Προσωπικός Αγγελικός Χάρτης | Εσύ με ποιους Αγγέλους συνδέεσαι;

0
3857

Ένα ταξίδι συνείδησης πάνω στην ατραπό των Αγγέλων!

Της Κατερίνας Παλαμήδη
Advertorial

Ο Αγγελικός Χάρτης είναι το Ενεργειακό μας Αποτύπωμα το οποίο δημιουργείται τη στιγμή της γέννησής μας και συνδέεται με τις Ύψιστες Αγγελικές Ενέργειες του Φωτός.  Όπως υπάρχει ο Αστρολογικός Χάρτης για κάθε άνθρωπο, έτσι από τη στιγμή που γεννιόμαστε υπάρχει ο Προσωπικός Αγγελικός Χάρτης ο οποίος δείχνει τις δεξιότητες και τα ταλέντα που έχουμε φέρει σε αυτή τη ζωή, καθώς και την πορεία μας, το σκοπό της ζωής μας αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας. Κάθε πρόκληση ή κάθε κατάσταση στη ζωή μας είναι η αφορμή για να ανασύρουμε τις δεξιότητες, τα ταλέντα μας και την Εσωτερική μας Σοφία. Όταν αποκτούμε επίγνωση αυτών μέσα από τη Σύνδεση με τους Προσωπικούς μας Αγγέλους, τότε είμαστε σε θέση να δίνουμε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.

Ο Προσωπικός Αγγελικός Χάρτης γίνεται μία φορά και ακολουθεί τον κάθε άνθρωπο σε όλη του τη ζωή. Με τον Αγγελικό Χάρτη μαθαίνουμε και αναλύουμε τους τέσσερις Αγγέλους και Αρχαγγέλους με τους οποίους συνδεόμαστε σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο, τους υποστηρικτικούς μας Αγγέλους και Αρχαγγέλους, τα χρώματα, τους πλανήτες, τους αριθμούς αλλά και τα πεδία συνείδησης στα οποία αντιστοιχούν μέσα από το Δέντρο της Ζωής. Γνωρίζουμε ποιες ενέργειες είναι πιο συμβατές με εμάς και μπορούμε να τις επικαλεστούμε για να φέρουμε εξισορρόπηση σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο. Έτσι, αποκτούμε μια ολοκληρωμένη εικόνα που μας βοηθά να κατανοήσουμε σε ποια φάση της ζωής μας είμαστε, για ποιο λόγο έχουμε τις προκλήσεις που έχουμε και πώς μπορούμε με την καθοδήγηση των Αγγέλων να κάνουμε το επόμενο βήμα για μια χαρούμενη ζωή, καθώς έλκουμε τις ενέργειες που μας οδηγούν στο μονοπάτι της αυτοπραγμάτωσης και της αφύπνισής  μας. Ο Προσωπικός Αγγελικός χάρτης είναι ένα Θεϊκό ταξίδι αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης που μπορούμε να αξιοποιήσουμε κάθε ημέρα στη ζωή μας.

Λαμβάνοντας κάποιος  τον Προσωπικό Αγγελικό του Χάρτη κυριολεκτικά λαμβάνει ένα χάρτη- εισιτήριο με προορισμό την ενσωμάτωση και την ενθύμηση του πραγματικού Αγγελικού Εαυτού. Με έναν Αγγελικό Χάρτη ξεκινάει το ταξίδι της κατανόησης για όσα συμβαίνουν και προβάλλουμε στην εσωτερική και εξωτερική μας πραγματικότητα.  Και καθώς αποφασίζουμε να πορευτούμε παρέα με την ενέργεια των Αγγέλων οδηγούμαστε στην Συν-δημιουργία της πραγματικότητας που θέλουμε να ζούμε, μέσα από την απελευθέρωση όσων μας περιορίζουν και μέσα από την έκφραση των αληθινών ποιοτήτων που έχουμε έρθει να εκφράσουμε στη γη. Γνωρίζοντας κάποιος τον Αγγελικό του Χάρτη είναι σαν να γνωρίζει τον Αγγελικό του Εαυτό, το δυναμικό του και την πορεία ζωής που μπορεί να υλοποιήσει μέσα από τη θεραπεία και τη συνεργασία του με τους Αγγέλους!

Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει είναι πως οι Προσωπικοί μας Άγγελοι μας βοηθούν να εκλεπτύνουμε το ενεργειακό μας δυναμικό, καθώς θυμόμαστε ποιοι πραγματικά είμαστε και ανασύρουμε τις ποιότητες αυτές που ήδη έχουμε ως δημιουργήματα του Θεού, αλλά τις έχουμε ξεχάσει. Οι Άγγελοι αντικατοπτρίζουν τα ταλέντα και τις ιδιότητες που ήδη έχουμε. Όταν τους επικαλούμαστε, αυτό που κάνουμε είναι να επικαλούμαστε τις πνευματικές ποιότητες που έχουμε μέσα μας, για να εκδηλωθούν. Εμείς εκπροσωπούμε εν δυνάμει το Θείο Αποτύπωμα στο γήινο επίπεδο. Ανάλογα όμως με τους Αγγέλους με τους οποίους συνδεόμαστε, βάσει της ημερομηνίας γέννησής μας, μπορούμε να λάβουμε πολύτιμες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για την προσωπική μας ανέλιξη σε αυτή τη ζωή.

Η γνώση που αποκομίζει κανείς μελετώντας τον Αγγελικό του χάρτη αντιστοιχεί σε ένα τριήμερο σεμινάριο και πιο συγκεκριμένα σε ένα ατομικό τριήμερο σεμινάριο αφού ο χάρτης για τον κάθε ένα είναι μοναδικός και η συγγραφή του ξεκινά και ολοκληρώνεται με επίκεντρο το κάθε άτομο ξεχωριστά.

Η Δημιουργία του Προσωπικού Αγγελικού Χάρτη είναι αποτέλεσμα Αγγελικής καθοδήγησης που έλαβα πριν από δύο χρόνια από τις Ύψιστες Οντότητες του Φωτός και συνθέτει όλες τις γνώσεις για το Αγγελικό Βασίλειο, τη θεραπεία μέσω των Αγγέλων, το Αγγελικό Ρέικι και τους 72 Αγγέλους του Δέντρου της Ζωής, την αστρολογία και την αριθμολογία. Είναι συνέπεια ενός πολυετούς ταξιδιού γνώσεων στην ατραπό των Αγγέλων, της προσωπικής μου αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης και της βαθιάς μου σύνδεσης και επικοινωνίας με τους Αγγέλους.

Σκοπός μου είναι κάθε τι που ενσωματώνω και μεταδίδω στους ανθρώπους να μπορεί να βρει πρακτική εφαρμογή στην καθημερινότητα, βοηθώντας τον κάθε άνθρωπο αλλά και εμένα προσωπικά να διαβαίνουμε όλοι μαζί το μονοπάτι της ενθύμησης, δημιουργώντας μια χαρούμενη και όμορφη ζωή βασισμένη στο Θεϊκό δυναμικό που διαθέτουμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και πιο αληθινό από την Αγάπη η οποία αναβλύζει και ακτινοβολεί όταν αποκτούμε επίγνωση και εκφράζουμε τον αληθινό μας σκοπό σε αυτή τη ζωή αλλά και όταν ανασύρουμε τα πνευματικά μας ταλέντα, διατηρώντας την προσωπική μας σύνδεση με τον πραγματικό εαυτό μας. Ο σκοπός του Αγγελικού Χάρτη είναι ακριβώς αυτός.

Ευχές και Αγγελικές Ευλογίες σε όλους σας!

Να είστε πάντα καλά!

Κατερίνα Παλαμήδη
Angelic Reiki Master Teacher & Δημιουργός του «Προσωπικού Αγγελικού Χάρτη».

Aeithalia

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας