Άρωμα φθινοπώρου σε μπάλες ποτ πουρί.

 

Φτιάξτε μπάλες ποτ πουρί από αποξηραμένα φύλλα, μούρα και φλούδες από φρούτα για να καλωσορίσετε το φθινόπωρο στο σπίτι σας.

Αυτές οι μπάλες θα δώσουν μια ιδιαίτερη νότα στους χώρους σας, ενώ οι καλεσμένοι σας θα νιώσουν αυτόματα ευχάριστα λόγω της εξαίσιας μυρωδιάς τους. Οι μπάλες δεν χρειάζεται να έχουν όλα τα υλικά που θα διαβάσετε παρακάτω, μπορεί να έχουν ένα συνδυασμό από μερικά εξ αυτών ή από άλλα εντελώς διαφορετικά που ταιριάζουν περισσότερο στην αισθητική σας.

Η όλη κατασκευή είναι εξαιρετικά απλή. Χρησιμοποιήστε πλαστικές μπάλες αφρού και με κόλλα σιλικόνης τοποθετήστε στην επιφάνεια τους τα υλικά με όποια σειρά σας αρέσει.

Μπορείτε να βάλετε τις έτοιμες μπάλες σας σε γυάλινα βάζα ή διακοσμητικά πιάτα από όπου είναι βέβαιο ότι θα αποσπάσουν την προσοχή των καλεσμένων σας.

Υλικά

• 3-4 πλαστικές μπάλες αφρού

• Κόλλα σιλικόνης

• Αποξηραμένο μείγμα από αποξηραμένα υλικά όπως φύλλα δάφνης, φύλλα δέντρων, αποξηραμένες φλούδες φρούτων και άλλα.

Πηγή: bhg.com

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας