Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην προσπάθεια να αναδείξουμε στη χώρα μας τις Φυσικές – Εναλλακτικές Θεραπείες, την Ψυχοθεραπεία και τις Μεθόδους για Προσωπική Ανάπτυξη.

Εγγραφείτε και εσείς στην Ομάδα Υποστήριξης του Θεραπευτικού Συνεδρίου Therapy Planet Festival και βοηθήστε μας στο στήσιμο και στην διεξαγωγή του. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας με στόχο να προβάλουμε την εναλλακτική “διαφορετική μας” ‘άποψη για τα θέματα της Υγείας, της Ψυχικής ισορροπίας και της Θεραπείας.

Ως ανταπόδοση της έμπρακτης υποστήριξής σας, σας προσφέρουμε δωρεάν συμμετοχή σε ένα επιλεγμένο μονοήμερο ή ένα μίνι σεμινάριο σε θέματα Εναλλακτικών Θεραπειών ή Ψυχοθεραπειών ή για Μεθόδους Προσωπικής Ανάπτυξης

Δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας

http://alykon-fos.e-hellas.org/therapyplanet/volunteers.html

https://therapyplanet.blogspot.gr/2017/01/8-therapy-planet-festival.html

https://www.facebook.com/TherapyPlanetFestival/posts/1217783478303465

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.