Πρώτες Βοήθειες με Ομοιοπαθητική για το Καλοκαίρι

  • Έχεις κουραστεί να νιώθεις αβοήθητος όταν παθαίνεις κάτι εσύ, τα παιδιά σου ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας σου;

  • Καταφεύγεις στην εύκολη λύση των αντιισταμινικών, αντιβιοτικών ή κορτιζονούχων σκευασμάτων για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα αλλά καταλήγεις να νιώθεις ενοχές γιατί γνωρίζεις κάποιες από τις παρενέργειες που μπορεί να έχουν;

  • Ψάχνεις ένα τρόπο να μπορείς να βοηθήσεις τα παιδιά σου κι εσένα με φάρμακα που είναι απολύτως ασφαλή, ακόμα και για βρέφη;

Σαν Ομοιοπαθητικός, τα τελευταία 10 χρόνια έχω κληθεί να αντιμετωπίσω έντρομους γονείς που το μωρό τους έπεσε και χτύπησε, ανήσυχους γονείς που το παιδί τους άρχισε ξαφνικά να κάνει εμετούς και διάρροιες σε γαστρεντερίτιδα και δε μπορεί να σταματήσει, αβοήθητους γονείς που το παιδί τους το τσίμπησε έντομο και έχει πρηστεί πολύ, ταλαιπωρημένους γονείς που η λαχτάρα για ήρεμες διακοπές διαταράσσεται από ηλιάσεις, εγκαύματα από τον ήλιο, τσιμπήματα από τσούχτρες, χτυπήματα, τραυματισμούς κτλ.

Και ξέρω ότι κάθε φορά υπάρχει λύση για αυτό που συμβαίνει.
Λύση άμεση, ασφαλής, αποτελεσματική.

Αυτή τη λύση έρχεται να προσφέρει το ηλεκτρονικό σεμινάριο

“Πρώτες Βοήθειες με Ομοιοπαθητική για το Καλοκαίρι”

  • Στο σεμινάριο αναλύω τα 7 βασικά ομοιοπαθητικά φάρμακα που θα σε βοηθήσουν στα συνηθέστερα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν το καλοκαίρι.
  • Με τρόπο απλό και σαφή, μέσα από αναλυτικές οδηγίες, εξηγώ τι πρέπει να δώσεις και πως να το δώσεις, σε κάθε περίπτωση.
  • Ακόμα εξηγώ ποιες είναι οι παρενέργειες των αντιβιοτικών και των κορτιζονούχων σκευασμάτων και για ποιους λόγους να επιλέξεις την Ομοιοπαθητική.
  • Και τέλος σε βοηθώ να φτιάξεις, για αρχή, ένα μικρό κουτί Πρώτων Βοηθειών, που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου παράλληλα με το κουτί των βασικών Πρώτων Βοηθειών σου.
Αγοράζοντας το σεμινάριο, το μελετάς στο δικό σου ρυθμό και αποκτάς πρόσβαση εφ’ όρου ζωής σε όλο το υλικό του σεμιναρίου για να μπορείς να ανατρέχεις όποια στιγμή χρειαστεί!

Θα χαρώ πολύ να αποκτήσεις αυτή τη γνώση!

Ήρεμοι γονείς, που ξέρουν πώς να χειριστούν τέτοιες καταστάσεις, και μάλιστα με απολύτως φυσικά φάρμακα, αυτομάτως σημαίνει πιο ήρεμα, και βέβαια, πιο υγιή παιδιά!

Δες εδώ πώς!
και πρόλαβε την προνομιακή τιμή έως 30/7!

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:
Αναλυτικά στοιχεία: Σταυριάννα Περβολαράκη
Κινητό: 6973 869273
Ιστοσελίδα: https://spiralhomeopathy.gr/
E-mail: [email protected]

 

Newsletter εγγραφή

 

Σταυριάννα Περβολαράκη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας