Προσελκύστε την ευημερία !

0
1676

Θέλετε να προσελκύσετε την ευημερία και την αφθονία στη ζωή σας; Υπάρχουν μάντρας για αυτό το σκοπό.

 

Ορισμένα μάντρας για την ευημερία και την αφθονία είναι απλά, μερικά είναι περίπλοκα. Ακούστε και διαλέξτε αυτό που μιλάει σε σας, αυτό που σας δίνει το κλειδί για την ενεργειακή σας «κλειδαριά».

Πώς θα διαλέξετε;

Αν αισθάνεστε να σας δονεί και να αγγίζει το συναίσθημά σας, τότε ακούστε το, τραγουδήστε το, γεμίστε μ’ αυτό ολόκληρο το χώρο σας.

Αν είστε αρχάριοι, συντονιστείτε με το μάντρα «Aap Sahaee Hoaa».

Θα σας καθοδηγήσει σε ένα ταξίδι για να ανοίξετε την καρδιά σας, για να λάβετε και να απολαύσετε την ευλογία που σας αξίζει. «Ο Δημιουργός με προστατεύει, η Αλήθεια πάνω απ’ όλες τις Αλήθειες με φροντίζει. Har είναι το πρωταρχικό όνομα του Θεού, ο ήχος του Δημιουργού». Τα λόγια αυτά σας οδηγούν να ταξιδέψετε μέσα σας για να βρείτε μια νέα πηγή πλούτου και τους θησαυρούς που ήδη είναι δικοί σας.

Το επόμενο είναι το μάντρα, «Bountiful, blissful and beautiful».

Όταν το ακούτε, θα νοιώθετε να επιπλέετε σε ένα σύννεφο ευδαιμονίας και ευλογίας.

Θα ακούσετε επίσης το υπέροχο, αλλά ίσως όχι τόσο γνωστό, «Ammatay Satyan Suran Satay Rama» που δόθηκε από τον Yogi Bhajan.

Είναι σαν να μπαίνετε σε ύπνωση. Χρησιμοποιείστε το όταν επιθυμείτε να συμβεί κάτι συγκεκριμένο στη ζωή σας.

 

Το «Rakhe Rakhanhar» είναι ένα όμορφο μάντρα για προστασία, αλλά είναι και πολύ ισχυρό όταν έχετε σωματική αδυναμία ή αισθάνεστε οικονομικά περιορισμένοι.

Είναι ένα μάντρα για την ενίσχυση της ενέργειας. Αν έχει γίνει κάτι που σας συγκλόνισε, αν αισθάνεστε εξαντλημένοι, αν νοιώθετε ότι δεν καταφέρνετε να βρείτε μια άκρη στη ζωή σας, αυτό το μάντρα θα σας περιβάλλει με την ενέργεια της ευημερίας, της αφθονίας και θα σας προσφέρει την απόλυτη προστασία.

Το «Ardas Bhaee» είναι,  πραγματικά,  ένα  μάντρα – προσευχή.

Όταν  ψάλλετε αυτό το υπέροχο μάντρα, το μυαλό σας, το σώμα και  η ψυχή συνδέονται αυτόματα. Χωρίς καν να διευκρινίσετε τι είναι αυτό που θέλετε, οι ανάγκες της ζωής τακτοποιούνται.  Δεν χρειάζεται να δηλώσετε τίποτα.

Καθώς εναποθέτετε την εμπιστοσύνη και την καρδιά σας στη φροντίδα της Θείας Χάρης, αυτό το μάντρα – προσευχή θα φροντίσει για τα πάντα.

Συνδυάζει τη  χάρη και την ελπίδα, που εκπροσωπείται από τον Guru Amar Das, με την ενέργεια του Guru Ram Das, ο οποίος αντιπροσωπεύει τα θαύματα και τις ευλογίες. Πιστέψτε πως υπάρχει μια μαγεία που είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

 

«Har Har Har Har Cobinday»:  Αυτό το ενθουσιώδες μάντρα είναι μια ραψωδία για όλα τα ονόματα του Θεού: Gobinday -Υποστηρικτικός, Mukunday – Απελευθερωτής, Udaaray – Διαφωτιστής, Apaaray – Άπειρος, Hariang – Καταστροφέας, Kariang -Δημιουργός, Nirnaamay – Χωρίς Όνομα, Akaamay – Χωρίς Επιθυμίες.

Είναι σαν ένα σφυρί που χτυπάει  μέσα στη συνείδησή σας: «Θα έχω ευημερία, θα ξεπεράσω τις δυσκολίες στο μονοπάτι της ζωής μου».

 

Μετάφραση-επιμέλεια: Seva Simran K.

Πηγή: kundaliniyoganet.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας