Η επιστήμη μελέτησε την τροφή από την χημική πλευρά : πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, σάκχαρα, μεταλλικά ιχνοστοιχεία, λιπαρά και βιταμίνες. Η επιστήμη, προς το παρόν, δεν γνωρίζει την ύπαρξη του ‘prana’. Επομένως, δεν έχει μελετήσει τη διατροφή, από πλευράς ‘prana’: την ιδιότητα και τους τύπους των χρωμάτων του ‘prana’ που περιέχουν οι τροφές και πώς το ‘prana’ επηρεάζει το ανθρώπινο σώμα.” Master Choa Kok Sui

Ένα από τα θέματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν πλήρως από την επιστήμη, αλλά επαρκώς μέσω του Pranic Healing είναι, σε αυτήν την περίπτωση, η διαφορά μεταξύ φρέσκων και έτοιμων τροφίμων. Συχνά ακούμε τους διατροφολόγους να δίνουν έμφαση στην κατανάλωση φρέσκων τροφίμων αντί έτοιμων, φρέσκων βιταμινών αντί συνθετικών. Παρ’ όλο που το έτοιμο φαγητό και οι συνθετικές βιταμίνες έχουν την ίδια ποσότητα πρωτεϊνών, υδατανθράκων και άλλων χημικών ουσιών, η ποσότητα σε “prana”, γνωστή επίσης ως ζωτική ενέργεια ή chi, είναι λιγότερη σε σύγκριση με τα φρέσκα τρόφιμα.

Προκειμένου να έχουμε καλή υγεία είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή, όχι μόνο από πλευράς σωστής πρόληψης ‘’χημικών ή θρεπτικών στοιχείων’’, αλλά και κατάλληλου συνδυασμού χρωμάτων “prana”, ο οποίος κρίνεται αναγκαίος για μια υγιή διαβίωση.

Το Prana Food Project αποτελεί μια προσπάθεια παρουσίασης της τροφής από την ενεργειακή πλευρά, κάτι που στην παραδοσιακή ιατρική, θεωρούνταν ένα από τα σημαντικότερα θέματα. Το Prana Food Project αποσκοπεί στην παρουσίαση των ιδιοτήτων των διαφόρων τροφίμων, καθώς και στην κατάδειξη του τρόπου μέσω του οποίου οι εν λόγω ιδιότητες μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση διάφορων σωματικών και ψυχολογικών ασθενειών.

Η ευγενική σας υποστήριξη, τα σχόλια και η βοήθειά σας για το project αυτό θα εκτιμηθούν πολύ και θα συμβάλλουν ιδιαίτερα στη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

Γίνετε μέλος στο Prana World για να μάθετε περισσότερα για τη Τροφή, το “Prana” και τις επιπτώσεις τους στην υγεία μας!

Μετάφραση από: pranaworld.net

Πηγή: pranichealing.gr

RAMA

O Rama – Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga, είναι από το 2006 επίσημος οργανισμός για τη διδασκαλία και την περαιτέρω διάδοση του έργου του Grand Master Choa Kok Sui στην Ελλάδα.
Ο Rama διοργανώνει σε μηνιαία βάση σεμινάρια, διαλέξεις, ομαδικούς διαλογισμούς Pranic Healing και Arhatic Yoga, ανοικτές εκδηλώσεις και άλλες θεματικές ημερίδες με τη συμμετοχή εξαιρετικά έμπειρων θεραπευτών και Δασκάλων του Pranic Healing από ολόκληρο τον κόσμο.
Μέσω του Rama έχουν μεταφραστεί τα περισσότερα βιβλία του Pranic Healing στα ελληνικά και έχει δημιουργηθεί με ελληνική καθοδήγηση το πρώτο CD του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές το 2006.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του RAMA
RAMA

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εναλλακτικές διακοπές
Εναλλακτικές διακοπές

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.