομαι θύμα και σκέφτηκα πως αυτό που ζούσα δεν ήταν ζωή. Η ζωή μυρίζει τριαντάφυλλο, έχει φώς, χαμόγελα και χρώματα. Αποφάσισα πως θέλω να ζήσω και όχι απλά να υπάρχω.

Επέλεξα την ευτυχία από τη δυστυχία. Κατάλαβα ότι όσο θρηνούσα για το παρελθόν έχανα το παρόν.

Η στρατηγική που σας προτείνω δεν σας ζητάει να κατακτήσετε την αφθονία ούτε να την κυνηγήσετε. Η κατάκτηση είναι μια ενέργεια που από μόνη της, έχει βαριά δόνηση και κρύβει μέσα της το συναίσθημα της αγωνίας και τη προσκόλληση στον ανταγωνισμό. Όλο αυτό δημιουργεί μια βαριά δόνηση.

Η αφθονία από την άλλη πλευρά, έχει πολύ λεπτοφυή αίσθηση. Αυτό σημαίνει πως για να συντονιστεί κάποιος μαζί της χρειάζεται να έχει θετικά συναισθήματα.

Και για να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι, η αφθονία δεν είναι ποτέ το πρόβλημα. Τα πάντα στο σύμπαν μας υπάρχουν σε πληθώρα. Το πρόβλημα πάντα, είμαστε εμείς και τα πιστεύω μας. Οι σκέψεις που κάνουμε σε σχέση με τα χρήματα, τα συναισθήματα μας για το πλούτο και οπτική που έχουμε για τη ζωή.

5 κλειδιά για να έλξεις τα χρήματα και το πλούτο

1. Λύσε το τραύμα

Αν είχες χρήματα και τα έχασες ή αν ποτέ δεν είχες χρήματα και πάντα χρειάζεται να εργάζεσαι σκληρά για να έχεις τα απαραίτητα, αν τα χρήματα ποτέ δεν σου φτάνουν, σίγουρα στο υποσυνείδητο σου, υπάρχουν περιοριστικές πεποιθήσεις που σε εμποδίζουν να φτάσεις στη πηγή και να πιείς νερό.

Κάνε βουτιά στο υποσυνείδητο και ανακάλυψε ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί αν έχεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Τα χρήματα δεν είναι ούτε κακά ούτε καλά. Είναι μια μορφή ενέργειας. Το τι πιστεύεις για τα χρήματα και πως αισθάνεσαι για αυτά θα τα φέρουν στη ζωή σου εύκολα ή δύσκολα.

Σήμερα υπάρχουν πολλές τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από μπλοκαρίσματα σε σχέση με την αφθονία.

2. Απάντησε ΓΙΑΤΙ

Άλλο να λες θέλω χρήματα και άλλο να ξέρεις γιατί θες τα χρήματα.

Πάρε ένα χαρτί και γράψε τουλάχιστον 10 λόγους που θέλεις χρήματα. Γίνε συγκεκριμένος. Δεν αρκεί να γράψεις θέλω χρήματα για να πάω ένα ταξίδι. Γράψε που θες να ταξιδέψεις, ποιά εποχή του χρόνου, με ποιους και κάνε έναν προϋπολογισμό του κόστους. Όρισε το χρόνο που θες να πραγματοποιήσεις το ταξίδι και τι χρειάζεται να κάνεις.

Ο νους είναι ασυνάρτητος. Είναι καλό να βάλεις μια τάξη.

Όταν απαντάς στο ΓΙΑΤΙ, αφιερώνεις χρόνο και ενέργεια στο στόχο σου, και όλο το σύμπαν έχει ακούσει το αίτημα σου.

3. Οραματίσου

Αν μπορείς να δεις με κάθε λεπτομέρεια αυτό που θες πίσω από τα κλειστά σου βλέφαρα, τότε έχεις 100% δυνατότητα να το πετύχεις.

Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και ονειρέψου το όνειρο.

Αυτό σημαίνει πως καθημερινά θα κάνεις ένα διαλογισμό και θα φαντάζεσαι πως ζεις τη ζωή των ονείρων σου με κάθε λεπτομέρεια. Μεγάλοι γκουρού της νευροεπιστήμης, όπως ο dr. Dispenza, λένε ότι δεν πρέπει να σηκώνεσαι απο το διαλογισμό σου, αν δεν έχεις καταφέρει να εξυψώσεις το συναίσθημα σου και να βιώνεις το όνειρο ως τη νέα σου πραγματικότητα.

4. Παρατήρησε τι παρατηρείς

Καθημερινά κάνουμε 60.000 – 70.000 σκέψεις και από αυτές το 90% είναι οι ίδιες σκέψεις ξανά και ξανά.

Για εμένα, ήταν αυτοματοποιημένη σκέψη ότι στο τέλος του μήνα δεν θα έχω αρκετα χρήματα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Όταν κατάλαβα πως οι σκέψεις μου έχουν τεράστια δύναμη και δημιουργούν το παρόν μου, εφάρμοσα το εξής:

Μόλις εντόπιζα την αρνητική σκέψη, φανταζόμουν ότι την έπιανα από το κεφάλι μου και τη πέταγα σε ένα καλάθι με σκουπίδια!

Επί τόπου σκεφτόμουν πως έχω όλα τα χρήματα και σταματούσα να ανησυχώ. Στην αρχή μπορεί να νιώθεις χαζός με αυτό που κάνεις, αλλά πίστεψε με, πιο χαζό από όλα είναι να ανησυχείς προκαταβολικά για κάτι που δεν έχει ακόμη συμβεί.

5. Χαρά

Φρόντισε το συναίσθημα σου. Το συναίσθημα είναι το κάρβουνο στη μηχάνη σου. Αν θές να υλοποιήσεις χρήματα και αφθονία σε όλα τα επίπεδα, χρειάζεται να είσαι χαρούμενος. Πρόσεξε τη διαφορά.

Όχι να φαίνεσαι χαρούμενος, αλλά να είσαι χαρούμενος.

Ανακάλυψε πράγματα που σου δημιουργούν ευχαρίστηση. Αφιέρωσε χρόνο στη χαρά. Αν κατά τη διάρκεια της μέρας πέφτεις συναισθηματικά πες: ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ.

Εκπαίδευσε το σώμα σου στη χαρά. Ανέβασε τη σεροτονίνη σου. Δοκίμασε την άσκηση, τη σωστή διατροφή, το γέλιο, το παιχνίδι.

Αν ζεις χρόνια με στρες, με λύπη και κακοκεφιά, θυμήσου πως δεν γεννήθηκες έτσι. Έμαθες έτσι.

Αυτό είναι σπουδαίο, γιατί δείχνει την ικανότητα του εγκεφάλου σου να προσαρμόζεται σε νέα δεδομένα κάθε φορά. Αν έμαθες να είσαι λυπημένος μπορείς να το ξεμάθεις, αρκεί να το αποφασίσεις. Η απόφαση είναι η τεράστια ελκτική δύναμη που θα εμφανίσει στη ζωή σου, ανθρώπους και καταστάσεις για να σε οδηγήσουν στο ζητούμενο σου.

Η σκέψη της ημέρας:

Μην ξεχνάς ποτέ πως η αφθονία είναι γενετήσιο δικαίωμα σου. Ζεις στη γη που είναι στερεοποιημένη ενεργεια. Είναι ύλη. Αν θες να αποκτήσεις αφθονία και να την διατηρήσεις χρειάζεται να έχεις το κεφάλι στον ουρανό και τα πόδια στη γη.

Η πνευματικότητα από μόνη της δεν θα σου φέρει χρήματα. Η ύλη δεν θα τα διατηρήσει.

Η φτώχεια, η έλλειψη, είναι μια μορφή αρρώστιας. Η αφθονία είναι υγεία και επιτυγχάνεται με την ισορροπία ανάμεσα στο πνεύμα και την ύλη.

Εφάρμοσε καθημερινά τα 5 κλειδιά με πίστη και θα δεις να συμβαίνουν θαύματα στη ζωή σου.

Μην ξεχνάς να βάζεις μια τζούρα αγάπης. Η αγάπη όλα τα θεραπεύει

 

Μαρία Αναστασιάδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

1 σχόλιο

  1. […] Οι ενήλικοι πολίτες, καθισμένοι σε μεγάλες τράπεζες, έπιναν νερωμένο κρασί και δέχονταν την ίδια ακριβώς ποσότητα φαγητού. Η γυναίκα όμως που είχε το πρόσταγμα μπορούσε να επιβραβεύσει την πολεμική ή κοινωνική αρετή κάποιου, διαλέγοντας για εκείνον την καλύτερη μερίδα. Στα παιδιά πρόσφεραν τη μισή ποσότητα -εκτός από τα ορφανά τα οποία έπαιρναν ολόκληρη- χωρίς την υποχρέωση να καταθέτουν αγαθά ή χρήματα. […]

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας